15 bedste gratis “swinger” -sider - (livsstil, lokale, par og Storbritannien)

25 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vores hjemmeside er en gratis online-ressource, der tilbyder værdifulde indhold og sammenligning tjenester til brugere. For at holde denne ressource 100% gratis, modtager vi kompensation fra mange af de tilbud, der er anført på webstedet. Sammen med centrale anmeldelse faktorer, kan en sådan erstatning påvirke, hvordan og hvor produkterne vises på tværs af webstedet (herunder for eksempel den rækkefølge, som de vises). Vores hjemmeside omfatter ikke hele universet af tilgængelige tilbud. Redaktionelle meningstilkendegivelser på sitet er strengt vores egne og er ikke givet, som blev godkendt, eller godkendt af annoncører.

Annoncør Disclosure

15 Bedste ”Swinger” steder - (Livsstil, Lokalt, Par & UK)

Lad din pung i din taske eller lomme samt fordi LesbianPersonals indeholder alle de vigtige funktioner gratis.

Bedste Swingers ”Livsstil” steder (# 5-6)

At lære og opholder sig på omgangshøjde om den svingende livsstil er lige så vigtigt som at finde partnere til at svinge med. Tænk på de næste tre lokaliteter som jeres lærere til Swinging 101 - de vil tage dig igennem alt, hvad du kunne eventuelt har brug for at vide.

load...

5. SwingTowns

Uanset om du er til at svinge, polyamory, eller BDSM og andre feticher, SwingTowns er her for at matche dig med ligesindede og tilbyde rådgivning under hele din rejse.

SwingTowns er en livsstil site for swingers, der dækker hvert emne i denne niche industri.

Her er nogle hurtige SwingTowns statistik: 5.468 nye medlemmer, 4.970 brugere online nu, 4,627 grupper, 2.385 nye billeder og 723 klubber. Du kunne deltage ved at dele din personlige annonce - det koster ikke en øre.

load...

6. SwingerLifestyle

Med det samme motto som SwingLifestyle, ”start din seksuelle revolution,” SwingerLifestyle synes at være en søster site med en lignende mission, men med nogle forskellige komponenter. Disse omfatter en swinger ordbog med dusinvis af ord, såsom ACDC og swinger drikkevarer, såsom en Absinthe FrappГ ©.

Bedste ”Lokale” Swinger steder (# 7-9)

Ligesom i fast ejendom, beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed er vigtig i svingende. Hvad er meningen med at matche med nogen (eller læserens), hvis de bor i hele landet? Udnyt de tjenester de bedste lokale swinger sites tilbyder, og du kan bare finde din ideelle match er lige rundt om hjørnet.

7. Lokale Sexy Swingers

Lokal Sexy Swingers har en meget ligetil navn, og vi sætter pris på, at om webstedet. Der er ingen spil her - kun mennesker, der er åbne om deres ønsker og behov. Lokal Sexy Swingers har en imponerende brugerbase (30 mio), der spænder i aldre, seksuelle orienteringer, kulturer, og, selvfølgelig, placeringer. Vælg dit land samt din tilstand og postnummer (hvis relevant), og du vil blive præsenteret med et utroligt antal sexpartnere.

load...

8. SwingerSocial

SwingerSocial siger, det er det sted, du kunne være en veteran swinger eller en amatør swinger ”hvor reelle swingers komme til at spille!” - SwingerSocial forstår at tage sig af dig.

SwingerSocial har en række funktioner til at forbinde dig med swingers i dit område.

Interfacet er frisk og enkel, uanset om du er på en bærbar computer, smartphone eller tablet, så du vil være i stand til at fuldføre din profil og modtage lokale kampe på ingen tid.

9. SpicyMatch

Fri, sjov og oplysende, SpicyMatch tager varmen op et hak i swingers samfund. Brug det interaktive kort for at finde kompatible singler og par (eller endda en fest i aften), poste så mange billeder som du ønsker, dele, hvad du ønsker, og holde privat, hvad du ikke ønsker at dele, og føle sig trygge med en eksklusiv valideringssystem der holder svindlere væk. SpicyMatch er virkelig ”bygget op omkring din livsstil.”

Bedste Swinger Par steder (# 10-12)

At arbejde sammen som et team er en fantastisk måde for par at vokse tættere og opfylde deres individuelle mål. Plus, hvis du får intim med en person uden for forholdet, du begge ønsker at blive tiltrukket af ham eller hende, ikke? Tja, vi har de websteder for dig.

10. SDC

Også kendt som Swingers Dato Club, SDC strømliner online dating oplevelse med sit enkle registreringsproces, chatrum og begivenhed mappe. En gratis syv-dages prøvemedlemskab giver dig mulighed for at teste alt ud først, og hvis du elsker webstedet, foreslår vi fuldt ud at begå. Millioner af swinger par venter!

11. CouplesLust

CouplesLust fokuserer på kvalitet, ikke kvantitet, og dets udvalgte medlemmer og omfattende værktøjer bevise det. Tjek hjemmesiden eller Top 10 side for populære singler og par, synkronisere din Facebook-profil for hurtig tilmelding, tilføje personlighed til dine beskeder med forskellige humørikoner, eller tænde usynlig tilstand, hvis du har lyst til videre uden andre medlemmer at kende du er online.

CouplesLust er til swinger par søger for at tilføje en tredje, fjerde, eller mere for at deres liv eller for natten.

Vi kan heller ikke nævne CouplesLust uden at nævne sin omfattende liste over swinger-relaterede aktiviteter, herunder ting som Sexy sekretær fredag ​​i Houston, Texas, og Trisch og Jerrys søndag eftermiddag Play Party i Ontario, Canada.

12. Kærlighed Voodoo

Hvis du ønsker at være ”hvor den sexede mennesker er,” Kærlighed Voodoo er dating site og sociale netværk til at henvende sig til. Atmosfæren er fyldt med varm seksuel spænding, men det er også støttende og eftergivende. For første-timere, kan du dyppe tæerne i vandet uden frygt for dom. For eksperterne, kan du få ret til det uden nogen forhindringer, herunder at skulle give dine kreditkort oplysninger.

Bedste Swinger steder UK (# 13-15)

Vi får en masse spørgsmål fra læserne om britiske swinger steder, så vi har samlet vores top tre picks alle på ét sted. Uanset om du kommer fra gaderne i London eller højland Inverness, vil du være tilfreds med nogen af ​​disse websteder.

13. Swingers UK

Med mere end 3 millioner aktive profiler (og optælling), Swingers UK er blandt de mest kendte online swingers dating-tjenester for engelsk, walisisk, skotsk, og irske drenge og lassies. Sitet gratis konto kommer med de typiske funktioner, såsom registrering og virtuelle flirter, såvel som dem, der er beregnet til betalende medlemmer på andre steder, såsom en hot-eller-ikke vildt og videoklip. Opgrader din konto, hvis du er interesseret i premium muligheder, ligesom der vises højere i søgeresultaterne, men vi tror ikke, det er nødvendigt.

14. SwingingHeaven

Lad os se på SwingingHeaven med tallene: 1,8 millioner + medlemmer, 636,000+ medlems fotos, 5,300+ amatør videoer og 317+ videochat. Det er statistik som disse, der har gjort stedet en leder i UK swingende plads.

SwingingHeaven er en favorit blandt britiske singler og par, med over 1 million medlemmer.

Må ikke bare tage vores ord for det, selv om. Tjek de snesevis af historier fra glade SwingingHeaven medlemmer. Bemærk: Disse er kun øjne voksne!

15. SwapScene

SwapScene har lidt af en ældre udseende, men dens mangel på en prisseddel definitivt gør op for det. Stedet og alle dens funktioner er helt gratis for alle, der slutter sig til - du vil ikke komme på tværs af nogen skjulte gebyrer. Glem ikke om Quick Exit knap, også, hvilket er i nederste venstre hjørne. Dette vil straks tage dig væk fra stedet, hvis nogen er ved at kigge dig over skulderen, og du ikke vil have dem til at vide, hvad du er op til.

Din nye partner (e) er blot et par klik væk!

Nogle af de andre store grillbarer fra Bellarmine undersøgelsen er, at et flertal af swingers har mere end 14 års uddannelse, og mere end 72% er medlemmer af en slags religiøs institution (vs. 61% af ikke-swingers). Disse kendsgerninger bevise, at swingers er ligesom alle andre - de skal bare ske at tænke uden for den traditionelle kasse i form af seksualitet og relationer. Og så gør de steder ovenstående!