10 værste dateringer af “horror stories” (lesbisk udgave)

28 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Enhver lesbisk enkelt, der har været sammen i længere timehas en eller flere skrækhistorier til at dele.

Uanset om de være datoer i person eller online-forbindelser, er disse situationer gået frombeing dårlig til at være helt bizart, mærkelige, skøre og horrible.Sometimes du indser de spor var der alle sammen, og sometimesyou're totalt overrumplet.

Her er de 10 værste lesbisk dating skrækhistorier af hele tiden:

load...

10.Put På denne Nightie vil du?

Da jeg først kom ud, jeg brugte dating til at forbinde med kvinder, ligesom mange af os gør. På ingen tid overhovedet, jeg forbandt med en lokal womanwho havde fire billeder op på sitet.

Hun dukkede op, og, som det ofte er tilfældet, var 50 poundsheavier thanher billeder, som det viste sig var mindst 10 år old.I'm ikke sikker på, hvad fantasi womenare fortæller selv, der poste billeder, der er så forældet, at youdon' t genkende hende, når du møder. Gør det ikke.

Nu det er ikke rædselshistorie.

Vi mødte en anden gang, angiveligt bare som venner, men hun viser upwith en gave. Jeg åbner den for at finde en lille bitte hvid negligé indeni, whichshe siger jeg skal sætte på, så vi kan spille hus. Det er den rædsel historien.

load...

9. Du hellere have sex withMe!

Jeg mødte en anden kvinde online, der er (for real) en stor tid lawyerfrom New York og ville have mig til at tilbringe en weekend med hende underprogrammet byen -og bringe min datter. Bring min datter? Ingen måde.

En ven foreslog, at jeg beder hende om at mødes i Boston, så hvis thingswent dårligt, kunne jeg nemt flygte tilbage til Maine. Det er præcis, hvad jeg gjorde.

Weekenden kommer, og jeg er klar over jeg er ikke tiltrukket af hende. Men jeg er en person, der kan lide at give tiltrækning tid til at vokse, så vi spendthe dag gå rundt Cambridge og Harvard og derefter gå ud todinner.

Hun beordrer den dyreste vin på menuen, fortsætter til stort set ned i flasken, og derefter bestiller en anden. Shestarts råben på mig i restauranten. Jeg skulle have sex withher, og jeg er stædig og modstandsdygtig.

Vi endelig få Billand komme udenfor, hvor hun begynder at skrige på mig, som vi gå tothe hotel.

Så huskede jeg grunden til at jeg mødte hende i Boston var bare i casethings gik dårligt. Så snart jeg kunne komme væk fra hende, jeg pakkede mybag, efterlod hende en note på skrivebordet og venstre.

load...

Som jeg har tænkt mig over Tobin-broen i Boston, kaldte hun. Jeg didn'tanswer. Jeg talte aldrig med hende igen. Hun forlod en besked til sige, at hun wassorry men hun var forelsket i mig. Yikes! Kan du sige røde flag?

8.She s Drop Dead Gorgeous og DropDead Drunk!

Åh, den dato, hvor den smukke lesbisk dukker op og fortsætter at få fuldstændig udslettet. Hun kaster op og derefter går ud, så nu er du stuckpaying for hendes drikkevarer og tage hende hjem.

Ja, det er en rigtig baddate, og det er en rigtig tegn kvinden har et problem med alkohol. Walkaway hurtigt!

7.Online hissy Passer!

Hvad med kvinder på dating sider, der kaster hissy passer whenyou ikke reagerer på dem eller reagere hurtigt nok? Jeg havde en kvinde gooff på mig via en dating site e-mail. Det var så underligt.

Hun sendte mig anemail der var virkelig underligt. Jeg svarede tilbage at sige, at jeg ønskede hende luckbut jeg var ikke interesseret i dating hende. Så hun bare gik amok på mig, at sende flere truende e-mails. Det var så bizar.

Du behøver ikke at fortælle mig to gange for at blokere hende.

6.She følger dig hjem og beder tosleep med dig!

Hvad med den dato, der følger dig hjem, og asksto tilbringe natten med dig? Min vens plan var at neversee en kvinde, hun havde haft en første date med igen, og så er der Wasat hun hoveddøren.

Det er underligt og kunne gøre en lesbisk ligefrem bange. Myfriend smækkede døren i hendes ansigt og fortalte hende ikke at komme tilbage orshe'd ringe til politiet.

Kvinden forlod endelig og heldigvis blev neverheard fra igen.

5.She Stalking Du og Du Haven'tEven Met!

Vi har alle hørt om dette eller har oplevet det selv:

A womansends dig en venneanmodning på Facebook. Du kan se, at hun ved acouple dine venner, så du accepterer, selvom du ikke kender hende.

Næste ting du ved hun følger dig på Twitter, Instagram andTumblr. Og så hun beder dig for en dato via Facebook og du er ligesom ”Hvem fanden er det uhyggelige kvinde?”

Du ser hun lagt ud på sin side, at hun har opfyldt de womanshe kommer til at gifte sig... Her går vi igen med de røde flag.

Hvis du ikke er smart, hun også fået adgang til dit telefonnummer onFacebook. Tjek dine privatlivsindstillinger og tage dit nummer offof Facebook.

Bloker hende fra alle dine sociale platforme. Lad os håbe, at hun ikke har googlede dit telefonnummer, som vil tellher din adresse, eller regnet ud, hvor du bor baseret på din posts.Good lykke!

4.Det Raving Lunatic

Hun finder en grund til at komme verbalt misbrug til hvert enkelt individ du kommer i kontakt med i løbet af en dato. Tjeneren, billet sellerand andre kunder i restauranten eller baren er alle spil for hendes ownunique mærke af misbrug.

Hun kan ikke målrette dig med herverbal misbrug -Hun er bare at give dig et stort show. Wow, træde væk andleave hurtigt!

3.Det Blind Date med dit Friend'sFriend

Ærligt, har jeg fortalt alle mine venner til at holde op med at matche mig op. I'vehad blind dates med kvinder, som bare sad der og græd eller brugte theevening fortæller mig, hvordan forfærdelige deres liv var.

De går på og om howthey har amentally syg voksen barn, der suger livet ud af dem, eller theyproceed at fortælle mig, hvordan de hader børn - og jeg har to.

Disse er elendige kvinder og elendige datoer. Ingen fik en seconddate! Og mine venner fik en mund fuld af ”STOP IT” fra mig.

2.Your Ex er hendes ex!

Lesbisk Land er ligesom en lille trailer park. Det er en lille, lille verden, andfrequently din date har været dating den samme kvinde som dig. Theworst er, når hendes ex er din ex!

Forestil dine nyslåede dateinvites dig til en fest på hendes hus. Du ankommer og hun siger, ”Hey! Letme præsentere dig for min ex.”Du vender at se din ex -det samewoman. Av!

Jeg husker det tog mig år at få overmy første ex, og jeg ville stirre hver gang jeg så hende overalt. Ja, det er dårlige manerer, men jeg kunne ikke hjælpe mig. Pluswe boede i samme kvarter foryears efter vi brød op.

Jeg er bedre nu om exes. Pyha! Jeg håber du er, også.

1.It er en første date, og du bor Night?

Dette sker. Jeg kender kvinder whohave gjort dette -Vent, jeg tror I'vedone det, også.

Hvad er problemet? Nå, ofte denne form for thinggoes dårlig og du sidder fast.

Jeg havde en ven, der sagde ja til at bo natten. Hendes date hentede hende, og sagde, at de var på vej til at opfylde nogle venner for et par drinks. For nogle få drinks forvandlet til en masse af drikkevarer.

Min ven var ikke en stor drinker, soafter et par timer, det nødt til at være temmelig kedeligt (fordi når du er ædru, beruset folk virkelig er ikke så interessant). Så datoen er nu drukket, og formodes at være kørsel, og min ven sidder fast med hendes fodermidlerved nat.

Erfaringer at lære

Jeg vil vædde på du har fået en lesbisk dating rædselshistorie eller to, der ville makethe hår på bagsiden af ​​min hals stå op. Jeg vil meget gerne have du deler ithere i bemærkningerne nedenfor.

Foto kilder: InTheseTimes.com, Giphy.com, Decider.com, CrushableDotCom.tumblr.com, TrexRunner.com, JaynellzFoSho.tumblr.com.