11 tip til at have de bedste online dating fotos - (til din profil)

29 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Ifølge undersøgelser foretaget af Princeton University, det tager kun en tiendedel af et sekund for en person at danne sig et indtryk efter at have kigget på en persons ansigt. Artiklen, der kaldes ”First Impressions” og publiceret i Psychological Science, viser også, at første indtryk ikke giver et væsentligt anderledes længere personen ser på ansigtet.

Dette faktum bliver særlig skræmmende, når vi taler om online dating. Dine billeder gør op så meget af din profil, og du kun har en chance for at inspirere nogen til at stryge til højre eller nå ud til dig. Må ikke flipper ud, selv om. Vi har gennemgået flere andre undersøgelser og sammensætte en liste over tips til at vælge de bedste online dating billeder til at sætte på din profil.

load...

1. Skriv mere end én Foto Men færre end 12

Vi er lige kommer til at sætte dette derude: Hvis du uploader kun ét foto, det er bare dovenskab. Hvis der kun er en tiendedel af et sekund for nogen til at beslutte, hvad de tænker på dig, udstationering ene foto er dybest set at fortælle dem du ikke virkelig bekymrer sig om dating og ikke har noget interessant at dele om dig selv. Med hensyn til de faktiske tal, eHarmony kan lide mindst fire billeder , og Match kan lide opholder sig under 12, hvilket virker som overkill til os så godt.

2. Blande dine optagelser (Portræt, full cover, for Action)

Udstationering mange billeder af dig at gøre forskellige ting er en fantastisk måde at vise folk, hvem du er, og hvad du interesserer dig for.

load...

Vi ved alle, sort er almindeligt kendt som livets krydderi, og det samme gælder for din online dating fotos. Vi anbefaler, at du sender en håndfuld fotos eller deromkring, og vælg fotos af dig i forskellige positurer og engageret i forskellige aktiviteter.

En masse portrætter af dig at gøre præcis det samme kommer ikke til at gøre dig meget godt.

Vi vil foreslå at have en kombination af ansigt, hele kroppen, handling, klædt, klædt ned, seriøs, og Fedtmule skud. Pointen er at give potentielle kampe et kig ind i din personlighed, baggrund og interesser.

3. Portrætfoto Hvordan du virkelig Look

En af de største åh-no-nos af dating lyver om eller overdriver dit udseende og egenskaber. Billeder, der er mere end fem år bør ikke være nogen steder i nærheden af din profil - medmindre du har magiske kræfter som Reese Witherspoon eller Jared Leto og aldrig alder. Vi forestiller os, du ville være temmelig pissed hvis din date dukkede op ser helt anderledes, end hvordan han eller hun portrætteret sig selv online, så du skal ikke gøre det til en anden.

load...

4. Lav Øjenkontakt med kameraet (den rigtige måde)

Forskning udført af OkCupid viser gøre øjenkontakt (hvis du er kvinde) eller kigger væk fra kameraet (hvis du er mand) kan tiltrække folk, men vær forsigtig med ansigter, du foretager, og hvis du vælger at smile eller ej.

Holdet på OkCupid undersøgt forskellen i antallet af månedlige kontakter en person har modtaget baseret på, om han eller hun gjort øjenkontakt i fotos, og hvad de fandt er meget interessant.

For damerne, OkCupid siger det bedste, du kan gøre, er at gøre en flirtende ansigt, mens du kigger ind i kameraet.

For mænd, ser det ud væk fra kameraet og smilende (fordi det skaber en aura af mystik).

På bagsiden, det værste både mænd og kvinder kan gøre, er at gøre en flirtende ansigt, mens du kigger væk fra kameraet. Stol på videnskaben, folk!

5. Kvinder bør bære rød, mænd bør bære mørkeblå eller sort

Farven du bærer i din vigtigste profilfoto kan have en enorm indflydelse på, hvor mange mennesker besked, du, i henhold til Psychology Today. I 12 uger, forskere fra UniversitГ © de Bretagne-Sud fulgte online dating erfaringer på mere end to dusin kvinder i alderen 20 til 30.

Ved afslutningen af ​​undersøgelsen, kvinder, der bar røde modtaget flere kontakter fra mænd end dem, der bar blå, grøn, gul, hvid eller sort. Faktisk er den største forskel var mellem kvinder, der bar rød vs sort - 4% til 6,1%, hhv.

For at hjælpe de gutter, vi henvendte os til at se bedre online , en online netværk af professionelle fotografer, der er forbedret profil billeder af tusindvis af singler. I deres erfaring, anbefaler eksperterne iført mørkeblå eller sort (især en kjole skjorte) og undgå høje mønstre (undskyld, Hawaii skjorte).

6. Ingen Slørede / langt væk / Dårligt beskåret Billeder

Hvis du var ved at lægge din rГ © sumГ ©, der omfattede et foto online, ligesom på LinkedIn, er det sandsynligvis ikke ville blive sløret, ikke? Eller langt væk? Eller beskåret underligt? Du bør tage det samme overvejelser med din dating-profil.

Som vi har sagt, vil uploade fotos som dette gør det synes som om du er ligeglad, som vi er sikker på det ikke er tilfældet. Folk kommer til at videregive dig for deres egne grunde, men ikke give dem nogen ekstra ammunition. Du ønsker hver enkelt foto til at være skarp, stram og ren.

Alle dine billeder skal være af høj kvalitet, og hvis du kommer til at skrive noget krati, finde en middelvej mellem at være sexet og have tilbageholdenhed.

Også, vi er ikke de største fans af saftige billeder på dating profiler, men kendsgerningerne vise sig mest mandlige online daters er (gå figur). Det samme OkCupid undersøgelse nævnt ovenfor fundne kvinder med fotos, der viser spaltning vil få flere svar , men er de den slags svar, de ønsker? Strike denne balance mellem sexet og behersket, damer.

På den anden side, de faktiske forhold vise sig mest kvindelige online daters lide krati fotos. En anden undersøgelse af Match rapporter, at en tredjedel af kvinder beskriver shirtless selfies som ”ligefrem offensiv” og ”en næsten øjeblikkelig Issue.” Plus, mere end en femtedel had spejl selfies taget med en smartphone. Det er barsk, men det er sandheden.

7. Kvinder Skulle Smile Bred, mænd bør smørret grin & Show Pride

Også fra resultater fremhævet i at eHarmony artiklen , er kvinder mest tiltrukket af mænd, der viser stolthed og er mindst tiltrukket af mænd, der viser lykke - mens mænd er mest tiltrukket af kvinder, der viser glæde og mindst draget til kvinder, der viser stolthed. Undersøgelsen beskrives stolthed som ”hoved vippes op, udvidet bryst, og armene hævet over hovedet i næver” og lykke som ”smilede bredt.”

8. Brug kun en Gruppe Pic People Can nemt stedet You In

Gruppe billeder skal bruges sparsomt, fordi du vil have folk til at vide, hvilken en du er.

Normalt vi fortælle læserne at holde sig væk fra tilknyttede billeder, fordi de gør det sværere for folk at afgøre, hvilken en er du (det ville suge at have nogen blive tiltrukket til din ven).

Hvis alle dine andre billeder er blot for dig, så absolut velkommen til at uploade en af ​​dig og dine venner eller familie. Måske bare uploade den senere i en serie af billeder efter flere andre.

Hertil kommer, sørg for at det er en ægte gruppe foto og ikke en, der ser iscenesat eller er iscenesat. Holdet på virtuelle Dating assistenter forklare, at forbundet gruppebilleder vil mindske antallet af beskeder, du modtager med 42%.

9. Show Off dig med dine kæledyr (hvis du har nogen)

Hvis du ikke har et kæledyr eller ikke er et dyr person betyder det ikke, din profil er dårligt, fordi du ikke har et billede med en sød hund eller kat. Du kan ikke være nogen, du ikke er, så du skal ikke bekymre dig om det. Omfattende selv et par af disse tips bør stadig bringe dig mere succes.

Nu, hvis du har et kæledyr, eller er et dyr person du ønsker at få det hele i din profil, fordi det er bare en anden ting, der kan hjælpe. Ikke alene har OkCupid opdage, at billeder med dyr er mere tilbøjelige til at tiltrække folk, men de er også mere tilbøjelige til at gøre kvinder føler sig trygge møde en mand i person, som rapporteret af Lifehacker.

10. Brug en professionel fotograf

Vi er store fortalere for at ansætte en professionel fotograf for dem, der mener det alvorligt med dating og finde kærligheden (og hvem har de økonomiske midler). En artikel om NBCNews.com siger dette er en af de bedste måder at tage din profil til det næste niveau.

”På mange måder er det lidt ligesom en audition,” Rhe De Ville, en professionel fotograf baseret i New York, fortalte webstedet. ”Du kan have en himmelsk profil, men hvis det foto ikke forbinder med mennesker, kan det dræbe en chance for at møde en interessant person.”

Look Better Online kan hjælpe med at finde den rigtige fotograf for dig.

11. Do not Go Photoshop Crazy

Vores eneste bekymring med hjælp af en professionel fotograf, eller hvis du er en selv, er de billeder kan virke stiv og alt for gennemstegt, idet væk fra realness og autenticitet, som du ønsker at udstråle. Giv dit potentiale fotograf en mini interview for at se, hvordan de bruger og / eller føler om Photoshop, og tjek deres tidligere arbejde. Hvis du vil gøre nogen redigering på egen hånd, så prøv at holde det på et minimum.

Billeder Er Windows til din dating profil!

En online dating profil er noget, der altid udvikler sig og kan altid forbedres, og dine billeder spiller en afgørende rolle i det. Hvis du har lagt dem på backburner, det er OK. Det er, hvad disse tips er for. Gør brug af selv en eller to af dem, og at en tiendedel af et sekund vil være mere end nok tid til en potentiel kamp for at lære at du er helt værd at nå ud til.

Foto kilder: pinterest.com, okcupid.com, boredbug.com, medicaldaily.com