11 bedste gratis apps til at møde mennesker (omkring dig)

18 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

11 Bedste Apps til at møde folk (omkring dig)

3

Grønne singler

BEDSTE AF

Hvis du er vegetar, naturelsker, åndelige guru, eller bare en samvittighedsfuld person, generelt, Green Singler er en af ​​vores foretrukne steder for at møde mennesker, der har lignende overbevisninger og livsstil. En succeshistorie, fra Kathy og Stephanie, siger: ”Vi har konstateret, at vores værdier er utrolig meget ens og danner grundlag for det, vi begge føler er en dyb sjæl-niveau-forbindelse. Tak for at yde denne service, og hjælpe os finde hinanden! Vi føler virkelig en dyb følelsesmæssige, åndelige og fysiske forbindelse og hver dag beundre vores finde hinanden.”

URL: http: //www.greensingles.com/

4

Loveship

BEDSTE AF

Del dating site, en del sociale medier netværk, Loveship.com giver dig det bedste fra begge verdener i form af at møde nye mennesker, især hvis du er super travlt med arbejde, familie og andre liv forpligtelser. Det er 100% gratis for singler og par til at registrere, udfylde en profil, tilføje billeder, se profiler af andre medlemmer, søge efter og modtage kampe, og sende og modtage meddelelser. Loveship har også deres eget blad fyldt med nyttige tips, sjove kronikker og forskningsbaserede stykker.

load...

URL: https://www.loveship.com/

5

CitySocializer

BEDSTE AF

Lokale kender alle de bedste dele af, hvor de bor, og Citysocializer giver dig mulighed for at drage fordel af denne viden. Alt du skal gøre er at oprette en konto, skal du vælge en social begivenhed, der er op din alley, og gå og få nye ligesindede venner, som kan vise dig, hvad byen har at tilbyde. Den app er aktiv i New York, London, Manchester, Leeds, Bristol, og over 30 andre byer, med flere steder i værker.

URL: https: //www.citysocializer.com/

6

HeyLets

BEDSTE AF

Vi har alle sagt ”Hey, lad os...” til nogen, når vi ønskede at gøre noget sjovt, og nu er det lettere end nogensinde at udfylde de tomme takket være de passende-navngivne HeyLets. Opsætning af en profil tager ingen tid overhovedet, og så kan du finde aktiviteter at deltage i, dele disse erfaringer med andre brugere, se, hvad de har gang i, og få forslag til din næste udflugt. HeyLets vil også hjælpe dig med planlægning, herunder at give dig retninger og hjælper du booker en Uber.

load...

URL: http: //www.heylets.com/

7

Smeeters

BEDSTE AF

Ud over at have et unikt navn, Smeeters er i modsætning til de typiske dating sites og sociale netværk derude. Det er sådan her app virker: 1) Tilmeld dig. 2) Forudbetaling for første runde af drikkevarer. 3) Inviter et par venner 4) mødes på Smeeter s forudbestemt Placering. Smeeter mål er at tilskynde folk til at træde uden for deres komfort zoner og sige farvel til de kedelige rutiner, de har fået fast i, så ”hvis du har lyst, du mangler lidt magi i din verden, deltage i vores samfund og tilføje nogle krydderi til dit liv!”

URL: https: //www.smeeters.com/

8

Hej! VINA

BEDSTE AF

Hej! VINA blev grundlagt i 2015 med en mission om at samle fantastiske kvinder ”for sjov, for arbejde, for livet.” De folk bag app'en tror, ​​vi er alle kammerater, ikke konkurrence, hvilket er grunden til de siger ”du * kan * sidde med os,”lege ved den berømte’Mean Girls’citat. Hent Hey! VINA gratis i dag, og begynde at få at vide nogle fantastiske mennesker. Du ved aldrig, hvornår en ny ven kunne gøre en forskel i dit liv - uanset om der er at finde dig et nyt job, at indføre dig til din fremtidige partner, eller bare at være der gennem de gode tider og dårlige.

load...

URL: https: //www.vina.io/

9

Mød min hund

BEDSTE AF

Mød min hund er ”en frisk race af social app,” en, der rent faktisk får dig væk fra din telefon, og i den virkelige verden, og det bedste er, at du får at gøre det med din furbaby! Med denne gratis, GPS-baserede app, du laver en profil (fortælle folk om dig selv og din hund), finde andre kæledyr kærester i nærheden, og derefter tjekke ind på steder, så de nemt kan slutte sig til dig. Du kan også bruge Mød min hund til private beskeder til at oprette sjove one-on-one play datoer.

URL: http: //www.meetmydogapp.com/

10

Supperclub

BEDSTE AF

Foodies og sociale sommerfugle både vil elske Supperclub, en del mad, del ven app. Hvad du gør, er enten organisere en supper club gruppe selv eller deltage i en andens. Men det sjove stopper ikke der. Brug Supperclub at administrere alle dine fødevarer parter på ét sted og dele fotos af disse erfaringer med dine tilhængere efter de sker.

URL: http: //www.supperclubapp.com/

11

Møde

BEDSTE AF

Meetup vil have os til at gøre mere af det, vi elsker med mere ligesindede - fordi de tror, ​​når vi gør det, ”vi er på vores bedste.” Og det websted giver dig alle de nødvendige værktøjer til at få til at ske, herunder talrige filtreringsmuligheder og en bekvem app. Meetup har mere end 29 millioner medlemmer i 178 lande og 262,800 grupper og letter 575,400 månedlige arrangementer, så du aldrig løber tør for ting at gøre og folk til at få at vide.

URL: https: //www.meetup.com/

Udvid din Social Circle Med en Meet People App!

Uanset om du er flyttet til en ny by eller ej, at få at vide, forskellige mennesker er altid en god ting, hjælper du udvide din horisont og lære nye ting om andre, og endda selv. Og du behøver ikke at køre hele byen, deltage hver begivenhed og sprænge banken for at gøre det - det er, hvad disse mennesker møde apps er til!