15 bedste “nyc” dating apps - (100% gratis forsøg)

27 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

15 Bedste NYC Dating Apps (100% gratis Trials)

5

Tinder

BEDSTE AF

Tinder er en dating app, der kan betragtes som Grand Central Terminal i dating verden. Det bliver hurtigt folk fra et sted til det næste - Grand Central transporterer 700.000 pendlere om dagen og Tinder ser mere end 1,6 milliarder aflæser om dagen og 1 million datoer om ugen. For ikke at nævne Tinder har faciliteret mere end 20 milliarder kampe siden 2012 og er tilgængelig i 196 lande.

URL: https://www.tinder.com/

6

OkCupid

BEDSTE AF

Stikning med temaet for denne artikel, kunne OkCupid kun være Theater District af dating apps. Det er indbydende, underholdende, fed, farverig - vi kunne blive ved og ved. Måske en af ​​de mest bemærkelsesværdige aspekter er, at OkCupid giver mere inkluderende valg for køn, seksuel orientering, og forhold status end nogen anden dating app - herunder ikke-binær, pansexual, og åbent forhold.

load...

URL: https://www.okcupid.com/

7

Masser af fisk

BEDSTE AF

Når vi tænker på masser af fisk, vi tænker på Brooklyn Museum - begge er perfekte muligheder for at have samtaler. Faktisk POF siger brugerne har flere samtaler end dem på nogen anden dating app. Mere end 1 milliard beskeder udveksles hver måned, og den app vil aldrig debitere dig til at kommunikere. Trafik er aldrig et problem på masser af fisk, enten som mere end 70.000 nye singler slutte app hver dag.

URL: https://www.pof.com/

8

Kaffe Opfylder Bagel

BEDSTE AF

Chelsea marked og kaffe Opfylder Bagel er begge handler om kvalitet - kvalitetsprodukter og kvalitet folk og forbindelser henholdsvis. Her bliver kampe kaldes bagels, og du er givet et begrænset antal hver dag. For mænd, kan det være op til 21. For kvinder, det er antallet af mænd, der allerede har ”liked” din profil for nylig. Denne tilgang blev skabt af grundlæggerne (tre søstre) i et forsøg på at spare singler tid og give en mere kvinder-venlige dating app.

load...

URL: https://www.coffeemeetsbagel.com/

9

Bumble

BEDSTE AF

Coney Island er til dykning med hovedet først ind eventyr, og Bumble er til dykning med hovedet først ind dating, især for kvinder. Efter en kamp er lavet (to mennesker knalde til højre på hinanden), kvinderne er nødt til at indlede messaging inden 24 timer, eller kampen forsvinder for evigt. Hvis du er bøsse, lesbisk eller biseksuel, kan enten personen tage det første skridt. Bare rolig, selv om. En gang om dagen, den app kan du forlænge én forbindelse ud over den 24-timers-mærket. Fri via App Store og Google Play, humlebier er ”ændre spillets regler.”

URL: https://www.bumble.com/

10

Hængsel

BEDSTE AF

Som Timeout siger, Chrysler-bygningen oser ”et pengestærkt raffinement ofte identificeret med gamle New York”, minder os om en enklere tid. Hinge minder os om en tid, hvor dating var ikke alle om at aflæse og tilslutte. Den selvudnævnte anti-Tinder, Hinge er ”inspireret af kærlighed, styret af autenticitet” og henvender sig til dem, der søger en langsigtet, monogame forpligtelser. En af de fedeste funktioner er, at du kan kommentere på folks billeder som væk for at bryde isen.

URL: https://www.hinge.co/

load...
11

Happn

BEDSTE AF

På Brooklyn Loppemarked, du ved aldrig, hvad særlige noget du kommer til at finde, og på happn, du ved aldrig, hvad særlige nogen du vil finde. Ved at blande dating med offline dating, happn forbinder dig med mennesker, som du har krydset veje med i det virkelige liv. For eksempel, hvis du og et andet medlem tilfældigvis på samme cafГ © en dag, vil den app lade dig vide. Den app vil også lade dig vide, hvor mange gange du har krydset veje med denne person. Resten er op til dig!

URL: https://www.happn.com/

12

Grindr

BEDSTE AF

Smorgasburg er som en fødevare-kun loppemarked, med 100 + kreditorer og alt hvad du kan spise. Grindr er kun for homoseksuelle, biseksuelle og nysgerrige mænd, og det er alt, du kan datere. Kendt som Tinder for homoseksuelle singler, Grindr bruger geolocation at anbefale kampe, der er i nærheden, uanset om du er hjemme, en restaurant, bar, festival, eller andre steder. Stryg til højre, hvis du i dem, og venstre, hvis du ikke er.

URL: https://www.grindr.com/

13

HENDE

BEDSTE AF

HER er ligesom New York Botanisk Have af dating apps. Mens 50-acre skov har tusindvis af smukke blomster og andre planter til at lære om, Android og iOS-app har tusindvis af smukke mennesker (både inde og ude) for at få at vide. Lavet af LGBTQ + folk til LGBTQ + folk, HER er til at finde venskab, fællesskab, datoer, og relationer samt LGBTQ + nyheder, arrangementer, afstemninger, vittigheder, og næsten alt andet, du kan tænke på.

URL: https://www.weareher.com/

14

MELD

BEDSTE AF

Når du går til New York Bibliotek, du normalt ved hvad du vil, når du går der. Måske er det en bestemt bog, eller måske er det et program eller begivenhed. Når du tilmelder dig MELD, dating app til enlige sorte fagfolk, du ved, hvad du ønsker. Medlemmer har travlt og karriere-minded, men de er også engagement-minded og ønsker et partnerskab med en person, der har de samme værdier, overbevisninger og interesser. ”Du fortjener at være lykkelig” er, hvad teamet på MELD mener, og de vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig med at opnå dette mål.

URL: http://www.meld-app.com/

15

Bristlr

BEDSTE AF

Hvis du kan lide de pelsklædte venner på Bronx Zoo, kunne Bristlr være dating app til dig. Made for enlige fyre med skæg og ”De, der ønsker at optegne dem,” Bristlr blev grundlagt i 2014, har over 150.000 brugere (og optælling) og fås i over 100 lande. Den vigtigste ting du bør vide om Bristlr er det har en skæg-Rating mulighed, som du kan bruge til at finde ud af, hvor godt et match skæg rækker i forhold til andre.

URL: https://www.bristlr.com/

Dating i the Big Apple har aldrig været nemmere eller sjovere!

New Yorkere er en one-of-a-kind gruppe, og theydeserve Aone-of-a-kind dating app. De bedste dating-platforme imødekomme din livsstil og behov, så at finde en dato er ikke længere en besværet. Takket være de 15 muligheder, vi bare fortalt dig om, vil dating ikke længere være noget, man skal gøre (lide at arbejde ud, gå på arbejde, og shopping for dagligvarer). Det vil i stedet være noget, du ønsker at gøre!