10 fordele og ulemper ved at svinge

8 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Når du beslutter at svinge, behøver du ikke nødvendigvis har denne pæn liste over fordele og ulemper, der opstår efter hinanden. Det er mere af en hvirvlende væld af følelser, som du og din partner udforske en ny terræn af muligheder inden for forholdet.

Det interessante ved denne nye terræn, i hvert fald for de fleste af os, er det er ukendt territorium, så den ”liste” over fordele og ulemper slags materialiseres som du udforske. Dette er alt sammen en del af glæden, du kan opleve i at lære og uddybe dit forhold gennem svinge.

5 Fordele ved Swinging

Swinging kan gøre underværker for dit forhold, så lad os starte med den gode nyhed først - de professionelle! Hvis du ønsker at springe til de ulemper, klik her.

load...

1. Åbner op Lines af seksuel kommunikation

Dette er min favorit pro fordi det bringer emnet køn fra hylden og skubber det på forsiden af ​​linjen.

Jeg kan ikke forestille mig noget mere kærlig end at være åben og ærlig med din partner om, hvad du ønsker seksuelt. At være i stand til at diskutere disse ønsker i en kærlig og ikke-dømmende atmosfære kun uddyber og styrker kærligheden mellem partnerne.

Jeg kan ikke forestille mig noget mere kærlig end at være åben med din partner om, hvad du ønsker seksuelt.

Jeg elsker når John og jeg kan sidde og diskutere fantasier med hinanden eller har dybe samtaler om hvor taknemmelige vi er for at have sådan en tilfredsstillende sexliv med hinanden.

load...

2. Lader du udforske en række forskellige seksuelle partnere og Oplevelser

Uanset om du er i en langsigtet ægteskab eller blot starter dit forhold, swingende er en perfekt avenue at eksperimentere med forskellige erotiske fantasier.

Hver ny partner giver en lidt anden prisme, hvor at se sex.

Hvad John og jeg har fundet i vores swingende erfaringer er hver ny partner giver os en lidt anden prisme, hvor at se sex... Et kalejdoskop af bevægelser og følelser og holdninger, hvor vi få en dybere indsigt i hinanden, og hvad vi nyde seksuelt.

3. Opretter en platform til at Tackle din frygt

At bringe frygt til overfladen kan ikke virke som en pro, men tro mig, når jeg siger, at få dem ud i det fri er så meget bedre end at holde frygten skjult.

At være i stand til at tale om problemer med din partner kan åbne døren til dybere niveauer af tillid.

load...

For at håndtere vores frygt, vi først må indrømme, vi har dem. Hvis det generer dig at få din ægtefælle kysse en leg partner, for eksempel, at være i stand til at tale om problemet med din partner kan og vil åbne døren til dybere niveauer af tillid, ærlighed, og en holdindsats i forbindelse med hvad der opstår problemer.

4. Forbedrer en allerede stærk sammenhæng

Dette kan være en vanskelig for dem uden for svingende livsstil at forstå. Hvordan kan have sex med en anden nogensinde føre til stærkere bånd mellem et par?

Jeg ved, før jeg blev en swinger dette var et spørgsmål, jeg havde. Jeg indså også, hvor let det kan være at danne meninger om visse livsstilsvalg baseret på, hvad vi får at vide, ikke hvad vi faktisk gå ud og prøve for os selv.

Når jeg indså, at jeg var skyldig i at leve mit liv på fundamentet af hvad andre sagde var korrekt i stedet for at beslutte for mig selv, jeg var i stand til at krydse denne linje i sandet og se, hvad der ville ske, hvis jeg gav svinge en mulighed.

John og jeg elsker at opleve den bonding, der finder sted, når vi deler os selv med andre.

Hvad jeg fandt ud af var, i det mindste for John og jeg, svingende livsstil var en perfekt pasform. Vi er begge meget seksuelle væsener (som vi mener også at være helt normalt) og elsker at være i vores forhold til hinanden, men vi elsker også oplever bonding, der finder sted, når vi deler os selv med andre.

Ikke alene tilfredsstille hvad vi mener er en medfødt behov for sort, men det minder os også om, hvor heldig og velsignet vi skal have hinanden. Plus det gør for nogle fantastiske seksuelt ladede samtaler!

5. Giver en mulighed for at give ”Compersion” en prøve

Jeg bruger dette ord ganske ofte, når jeg taler om den svingende livsstil, fordi jeg elsker hele konceptet pakket ind i sin definition. Det meste af den tid, du vil høre, at compersion er det modsatte af jalousi.

En måde at arbejde hen imod følelse compersion er at se jalousi som ”trange” og compersion som ”ekspansiv”.

Jeg læste for nylig i ” The Jalousi projektmappe: Øvelser og Insights for Administration Open Relationships ” af Kathy Labriola, at en måde at arbejde hen imod følelse compersion er at se jalousi som en ”sammensnøret” tilstand og compersion være en ”ekspansiv” tilstand.

Jeg elsker det her! Jeg ved, hvor meget bedre jeg føler, når jeg har plads til at flytte, til at smide mine armene ud og være fri. Jeg kender også følelsen af ​​konstriktion, når noget er tæt bundet, når jeg er ude af stand til at bevæge sig, det næsten panik, der kan opstå fra denne konstriktion.

Hvis jeg kan holde billedet i spidsen for mit sind, når det kommer til min partner, så vil jeg være mere bevidst om, når min adfærd eller reaktion skaber en sammensnøret atmosfære eller en af ​​frihed.

5 Ulemper ved Swinging

OK, nu hvad er nogle af de ulemper ved at svinge?

1. Hold din livsstil en hemmelighed

Indrømmet selv om nogle swingers som det nye ved at have en hemmelighed, en hel føler behov for at holde denne særlige del af der hemmeligt liv på grund af samfundets opfattelse af svingende.

Uanset om grunde på grund af familie, venner, job, politisk eller religiøs overbevisning, desværre er der stadig en masse mennesker, der forvirre svinge med snyd eller umoral.

Desværre en masse mennesker stadig forvirre svinge med snyd eller umoral.

Når vi mister vores evne til at omfavne forskelle, vi mister evnen til at forstå og se, at selv om det er noget ikke virker i vores forhold, bør vi ikke straffe nogen, der mener, at det at være en fordel i deres forhold.

Når vi tager væk andens ret til at være, hvem de er, vi går glip af alle de strålende forskelle og mulighed for at lære noget nyt.

2. Partnere Kan Uenig

Dette er en stor en. Når venturing i den svingende livsstil, er det afgørende, at begge personer i parret ønsker at svinge.

Jeg har set tilfælde, hvor den ene partner ønsker at svinge, og den anden partner vil acceptere at dette blot for at holde deres partner ”glad” eller aftalen om at svinge er ujævn. Partnerne begge er enige om at svinge, men de regler, de er oprettet vil være ude af balance på grund af en partners frygt.

Når venturing i den svingende livsstil, er det afgørende, at begge folk ønsker at svinge.

I stedet for at styrke forholdet, svingende ender med at skabe bitterhed mellem parret. Husk ærlig kommunikation har fået til at være kernen i enhver (uanset om du svinger eller ej) succesfuldt forhold.

3. Det kan være svært at finde Play Partners

Bare fordi du og din partner har besluttet at åbne forholdet i form af svingende betyder ikke nødvendigvis, vil du have en endeløs forsyning af play partnere.

Bare fordi du svinge betyder ikke, du vil have en endeløs forsyning af play partnere.

At være i stand til at finde fire personer , der alle komme sammen, er alle tiltrukket af hinanden, og har lignende play regler kan være en udfordring til tider, hvilket gør spillet planlægning føler sig mere som arbejde til tider.

4. Swinging Kan være tidskrævende

Uanset om du planlægger at spille sammen eller hver for sig, uanset om du spiller i et swingers klub eller fester, være i stand til at afsætte tid nok kan nogle gange være en udfordring, især når vores tid allerede er delt mellem arbejdstider, børn, sport og familie.

Afsætter tid nok til at svinge kan være en udfordring, især når det er delt mellem arbejde og familie.

5. Frygt Kan Surface

Vi kan være i frygt for en bred vifte af muligheder, af frygt for vores partner forlader os for en anden af ​​frygt for at give eller modtage for meget opmærksomhed med en play partner til frygt for konstant at sammenligne os med andre.

Hvis venstre ureflekteret, kan vores frygt skabe en hel vifte af følelser, herunder angst, vrede, og jalousi.

Hvis du er i stand til at tale med din partner om dine følelser, frygt bliver en allieret til læring.

Vigtigst er det, er det nødvendigt at huske vores frygt kan være en pro eller en con, afhængigt af hvad du gør med den følelse, når det overflader. Hvis vi tager vores følelser og reagere eller kæmpe imod dem, så de bliver en fjende, noget for at beskytte os mod.

Hvis du er i stand til at tale med din partner om dine følelser og lære at tale dig selv gennem dem, så din frygt bliver en allieret til læring.

Uanset hvad, vil vi lære noget. Det afhænger bare af, hvad lektie vi beslutter at fokusere på.

Jeg vil opfordre alle interesserede i at svinge eller åbne relationer til at tage at alle vigtige første skridt ind i livsstil pulje til at udforske og se for dig selv, om denne livsstil er noget, du ønsker at forfølge.

For mig tog det ikke lang tid efter, at første trekløver til at træde tilbage fra puljen, hoppe op i luften, og råber ”kanonkugle!”

Foto kilder: flavorwire.com, gfbrobot.com, canada.com, metro.us, youtube.com, klipd.com, dvdactive.com, kristenslit.blogspot.com,