13 morsomste datingprofiler nogensinde - (overskrifter, fotos og beskrivelser)

28 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvis du har været aktiv på et dating site for et stykke tid, du ved de fleste dating profiler ser meget lig hinanden. Det er ligesom vi alle spiller nogle kedelig spil af mad libs. ”Hej, jeg er [navn]! Jeg er [god egenskab], [god egenskab], og [ideel dyd du ønsker dig hadbut gør ikke]. Jeg nyder [aktivitet] med mine venner eller se [populære tv-show eller film] på min egen. Jeg er her for at [hæk og sige, at du ønsker at meetnew folk], og jeg ville elske at [flirtende invitation].”

C'mon, gutter, er du mere end summen af ​​din Netflix kø! Hvor er originaliteten? Hvor er finere madlavning? Dating profiler skal ikke læses som job rГ © sumГ © s. Din personlighed, sans for humor, og historiefortælling evne er vigtigere end de nøgne kendsgerninger.

Selvfølgelig, skriver en sjov og attraktiv dating profil er ikke nogen nem task.To give dig en idé ofhow det gøres - og hvordan det skal aldrig nogensinde ske - vi har samlet de 13 all-time sjoveste dating profiler derude. Disse bivirkninger-opdeling online-profiler kan være vittig, skøre, eller bare dum, men i det mindste de er mindeværdig. God fornøjelse!

load...

1. Jakes Invitation til en romantisk Car Ride

En masse fyre male et billede af deres ideelle dato - middag, film, makeout session, osv Men en 22-årig single tog denne trope til latterlige og herlige niveauer på sin dating profil. Jake beskriver plukke hans dato op i sin Kia Sorento med tændte stearinlys i bilen.

Jake fremhæver hans sans for humor i hans udseende i sin dating profil.

Han selv skriver ud drillerier: ”Du går, '... Er det farligt?' og jeg går, 'Ja - men jeg kan lide fare.'”Så romantisk aften tager en drejning til det latterlige. ”Vi kommer udenfor, og vi se min bil er i brand,” Jake fortsætter. ”Jeg trække en pose skumfiduser og jeg går, 'Nej, jeg vidste, at dette ville ske.' Og så vil jeg kysse dig. Foran min brændende bil.”

load...

Denne fantasifulde profil, høflighed af Tumblr , underholder online daters withan morsom historie.

På bare tre stykker, Jake viser hans kreativitet, spontanitet, og flirtatiousness. Og han kan lide s'mores! Hvem ville ikke knalde lige på det?

2. Rosefacekillahh Giver dig Fair Warning

Hvad der virker for én person kan tages for langt med en anden. Her er et eksempel på en hypotetisk historie på en dating profil går dårligt - afsindigt dårlige. Rosefacekillahh, fra Melbourne, Australien, advarer online daters, at hun er ”ikke ned på jorden overhovedet” i hendes OkCupid profils selv-resumé.

Du kan næsten se det vanvittige i Rosefacekillahh øjne på hendes OkCupid profil pic.

Så forklarer hun i levende detaljer, hvad der vil ske, hvis du ikke besvarer hendes tekster. ”Jeg vil vende op til dit hus beruset klokken 3 om morgenen gråd og forsøger at bryde ind.” Point for ærlighed?

load...

Af den måde, hun også hævder at hade cykler, strande, solskin og parker. Så en sjov dato hele vejen rundt.

I hendes dating profil, Rosefacekillahh describesa mareridt scenarie, der vil skræmme de fleste, hvis ikke alle, potentielle bejlere. Sandsynligvis bedst at undgå forestiller dig selv som en psyko stalker, hvis du vil have folk til meddelelse, du. Bare et forslag.

3. Petar dræber Tinder Brugere med en linje

I en alder af 19, har Petar allerede perfektioneret kunsten at Tinder profil skriftligt. Han sørger for alle, aflæse gennem generiske badeværelse selfies pauser, når hans profil dukker op.

Petar ikke tager sig selv alt for alvorligt i sin dating profil.

Først, har du det billede, som er intet mindre end episke. Han er pyntet i rustning og har en lang sværd slynget skødesløst over skulderen, da han ser ud til siden, som om at sige, ”Jeg er alt for cool at se direkte på kameraet.”

Noget tyder denne type foto er meget attraktivt for online daters. Ifølge OKCupid s data crunchers , ”Mænds fotos er mest effektive, når de ser væk fra kameraet og smiler ikke.”

Og så er der hans one-sætning Om sektionen : ”Jeg satser på dine standarder er meget lavere end mine.” Legende, selvforklejnende, og original.We kan ikke vide meget om ham som person, men vi ved, han er sjove, og det er nok til at gøre en strikingfirst indtryk.

4. Taylor er en elsker af Mariehøns & Master of Disguise

På overfladen, Taylor virker som en normal 32-årig mand med en velplejet skæg og venlige smil. Når det kommer til hans OKCupid billeder, men han er en viral sensation.

Taylor bærer hans mindeværdige mariehøne skjorte på alle hans første datoer med OKCupid kvinder.

Reddit sprang i Taylors OkCupid profilfoto af sig selv i mariehøne skjorte (som han gjorde) mod en mariehøne kulisse.

Hans kreativitet betaler sig, når de søger en dato. Han kan prale med en 80% svarprocent på sine meddelelser på OkCupid.That smukke stjernernes succes for en online dater. De averagereply for mænd svæver mere i 30% til 50% interval i henhold til OKCupid interne data. Taylor gør noget virkelig ret i sine innovative fotosessions.

The Huffington Post dubbedTaylor , ”en veritabel OkCupid Gud” på grund af hans vifte af skøre billeder, herunder en af ham siddende ved søen med rødt writingsaying ”DU” og peger på den tomme stol ved siden af ham. Som Chiparoo skrev på Reddit, ”Nå han fik min opmærksomhed.”

5. Becky Har en bold på Tinder

Da Becky sluttede Tinder, hun dykkede ret i. Hun var ikke bange for at vise sin sjove side i hendes profil. Jeg vil sige dette om hende, hun er ballsy.

Vi ved én ting om Becky - hun kan lide bolde.

For hendes profilbillede, Becky valgte et skud af hende op til hendes hals i farverige plastikkugler. Tal om en samtale starter. Sjove, med blot en antydning af insinuationer, Becky absolut gør indtryk på de singler af Tinder.

Under Om Becky sektionen, skrev hun bare , ”Jeg elsker bolde.” Genius.

Den 23-årige dater er afgjort i den joke og indbydende nogle frække samtale startere med hendes sjove dating profil.

6. Selv Superman Needs en dato

OK, så dette er ikke ligefrem en legit dating profil, men det er virkelig sjovt, så det går på listen. Nogle keder person på webcreated en Zoosk profil for Superman. Og det er lige så teatralsk som du ville forvente.

Manden af ​​stål er dating profil er en sjov læsning.

I historien sektion, forklarer den tegneserie superhelt, ”Lang historie, men lad os bare sige, at du bedre være klar til en kærlighedsaffære, der er ude af denne verden.”

Under film, Superman skriver, ”Handling. Romantik. Sci-Fi. Intet med Gene Hackman eller Kevin Spacey”som en hilsen til sine filmiske ærkefjender.

Hans perfekte kamp har bogstavrim i hendes navn, og hans ideal dato er noget der ikke indebærer kryptonit. Ingen ord om, hvorvidt Lois Lane har en profil af hendes egen endnu.

7.Sydney bare ønsker en Fergilicious Backup Singer

Denne perle af en dating profil, highlightedby Cosmopolitan , har en af de mest grine-out-højt Om sektioner nogensinde. Det er bare så tilfældigt. Jeg er nødt til at lade hende Tinder profil tale for sig selv. Tag det væk, Sydney:

”Den eneste grund til jeg vil have en kæreste er så, at når jeg synger Fergalicious, og det er på den del, hvor hun siger, 'jeg være oppe i gymnastiksalen bare i orden på min kondition han er mit vidne' Jeg kan pege på ham, og han' ll gøre den lille 'wooOOH' del, fordi lige nu er jeg nødt til at gøre begge dele af mig selv, og det er stressende.”

Sydney gør dem drenge gå loco. Jeg håber, at dette 24-årige singlehas drenge foring ned blokken for hende.

8. Beklager, dont_email_me har ikke tid for dig

Man skulle tro, alle på OkCupid er der, fordi de ønsker at møde folk. Men du ville være forkert. Nogle brugere ønsker blot at blive ladt alene, mens de venter på en imaginær perfekt match til at falde i deres indbakker.

Tilbageholdende online dater dont_email_me bor i Texas, og han er meget klar over, hvilken type kvinde, han ønsker: ”Hvis jeg ikke kan hoppe en fjerdedel fra din inderlåret, ramte gym, ikke på knappen 'send'.” Charmerende.

Vi kan ikke uenige om noget. Hvis vi gør det, er du nødt til at ændre ”. - dont_email_me, en OkCupid bruger i Texas

”Okay, her er ting,” dont_email_me skrev i sin selv-resumé : ”Jeg modtager titusindvis af e-mails om dagen, og jeg kan umuligt tage sig tid til at læse dem alle. Eller endda nogle af dem. Alt jeg ved er, skal du ikke sende mig en e-mail, hvis vi ikke er på mindst 100% match og 0% fjender.”Meddelelse modtaget. Eller ikke.

9. Savanah gør grin med sit eget navn

Savanah, alder 22, er et mysterium indpakket i en gåde. HerTinder profil giver ikke meget away.Her billede viser hende lænet mod rækværket af en bro med solbriller, der dækker hendes øjne. Hun ser temmelig men nondescript. Ikke en masse hud fremvisning og ingen spor til hendes personlighed.

Hendes Om sektion er lidt mere oplysende , men ikke på den måde de fleste daters ønsker. ”En lidet kendt faktum er, at jeg dækker 40% af Afrika,” skrev hun. Få det? Savannah. Hvad en drille!

10. Reid heroisk Photoshops His Tinder Profile

Ved opsætning af hans Tinder profil, gik Reid ud over call of duty. Jeg gætter det 25-årige single havde ikke nogen gode heroiske billeder af sig selv på hånden, så han improviserede.

Med et løssluppent profilbillede, Reid gør hans profil skiller sig ud på Tinder.

Resultatet er en komisk skildring af ham selv transporterer hvalpe ud af et brændende dyr husly. Bar overkrop. Fordi hvorfor ikke? Hey, hvis du har en ægte six-pack (eller evnen til photoshop en), Tinder brugere fortjener at vide.

Hvad jeg nyder mest om Reid i dette billede er hans udseende af oprigtighed. Det er klart, at han er en person med en sund sans for humor (og muligvis heroiske ambitioner). Jeg forestiller mig en masse piger knalde lige på ham.

Billeder på Tinder er ekstremt vigtige for et første indtryk, så kudos til Reid på at sende et positivt, originalt og sjovt vibe til dato perspektiver på app.

11. En Shirtless Student Med store drømme

Denne anonym OkCupid bruger, fremhævede ved Buzzfeed , havde allerede vores opmærksomhed med sin åh så original shirtless badeværelse selfie. Hans fysik egentlig ikke garanterer ovenstående en skjorte, men måske er han bare virkelig stolt af den gigantiske tværs tatovering på sin arm.

I sin profil pic, kan du bare fortælle han tænker, ”Jeg er en sexet fly.”

Billedet er ikke den sjoveste del af hans dating profil, dog. Grunden til han er på denne liste over de sjoveste dating profiler nogensinde er hans svar til ”Hvad jeg gør med mit liv.”

”Jeg går i skole for at blive et fly jeg vil ske i marts næste år,” skrev han. Og jeg har så mange opfølgende spørgsmål.

Det være langt fra mig at knuse nogens drømme, så jeg ønsker den fyr held i sine studier til at blive et fly. Forhåbentlig er korrekturlæsning ikke involveret.

12. Brugernavn IWontMurderYou Mon Protest for meget

Denne OkCupid bruger sandsynligvis troede, han skulle sætte women'sminds tryg ret off the bat ved at vælge profilnavnet ”IWontMurderYou.” Ak, han harper på det punkt alt for meget gennem hele hans profil, uddrag af, som kan findes på Guff.com.

”Lad mig tage dig ind i min magiske verden ikke myrde nogen, nogensinde, uanset årsag.” - IWontMurderYou s dating profil

Denne fyr besvarer uskadelige prompt ”Hvad jeg gør med mit liv” med denne uhyggelige benægtelse: ”Jeg vil fortælle dig dette helt op foran: Bestemt ikke myrde nogen, mindst af alt jer! Ud over dette, for det meste grave.”Digging, hvad, præcist? Graves Pro tip:?!?! Når du udformer en dating profil, holde sig væk fra mord vittigheder.

13. Matthew understreger vigtigheden af ​​lave forventninger

Matthew begynder sin Tinder bio ved at sige, at han vil spørge, hvornår hans date siger, En sød følelse, men så han begynder at kidding omkring ”Hvor højt?” ”Jump!”: ”Når du siger 'tre fødder,' Jeg vil svare med ”Det er for højt... Jeg har kun en 34-tommer lodret.”

Den 23-årige single er ikke bange for at stikke sjov på sig selv. ”Så virkelig, hvad jeg siger er jeg håber du er villig til at nøjes med to inches mindre end forventet,” skriver han. Jeg ser hvad du gjorde der, Matthew.

Hvad er Punchline? Få alle griner på din dating profil

På et dating site, du er oppe imod en hær af singler alle konkurrerende for en dato. Hvis du ønsker at fange nogens øjne, er du nødt til at tilføre nogle individualitet i din profil brugernavn, fotos, bio og gøre dig selv skiller sig ud til online daters. Bare sørg for du er på den rigtige side af vittighed.

Nogle af disse 13 dating profiler kan være cringeworthy, men de helt sikkert arrestere din opmærksomhed og gøre dig pause i din aflæse at klukke lidt. Hvilket, hvis du spørger mig, er verdener bedre end at synke ind i baggrunden af ​​eftergivende, likable, og loyale singler withtired sprog på deres profiler.

Når du skriver din dating-profil, skal du ikke være [indsæt navn her] - være skøre, være modig, være kreativ. Men vigtigst af alt, være dig. Held og lykke!