10 bedste gratis anime dating site muligheder (2019)

25 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

10 Bedste gratis Anime Dating site Options (2019)

2

MaiOtaku

BEDSTE AF

Den selvudnævnte ”verdens # 1 anime fan samfund,” MaiOtaku blev grundlagt i 2009 og hjælper singler finde anime konvention buddies, venner, datoer eller et forhold. Det er helt gratis at udfylde en profil, skrive på folks profiler, tilføje ubegrænset fotos, søge efter kompatible kampe (samt modtage forslag fra stedet), deltage i fora, og sende og modtage meddelelser.

URL: http://www.maiotaku.com/

3

Kosu

BEDSTE AF

Fås gratis i App Store og på Google Play, Kosu er et nyt ansigt i anime crowd (lancering i februar 2017), men det er ikke kun for daters interesseret i anime. Dem, der elsker videospil, cosplay og andre såkaldte nørdede hobbyer er lige så velkomne. Funktionerne omfatter tilpassede avatarer, diskussionsgrupper for at lære om, hvad der foregår i den anime industrien, meddelelser, når nogen har kigget på din profil og vist interesse, og endeløse messaging.

load...

URL: http://www.kosuapp.com/

4

Anime Dating site

BEDSTE AF

Anime dating site vil have dig til at ”være en del af vores helt kawaii”, men bare sørge for dig ”kender din Akira fra din Appleseed.” Denne platform er for alvorlige fans! En grundlæggende medlemskab giver dig mulighed for at dele oplysninger om dig selv og hvad du ønsker i en dato eller partner, gennemse og udsigt profiler, og sende virtuelle flirter, blandt andre ting. Anime dating site er en egenskab af online-forbindelser, en online dating netværk, der ejer og driver en lang række traditionelle og niche dating sites. Så tilmelding til en konto på en hjemmeside betyder, at du også har en konto på alle sine søster-sites.

load...

URL: https://www.animedatingsite.com/

5

Anime Lovers Dating

BEDSTE AF

Fire trin er alt hvad du skal tage for at komme i gang på Anime Lovers Dating: 1) Vælg dit køn og køn, du leder efter (det er bøsse og lesbisk venlige). 2) Indtast din fødselsdato. 3) Indtast din email. 4) Vælg et brugernavn. Sitet modtager op til 12.000 besøgende om måneden, og er fast besluttet på at hjælpe dig med at opnå alle dine dating mål - uden opladning dig en arm og et ben!

URL: https://www.animeloversdating.com/

6

Otaku singler

BEDSTE AF

”Otaku” betyder ”nørd” eller ” mennesker med tvangstanker interesser ,” normalt anime eller manga, så Otaku singler dybest set kan oversættes til ”nørdede singler.” Når du tilmelder dig, er du automatisk får en gratis konto, der aldrig udløber, og giver dig mulighed for at gøre alle de nødvendige ting for at finde et match. Sikkerhed er også en topprioritet for Otaku singler - som webstedet bruger SSL-kryptering teknologi til at beskytte din private personlige og finansielle oplysninger og for at holde hackere væk.

URL: https://www.otakusingles.com/

load...
7

Kwink

BEDSTE AF

Kwink er, hvor du kan ”være dig selv”, og er kendt som ”den dating site for resten af ​​os.” Det er opkaldt efter ordet ”kwink”, som ifølge sitet, betyder ”den specifikke træk, der definerer dig.” Kwink har mange samfund, men en af ​​dens mest populære er dens Anime Dating Community. Holdet lover at forbinde dig med singler vil du blive tiltrukket af, og det tager kun et par minutter. For ikke at nævne at du ikke behøver at betale for noget!

URL: http://www.kwink.com/

8

Otaku Booty

BEDSTE AF

Som du sikkert gættet ved navn, Otaku Booty er et opkobling orienteret anime dating site. Du skal bare indtaste din by eller postnummer i ”Find den Sexy Nerd Next Door?” Søgefeltet, og så er du på vej. Stedet har været førende i anime plads til mere end 13 år, men i løbet af årene, er det udvidet sin rækkevidde til også at omfatte nørder, nørder, dorks og alle andre kreative type. Gratis medlemmer, skal du bruge sidepanelet til at holde op med singler i dit område, de nyeste medlemmer, mennesker, som har tilføjet nye fotos og lignende.

URL: http://www.otakubooty.com/

9

SoulGeek

BEDSTE AF

SoulGeek er ”cyber-hjemmet for nørd dating”, og det har en af ​​de mest rørende stiftende historier af enhver dating site - endsige dem på denne liste. Dino Andrade skabte stedet til minde om hans afdøde kone, Mary Kay Bergman, og hans mission er at gøre det ”en Geek paradis, bringer fantasi og ren og skær glæde af fandom til 'kunst' for at finde en mage.” Ud over dating profiler, SoulGeek har også afsnit for kommende konventioner og begivenheder, som enhver nørd ville være ked af at gå glip af!

URL: http://www.soulgeek.com/

10

Hot For Geek

BEDSTE AF

Hvis du leder efter din 1 ++, så varmt for Geek bare kunne være den dating site for dig. Med mere end 4 millioner medlemmer, Hot til Geek har en af ​​de største brugergrupper baser i nørd dating plads. Plus, stedet kontrollerer hver profil, så du ikke behøver at bekymre sig om at få scammed. For singler, der er på farten meget, Hot til Geek har en mobil-venlig version af sitet, så du kan tage den med overalt du går.

URL: http://www.hotforgeek.com/

Find den Tuxedo Mask til dine Sailor Moon On Anime Dating Sites!

Jeg opdagede ”Sailor Moon', da jeg var omkring 12, og i første omgang, jeg var i det for romance mellem hende og Tuxedo Mask. Men, som jeg fik dybere ind i serien, jeg så, hvad en magtfuld gruppe kvinder showet repræsenteret, og det lærte mig værdien af ​​venskab, kærlighed, ærlighed, loyalitet, og tapperhed. ”Sailor Moon” vil altid gøre mig smile, når jeg tænker over det eller se det igen, og jeg er sikker på en masse anime fans har det på samme måde om de film, shows, eller manga, de er besat med. En anime dating site er det bedste sted at komme sammen med dine kolleger otakus - for kærlighed eller enhver anden form for kammeratskab - så begynde at arbejde dig vej gennem vores liste for at se, hvilken en der opfylder dine behov!

Foto kilde: Pinterest.com