13 søde lesbiske forhold citater (fra film, tv og det virkelige liv)

22 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Forholdet tilbud for lesbiske er ligesom forholdet citerer for nogen - men withmore pige-på-girl action. Lesbisk kærlighed er ikke alt om det fysiske, men. Nogle kvinder har dybt, veltalende, og meningsfuldt udtryk følelserne inspireret af en elsket partner. Vi ønskede at dele disse rørende ord og dybtfølte øjeblikke med dig.

Vores dating expertscollected vittig, spunky, og nuttede citater utteredby eller om lesbiske i tv-shows, film og det virkelige liv. Fra udbud til fjollet, disse ord er sikker på at få dig til at smile.

Lad os komme til det! Her er 13 af vores foretrukne søde lesbisk forhold citater:

1. ”Der er lykke, og så er der kærlighed, og så er der afslutning.” - Ellen DeGeneres, komiker

Ellen DeGeneres synes aldrig løber tør for sjove ting at sige, men i dette citat, hun vender sappy sød som hun forklarer, hvordan hun føler om hendes kone , Portia de Rossi. Med latter og tilbedelse, de fuldfører hinanden.

load...

Ellen DeGeneres og hendes kone, Portia, er afbilledet her på deres bryllupsdag.

Ellen og Portia gøre enlige piger overalt grine, suk, og ønske om et forhold, der adorably lovey-Dovey.

2. ”Jeg var der for Alex. Hun var, hvad jeg opmærksom på... Alt andet var bare baggrund.”- Piper,’Orange er den nye sort’

Dårlig Piper. Hun tiltrukket af Alex som et møl til en flamme i ”Orange er den nye sort.” Deres forbindelse, i det mindste i de televisionseries, er fuld af lidenskab, hengivenhed, og mere end en smule fysisk tiltrækning. ”Jeg var der for Alex,” siger hun om deres kriminelle fortid. Uanset om hun er 23 eller 32, Piper Chapman falder hårdt for Alex Vause hver gang.

load...

3. ”Der er ingen ord i vores sprog, der kan beskrive os. Hvordan vi føler for hinanden.”- Sita,’Fire’

I 1996 filmen ”Fire” fremhæver et forbudt forhold mellem to gifte indiske kvinder. I dette citat, forklarer Sita hvordan deres forhold trodser samfundet, jura, og selv sprog, indstilling deres blod i brand.

4. ”Selv når jeg er på min værste, du altid føle mig speciel.” - Tara, ”Buffy the Vampire Slayer”

I ”Buffy the Vampire Slayer”, Tara Maclay og Willow Rosenberg kærlige partnerskab er bare alt for sød. Fra levende lys tilståelser af kærlighed til kampene dæmoner, disse hekse bringout det bedste frem i hinanden.

I 1999 Buffy tv-serien chokerede seere byshowcasing en kærlig lesbisk forhold.

I episode efter episode, kan Willow altid finde en måde at cheerTara op. Da Tara spørger Willow: ”Hvordan gør du det?” Willow smil og svar simpelthen, ”Magic”.

5. ”Når du fik to mennesker, de fik det samme udstyr, og de begge ved, hvordan man behandler det.” - Sheriff, ”L Word”

Fra 2004 til 2009, ”The L Word” tv-serien leveres en funklende kig på en gruppe af lesbiske, der bor i LA Showet ofte behandlet homofobi og seksualitet med nuancer og humor. I sæsonen én, episode 16, en sherif trækker mere end Tim Haspel og behandler ham til hans theoryonhomosexuality.

load...

Fordi homoseksuelle par har ”deres udstyr” til fælles, siger han, de ved, hvordan at behage hinanden. Thecop undrer højt: ”Hvordan kunne nogen af ​​det modsatte køn konkurrere med det?”

6. ”Jeg har uendelig ømhed for dig, og jeg vil hele mit liv.” - Emma, ​​”Adèles liv”

I 2013 ”Blå er den varmeste farve” udforskede en hjertebankende romance mellem to unge kvinder. Emma, ​​en gratis-tænkning lesbisk med blåt hår, begynder en kærlighedsaffære withAdГЁle, og begge er forvandlet af forholdet.

7. ”De ting om Marina er, at når hun fokuserer på dig, du føler at du er den eneste, der eksisterer.” - Francesca, ”The L Word”

Marina Ferrer fra Showtime ”The L Word” bare har at lodtrækningen om hende. Hun har piger svøbt omkring hendes finger. ”Det er hendes gave. Jeg bebrejder ikke dig til at falde i kærlighed med hende,”Francesca Wolff forklarer en forvirret Jenny Schecter, hvem der i øjeblikket fanget i nettet af betaget kærlighed.

8. ”Mit Prince Charming er en prinsesse.” - Pinterest

Dette citat kommer til os fra den kollektive visdom af Pinterest. Den stereotype ”Prince Charming” er forældet. I dag ved vi, at kærligheden til dit liv ikke behøver at bære støvler og en teatralsk grin.

Spis dit hjerte ud, Disney. Disse prinsesser redde sig selv fra tårnet.

Din eneste sande kærlighed behøver ikke at poppe ud af et eventyr. Hun har bare at gøre dig glad, og det er charmerende nok.

9. ”Du er den jeg vælger. Folk ville dræbe for at fylde dine sko.”- Maureen,’Leje’

Maureen Johnson og Joanne Jefferson, en high-hærdet lesbisk par i stykket ”Rent,” ikke altid enige, men deres lidenskabelige forhold tåler everyfight. Selvom ”der altid vil være kvinder i læder flirte med mig,” som Maureen siger, disse to divaer er ikke mindre viet til hinanden.

10. ”Hun er min rollemodel, min rejsekammerat, min mest pålidelige kilde til lys, min fatning.” - Elizabeth Gilbert, forfatter

Trust forfatter Elizabeth Gilbert, der skrev ”Eat, Pray, Love” til at komme med et tilbud om hendes lesbisk forhold, der smelter hjertet. I kommer ud som bøsse og bebuder hun er blevet forelsket i Rayya Elias, hendes bedste ven på 14 år, Elizabeth talte med følelsesmæssig ærlighed og lidenskab. Rayya er ”min mest betroede fortrolige. Kort sagt, hun er min PERSON,” Elizabeth skrev i en Facebook-indlæg.

11. ”Jeg vidste ikke, hvordan man ikke være sammen med hende.” - Tig Notaro, komiker

Tig Notaro endelig indset vigtigheden af ægteskabet, da hun faldt pladask med hende nu-kone Stephanie Allynne. Hun fortalte The Guardian Stephanie smeltede hendes drengepige hjerte. Sammen siden 2013, parret hæve tvillingedrenge og tilbringe så meget tid som muligt i hinandens arme.

12. ”Vi er både 'pigen' i forholdet. Det er lidt det punkt.”- Pinterest

Når heteroseksuelle forsøger at anvende deres sprog til lesbisk kærlighed, de savner det punkt. Pinterest kom op med denne skønhed af et citat til at skubbe tilbage mod lige definitioner og kønsrelaterede arketyper. Nogle lesbiske er Butch, nogle lesbiske er feminine, og alle andre kan håndtere det.

13. ”Ingen ringe, ingen brude kjoler. Måske vil vi være klædt som kyllinger.”- Lily Tomlin, skuespiller

Skuespillerinde Lily Tomlin og manuskriptforfatter Jane Wagener var i 70'erne med den tid, homoseksuelle ægteskab blev legaliseret, så de ses tanken om at blive gift med et skævt sans for humor, quipping de kan klæde sig ud som kyllinger på den store dag.

En skuespiller og forfatter duo, har denne magt par arbejdet og boet sammen siden 1971.

Efter 42 år sammen, på nytårsaften 2014, parret endelig bandt knude-sandsynligvis ikke klædt som kyllinger.

Ord til Live & Love Af

Vi håber, du har nydt disse citater om lesbisk forhold. Fra sentimental til frække, disse berømte lesbiske offera regnbue af perspektiver på romance.Whether du vil have noget sødt at sige til din partner eller blot en hurtig grund til at smile, har vores 13 søde lesbiske citater fik du dækket.