10 undskyldninger, kvinder bruger for at forblive i et forhold

13 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kvinder har undskyldninger for en masse ting - ikke at arbejde ud , at købe den ekstra kjole, for at se ”Shakespeare in Love” for milliontedel tid. Kvinder har også undskyldninger for opholder sig i et forhold, når de ved, det er slut. Hvis det ser ud som dit forhold hænger i en tynd tråd, men din kæreste ikke gør en bevægelse, en af følgende undskyldninger kan være på vej til dig.

1. ”sex er god.”

Selvfølgelig er hun ikke lyst til at give op stabil, tilfredsstillende sex. Vil du? Hun ved et forhold bør ikke være på grund af køn alene, men hvis hun ender tingene med en fyr, der konsekvent giver hende fantastisk sex, hun nødt til at finde en anden, der kan tilfredsstille hende på samme måde, som kan være frustrerende.

load...

2. ”Vi har været sammen i så lang tid.”

Efter par har været sammen i et stykke tid, komfort begynder at sætte ind. Kvinder kan være bange for at miste, at sikkerhed og vende sig bort fra en person, der har været en vigtig del af deres liv. Plus, kan det være pretty damn skræmmende hoppe tilbage i uforudsigelige dating pool.

3. ”Jeg ønsker ikke at være alene.”

Denne undskyldning er magen til den ovenfor, idet det involverer frygt. Tanker løber gennem hendes sind kunne være: ”Hvad nu hvis jeg ikke kan finde nogen, så god som min ex? Hvad hvis jeg fortryder indlede bruddet ? Er det ikke bedre at være sammen med en person, som jeg elsker til en vis grad, end at være alene?”

load...

”Efter at have modet til at efterlade et godt

men mislykket forhold er vanskelig.”

4. ”Jeg ønsker ikke at såre hans følelser.”

Selv hvis en kvindes kærlighed til sin kæreste er aftaget, vil hun blive i forholdet, fordi hun stadig bekymrer sig for ham på en eller anden måde. Hun har været igennem en masse med ham og ikke ønsker at virke utaknemmelig af den tid, de tilbragte sammen.

5. ”Hvem vil flytte ud?”

Alle ved bevægelse er en besværet, og den livssituation kan være den mest forvirrende aspekt af en opløsning, især hvis lejemålet er i begge navne. Hvem skal flytte ud? Og hvem får Beatles krom bar bord og taburetter du gik halfsies på?

6. ”Hvem vil få hunden?”

Masser af par deler en hund sammen, så kvinder bange for, at hvis de bryder op med deres kæreste, er der vil være en kamp om, hvem der får lov til at holde mandens (og kvindes) bedste ven. Mere end sandsynligt, er hunden blevet en del af familien, så hun vil hellere holde ”familie” sammen end risikere at miste sin elskede kæledyr.

load...

7. ”Jeg får sammen med sin mor.”

Når en kvinde slår op med en kæreste, kan det også være som at bryde op med sin familie. Det er et godt tegn, når vi kommer sammen med en kærestes mor. Kvinder ønsker ikke at miste dette forhold, også. Efter alt, kunne den næste fyr mor være som disse kvinder på ”Dance Moms”.

8. ”Han renser huset.”

Nogle gange er det svært at finde en fyr, der er villige til at bære hans vægt omkring huset. Hun ville være vanvittigt at sparke ham til gadehjørnet, ikke? Tja, nogle gange det er tilfældet. Ingen kvinde ønsker at gå fra at date en fyr, der hjælper med retter og værftet arbejde, til en fyr, der konstant har brug for at samle op efter.

9. ”Vi bestilte bare et fly til Bahamas.”

Det meste af tiden, par bog ture i god tid og kan ikke forudsige, at forholdet vil også blive sydpå til spring break. Det indlysende spørgsmål truende i en kvindes hoved er: ”Har jeg stadig gå på turen?” Nå, hun ikke ønsker at opgive ferie tid og billetter kan ikke refunderes. Ja, nogle kvinder er villige til at udholde et par dage af kejtethed, hvis det betyder en frisk tan.

10. ”Han er min nødstilfælde.”

Du er hende gå-til person, hvis noget forfærdeligt sker. Det viser hun stoler dig i alvorlige situationer. Hvem vil hun henvende sig til, hvis du ikke længere er der? Det kan synes latterligt, men nogle gange kvinder ønsker bare at undgå ekstra papirarbejde.

At have modet til at forlade en god, men mislykket forhold er vanskelig. Uanset om det er fordi hun er komfortabel i forholdet, hun stadig har følelser for den fyr, eller sex er stadig mildt sagt forbløffende, de fleste kvinder er skyldige i at bo i et forhold, når det er vejen forbi udløbsdatoen.