11 bedste gratis lesbiske datingapps (2019)

25 juni 2019

11 Bedste Lesbisk Dating Apps (2019)

8

HENDE

BEDSTE AF

HER, tidligere kendt som Daatch, bestræber sig på at hjælpe dig ”find din person”, om det er ”en rejse kammerat, en ven i en ny by, din tur eller dø, eller kærlighed til livet.” Mere end 3 millioner kvinder fra hele kloden har downloadet app'en, og du kan også via app Store eller Google Play butik. HER er også vært for arrangementer for lesbisk, biseksuelle, queer, og nysgerrige kvinder til at mødes personligt, herunder sæsonmæssige fester, festivaler og speed dating.

URL: https://weareher.com/

9

OkCupid

BEDSTE AF

OkCupid tilbød lesbisk singler en indbydende og faktisk nyttigt dating platform før mange andre i branchen, og det er fortsat med at gøre det. En af de seneste og imponerende ændringer app har gjort, er at dets køn og seksuel orientering identifikatorer. For eksempel, i stedet for kun at have muligheder som lige mand, lige kvinde, bøsse, og lesbisk kvinde, OkCupid har muligheder som genderqueer, intersex, sapiosexual, og afhøring.

load...

URL: https://www.okcupid.com/

10

Bumble

BEDSTE AF

Bumble gjort bølger da det ramte scenen i 2014, fordi den blev skabt af kvinder for kvinder, og kun kvinder fik lov til at sende den første besked. Hvis du er bøsse eller lesbisk, kan enten personen sende den første besked. Bumble ønskede at skære ned på antallet af uhensigtsmæssige beskeder og fotos kvinder, der modtager, samt antallet af lige kampe lesbiske kvinder var der modtager. I dag er det en af ​​de mest populære dating apps nogensinde, især for lesbiske.

URL: https://bumble.com/

load...
11

Pink Sofa

BEDSTE AF

Pink Sofa siger, det er for lesbisk singler, samt deres venner, som er 30 år eller ældre, og det siger, det er ikke ligesom nogle af de ”sjælløse” dating apps, du kan komme på tværs. Pink Sofa er for at gøre en reel forbindelse. Du behøver ikke at abonnere på se folks profiler og billeder, og appens udenomssnak funktion og fora er sjovt, let at bruge, og meget aktiv.

URL: https://pinksofa.com/

Når du tænker på Lesbian Dating Apps, Tænk på denne liste

Mens dating apps stadig har noget arbejde at gøre for at gøre oplevelsen lige så fornøjelig og vellykket for bøsser og lesbisk singler som det er for lige singler - de laver fremskridt hver dag. Det er især tilfældet for de dating apps ovenfor. Den sidste del af testen, selv om, er at tilmelde dig en app (eller to eller tre) dig selv og komme til dine egne konklusioner. Vi tror, ​​du vil blive glad, skønt!

load...