100+ byer og en matchgaranti - pre-dating gør speeddating lettere end nogensinde

30 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Med over 5,3 mio speed datoer og optælling under sit bælte - for ikke at nævne arrangementer i mere end 100 byer over hele USA og Canada - Pre-Datingв ”ў er verdens største speed-dating tjeneste specielt for enlige fagfolk. Og takket være dens Prisgaranti og patenter, Pre-dating er ikke kun i stand til at sikre, at du ikke vil møde de samme mennesker to gange - men også, at du vil blive matchet med den eneste ene.

For nogle singler, kan bar scene ofte få frustrerende, hvis de ikke skal møde ligesindede singler. Og når du hele tiden overdænget med arbejde, familie og andre liv forpligtelser, møde mennesker, du ønsker at dato til tider bliver en udfordring.

Pre-dating TM er den største hastighed dating tjeneste i verden for enlige fagfolk.

load...

Hvis møde folk er den vigtigste hurdle i din dating liv, og du vil have eksperter til at tage arbejdet fra dine skuldre, så er du måske ønsker at tjekke ud før dating TM - den eneste nationale hastighed dating selskab til travle enlige fagfolk som dig selv.

Med arrangementer i over 100 byer i USA og Canada og tusindvis af singler deltager disse begivenheder hver måned, Pre-dating og dens erfarne event koordinatorer finde og matche dig med kvalitet singler ved at arrangere en serie af seks minutters face-to-face ” pre-datoer”på fornemme restauranter og barer.

Pre-dating motto er ”Klar, parat, dato!”, Og de hjælper dig gøre netop det på en sjov, sikker og bekvem måde - uanset om du leder efter en afslappet dato eller langvarigt forhold. For nylig talte vi med Pre-dating event koordinator Michael Clarke, der sad med os til at dele de ins og outs af tjenesten - især dens Prisgaranti og patenter.

load...

Pre-Dating Easy Sign-Up & Diverse Events Opret Glade singler

Siden lanceringen 2001 har pre-dating og dens hold været engageret til konsekvent at forbedre deres proces og funktioner - fra event-planlægning til hvem varetager adressering kundens behov.

Alt det kræver er 4 trin: registrering, deltage, Mingle & Modtag Kampe

Pre-dating speed-dating-processen er en simpel en med kun 4 grundlæggende trin:

    1. Tilmeld dig en begivenhed.
    2. Deltag i begivenheden (glem ikke at dukke op tidligt!)
    3. Mød og hilse med op til 14 single fagfolk.
    4. Modtag kompatible kampe fra Pre-dating inden for 24 timer.

Og det hele starter med dig. Gennemse webstedet for arrangementer i over 100 byer, med hver en, der har sin egen liste over begivenheder. Du kan også deltage Pre-dating Event Notification liste for at holde sig opdateret om fremtidige dem.

Når du finde et arrangement, tilmelde dig via telefon eller fax, og pre-dating vil emaile dig alle de detaljer som anvisninger til placeringen. For at sikre, at hver begivenhed har lige mange mænd og kvinder, Pre-dating kræver, at alle singler at tilmelde sig på forhånd og ikke på speed-dating placering.

load...

Pre-dating er vært for arrangementer i 100 + byer og er ansvarlig for 5,3 millioner hastighed datoer.

Priserne for de begivenheder, spænder fra $ 30 til $ 40, og Pre-dating selv tilbyder yderligere rabatter for de fleste af dem, når du registrerer tidligt. Hændelser også altid holdt i gode restauranter og barer (i private eller halvprivate områder), og der er ofte fri appetitvækkere og / eller drikke tilbud.

Alt du skal gøre næste er at dukke op og modtage dit navneskilt og Match Sheet scorecard. Koordinatorerne begivenhed tage sig af resten.

I runde af adskillige seks-minutters mini datoer, vil du komme til at møde så få som otte og op til 14 single fagfolk på mindre end to timer. Pre-dating har også en Fremmøde Garanti, der siger, at hvis hændelsen udgøres af mindre end fem parringer eller mindre end fem af ét køn, vil de give dig gratis kreditter til en anden.

Når begivenheden er overstået, vil du gå til Pre-Dating.com og indtaste i oplysningerne fra din Match Sheet - alias hvem du ønsker at få at vide bedre. Pre-dating emails dig i mindre end 24 timer med en liste over personer, der sagde, at de også ønsker at lære dig at kende bedre.

Over to tredjedele af deltagerne er matchet med mindst én person, men Michael sagde mere end sandsynligt, du vil modtage flere kampe, hvilket i høj grad øger dine chancer for at gøre et varigt forbindelse.

Pre-dating glæder alle typer af mennesker og Vægte Begivenheder efter Køn & Age

Når det kommer til, hvem der deltager begivenhederne, Pre-dating fokuserer stærkt på kvalitet og mangfoldighed, og sørg for hver begivenhed har den ideelle antal personer og køn. Så du aldrig behøver at bekymre sig om en begivenhed, der har 10 kvinder og kun fem mænd.

Deltagere er som regel enten i en særlig handel eller business område, såsom medicinsk, jura, eller markedsføring. Og uanset om de har en videregående uddannelse eller faglige on-the-job erfaring, de er alle en succes på, hvad de gør.

Med hensyn til alder, singler starter ved 21 og gå op til 70 +, med et flertal at være i 30'erne og 40'erne. Med sådan et stort udvalg, Pre-dating gør sikker deres arrangementer er alder kompatible, med singler er inden for 10 år fra hinanden eller mindre. Og dette kan ændre hver måned.

Du vil møde 8-14 ligesindede singler på hvert Pre-dating begivenhed, som alle er afbalanceret efter alder og køn.

Mens den ene måned før dating kan have flere arrangementer for mennesker 24-34 og 35-45, kunne den næste måned har flere arrangementer for mennesker 29-39 og 45-55. Dette garanterer, at gentage deltagere konsekvent møde nye mennesker, og præ-dating har fundet de fleste af dem ønsker til dato en person tæt på deres egen alder.

Kvalitet kundeservice har altid været det vigtigste mål for Pre-dating, så de arbejder hårdt for at være imødekommende alles samt tilbyde en bred vifte af arrangementer for at opfylde alle kundens særlige ønsker.

”Hvis en kunde har et problem med en begivenhed, vi arbejder med dem, indtil de er glade. Vi er ikke en corporate mastodont, der ikke bekymrer sig om vores kunder,”siger Michael.

Prisgaranti Sikrer Du vil altid møde nogen Kompatibel

Den store komponent, der etablerer Pre-dating som en pålidelig og troværdig speed-dating tjeneste er dens Prisgaranti, som siger, at hvis du ikke kan finde mindst én kamp ved et arrangement, så vil din næste Arrangementet er gratis.

Pre-dating er også den første og eneste virksomhed af sin art til at modtage et patent fra den amerikanske Patent & Trademark Office - en, der mindsker chancerne for sine kunder, der opfylder samme singler på deres speed-dating arrangementer.

Pre-dating s Prisgaranti sikrer, at du kan finde mindst én kamp ved hvert arrangement.

Pre-dating virkelig bekymrer sig om din dating succes, hvilket er grunden til de sætter disse foranstaltninger på plads. Ikke alene er de hjælpe dig erobre den vigtige opfylder-up, men de er også tilbyde dig en dating alternativ - i stedet for online dating, at få oprettet af venner, eller går op til fremmede, mens ude.

”Vi skaber en atmosfære, hvor du er tvunget til at tale med nogen i seks minutter. Og hvis du ikke kan lide den person, det er OK. Men hvis du kan lide den person, kan disse seks minutter gå forbi som 30 sekunder,”siger Michael.

Konstant Feedback Viser Hvad er Working & hvad der skal forbedres

I løbet af de sidste 15 år, har pre-dating stået for mere end 5,3 millioner speed datoer, og de har været i stand til at nå disse milepæle, fordi de lytter til singler og tilpasse systemet efter behov, som singler siger, at de sætter pris på.

Mindst tre gange om ugen, holdet hører fra folk, der ønsker at dele deres Pre-dating succeshistorier, fordi de fandt nogen speciel og har fået i et langvarigt forhold eller blev forlovet eller gift.

Og med over en 70% match sats, er det nemt at se, at Pre-dating virkelig virker.

”Min mand og jeg mødte på en af dine begivenheder i november 2010 på Kimera i Newport Beach, CA, og på Sept. 8. År fejrede vi vores fantastiske bryllup med venner og familie, efterfulgt af den mest vidunderlige bryllupsrejse i Frankrig! Vi begge tak for at bringe os sammen ”! - Brenda Jackson, Los Angeles Californien

Pre-dating hengivenhed til sine kunder selv strækker sig ud over den typiske 9-5, MF. Arrangementer koordinatorer give deres numre og e-mails og er let tilgængelige, hvis du har spørgsmål, mens kundeservice hotline kan tage dit opkald så sent som 10 pm ET mandag til fredag ​​og middag på lørdage og søndage.

”Vores kunder er grunden til, at vi stadig er rundt, så vi gerne takke dem og sikre, at vi er altid til rådighed,” siger Michael.

Afsluttende tanker

Pre-dating er ved at ændre hastigheden-dating oplevelse på så mange måder. Ikke kun gøre deres tjenester og holdet gør dating sjov, ubesværet, og sikker, men deres patent og Prisgaranti gøre singler føler tillid til, at de vil finde datoen eller forhold, de har ledt efter.