10 dating sikkerhedstips til ældre kvinder

3 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Du ved en masse om de måder af verden, og du er fuldt ud i stand til at tage vare på dig selv. Men sikkerheden skal altid være dit første bekymring, når du er venturing tilbage i dating scene, hvor en atmosfære af implicit tillid kan sætte en kvinde på hendes mest sårbare.

En smule sund fornuft kan hjælpe med at sikre, at de gode tider vil rulle ved og ved.

1.Never lade en fremmed hente dig hjemme.

Hvis du kommer til at date en mand, du har kendt i årevis, der nu er blevet enker eller fraskilte, ingen bekymringer. Men hvis du mødte ham online eller har kendt ham kort, og kun som en bejler, bør du gøre det til en ufravigelig regel at møde ham på en restaurant eller et andet offentligt sted.

load...

Lad ikke hans alvorlige øjne, store smil og nacn charme aflede dig fra denne regel. De fleste mænd har gode intentioner, men lad ham ikke ved, hvor du bor, indtil han har bevist sine gode intentioner igen og igen.

2.Let nogen kende detaljerne i din date.

En betroet ven, slægtning eller nabo skal have navnet på din date samt hans telefonnummer eller dating site, hvor du mødte ham. Lad dem vide, hvor du skal hen, hvordan du får der, og hvornår du forventer at være hjemme.

Måske din date vil ikke dukke op, og du skal bruge en lift hjem efter mørkets frembrud, eller måske vil du ikke ønsker at fortsætte den dato, eller der kunne endda være en medicinsk nødsituation. Hellere være på den sikre side.

load...

3.Carry en lille stash af kontanter.

Du ved aldrig, hvornår du kan sidde fast med en regning, har brug for en taxa eller mister din pung eller tegnebog. Hold omkring $ 40 et sted på din krop bare i tilfælde.

4.Safety i antal.

Hvis det er en første date, er du forpligtet til at være bange, især hvis du aldrig har mødt ham før. Overvej gruppe dating. Du vil være meget mere tryg, hvis du har et venligt par du kender slutte sig til dig.

Dans, bowling, golf, en sejltur, eller endda et par drinks og samtale kan være meget sjovere med en større fest, plus du vil være meget mere tryg ved. Og som en bonus, kan du bede dine venner om deres mening om din potentielle kæreste næste dag.

”Uanset om det er dit første eller 51. Date, bør du

altid være i kontrol over omstændighederne omkring dig.”

5.Don't drikke for meget.

Du er ikke en teenager længere, og du ved, hvad slags situationer for meget alkohol fik dig ind tilbage i dag. Selv hvis alt går godt, og manden er simpelthen vidunderligt, kan for mange drikkevarer har alle former for konsekvenser.

load...

Han kunne danne en dårlig opfattelse af dig som en dame, eller du kan miste din gode dømmekraft og lade tingene gå for langt. Dette er ikke altid en deal-breaker, men det kan slå din romantik ind i hans slynge. Har et par af drikkevarer, men forblive ædru og holde hovedet koldt om dig på dette vigtige tidspunkt.

6.Keep det lys.

Din første date er en tid til at få en fornemmelse for kemi og kompatibilitet du kan dele. Det er ikke en tid til at afsløre meget personlige oplysninger om dig selv.

Sikker på, du måske ønsker at dele en historie eller to om din afdøde eller fraskilte mand, hvis han spørger, men for meget snak om ham vil slukke din date.

Der er tid til sundhedsspørgsmål og familieanliggender senere, når du ved, om han vil blive en del af dit liv. Tal om dine foretrukne forfattere, fødevarer og rejser i stedet.

7.Keep en stram læbe.

Den første dato (eller anden eller tredje) er også ikke tid til at afsløre følsomme finansielle oplysninger. Stock beholdninger, bankkonti, pote realkreditlån eller hjem værdier er strengt off grænser.

Aldrig lade ham se dit CPR eller Medicare kort, og ikke lade ham få sine hænder på dit kredit- eller betalingskort.

Bedragerne ofte ”bekvemt” glemmer deres kreditkort eller fortælle dig deres ekskone skal have aflyst kortene, når de er faldet. Lad ham ikke sætte dig på krogen for eventuelle gebyrer, at han har kørt op til en dato, og aldrig give ham penge.

Det er ikke en dårlig idé at tilbyde at gå ” hollandsk ” på den første dato for at holde ham fra at have nogen forventninger, men hvis han insisterer på at betale, lad ham ikke kaste regningen tilbage på dig senere.

8.Look til røde flag.

Han kunne blive gift eller lever sammen med nogen.

De virkelig dygtige svindlere vil vente, indtil du spørge, om du kan investere. Gør det ikke. Har en baggrund indskrive på en mand, hvis du har nogen bekymringer overhovedet, og tjek nogen selskaber eller investeringsmuligheder han hentyder til så godt.

9.Indføre en ”escape” opkald.

Sørg for, at din mobiltelefon er fuldt opladet, og i din pung. Har en af ​​dine venner kalder dig på et forudindstillet tidspunkt, ligesom måske når du forventer at blive gjort med middag. Denne måde, hvis du har en frygtelig tid eller bare ikke føler sig trygge, kan du bruge opkaldet som en undskyldning for at forlade.

Fortæl ham din gode ven ved siden af ​​er ikke så godt, og har brug for din hjælp. Hvis alt er godt, så lad den, der ringer vide, at også.

10.Brug dine instinkter.

Du kender forskellen mellem første-date rystesyge og en nagende mistanke om, at noget ikke er rigtigt. Brug ikke lidt ubehag som en undskyldning for at løbe fra en virkelig stor fyr, bare fordi du ikke forvente at føle denne form for tiltrækning.

Men hvis du får en uhyggelig stemning eller noget fortæller dig denne fyr er ikke, hvad han synes at være, du har sikkert ret. Selv hvis du er bare træt af den mand, der er slet ikke, hvad du leder efter, er det en kvindes privilegium at undskylde sig selv og gøre en tidlig afgang.

Når du rammer 40, noget ømhed altid et eller andet sted, så det ikke ville være ude af trit at sige, at du har en hovedpine og tage dig hjem.

Dating skal være en sjov og liv voksende oplevelse. Men, uanset om det er din første eller 51th dato, du bør altid være i kontrol over omstændighederne omkring dig.

Vær opmærksom og ansvarlig, og aldrig blive involveret i en romance eller finansiel ordning uden at gøre din due diligence og få råd fra betroede venner og slægtninge, der elsker dig.