16 sødeste berømte lesbiske par gennem tidene

22 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Dagen efter min fødselsdag i juni 2015 bragte den amerikanske højesteret glæde at LGBT-personer i hele landet, når det legaliserede samme køn ægteskab. Jeg kan huske at se nyhederne den dag i ærefrygt - så mange mennesker kom ud for at juble og bølge regnbue flag.

Par kyssede og græd og racing til retsbygningen for at binde knude, nogle efter at have tilbragt årtier i indregnede relationer. Det var et smukt syn.

Pat og Lusinda Duffy kyssede på en fest for homoseksuelle ægteskaber herskende i 2015.

load...

Mange aktivister og fortalere har banet vejen for, at historiske dag, og det var et bevis på deres mod, at USA var i stand til at foretage en sådan progressiv forandring. Ofte lesbiske berømtheder - uanset om de agter at eller ej - spiller en vigtig rolle i normaliseringen af ​​par af samme køn.

Efterhånden som flere celebs komme ud og starte familier, er medierne oversvømmet med søde lesbiske par, der viser folk, der elsker er kærlighed, og det er virkelig så simpelt er det.

For at fejre at være ude og være forelsket, troede vi, at vi ville dele med dig en liste over de top 16 berømte lesbiske par, hvis romantiske historier slæbebåd på heartstrings.

1. Ellen DeGeneres og Portia di Rossi

Ellen og Portia er formentlig den mest ikoniske lesbisk par.

load...

Komiker Ellen DeGeneres har været en velkendt fortaler for LGBT spørgsmål lige siden hun kom ud i 1997 på den fjerde sæson af hendes hit show ”Ellen”.

På det tidspunkt var det en fed og ensom flytte for at identificere som en lesbisk, men efter næsten to årtier, har Ellen fundet accept og kærlighed i både hendes personlige og professionelle liv.

I 2008, efter en fire-årige forhold, Ellen giftede Portia de Rossi, bedst kendt for sin rolle som Lindsay FГјnkein ”Arrested Development”.

Uanset om de slapper sammen på sofaen derhjemme med deres fire hunde og tre katte eller sjov rundt på en veganer cafe, dette par er lige så sød som kan være.

2. Jodie Foster og Alexandra Hedison

Skuespillerinden Jodie Foster lavet en splash på 2013 Golden Globes, da hun kom ud (selvom hun afstod fra at bruge ordene ”bøsse” eller ”lesbisk”) i sin takketale for Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award.

load...

Jodie og Alex har øjne kun for hinanden.

Allerede næste år, hun gjorde overskrifter igen ved at gifte skuespiller og fotograf Alexandra Hedison, mest kendt for at spille Dylan Moreland i Fremvisningstider serien ”The L Word”.

Jodie og Alex er et privat par, men foretrækker at putte indendørs med deres hund Ziggy end spille rollen som berømthed. For nylig har Jodie taget et skridt tilbage fra at handle tofocus på at bruge mere tid med herwife og børn.

Jodie kan værdi hendes privatliv, men hun kan ikke skjule den tilbedende måde hun ser på Alex, hvilket er grunden til disse to turtelduer lavet # 2 på vores liste.

3. Dorothy Louise ”Del” Martin og Phyllis Lyon

Del Martin og Phyllis Lyon var en sød lesbisk par, før det var cool. Tilbage i 1950, kvinderne mødtes i San Francisco og fundet de havde en masse til fælles: begge var Berkeley gradienter, gider hovedfag i journalistik, og begge var interesserede i politisk aktivisme. De ville gå videre til fundet Døtre Bilitis, den første sociale og politiske organisation for lesbiske.

Del Martin og Phyllis Lyon blev gift ved borgmesteren i San Francisco - to gange.

Parret blev kendte fortalere, der kæmpede for decadesto legalisere homoseksuelle ægteskaber. Selv om de flyttede sammen og havde boet i den indenlandske lyksalighed siden 1953, det var ikke før 2004, at de var i stand til at gifte sig i Californien - et ægteskab thatwas senere annulleret af den californiske højesteret.

Heldigvis, Del og Phyllis til sidst sige løfter, der sidder fast den 16. Juni 2008 blot et par måneder før Dorothy døde i en alder af 87.

”Vi har virkelig kun havde problemer vores første år sammen,” Phyllis mindes. ”Del ville forlade hendes sko i midten af ​​rummet, og jeg ville smide dem ud af vinduet.”

4. Wanda og Alex Sykes

Da Wanda Sykes kom ud på en Las Vegas Proposition 8 rally i 2008, sagde hun, at hun følte sig som en enhjørning - en lesbisk farve. Så i 2009, da hun blev mor med hendes kone Alex Sykes, fandt hun sin plads.

Stolte forældre Wanda og Alex Sykes er raisingtheirtwins med kærlighed, medfølelse, og latter.

Wanda mødte Alex Niedbalski på Fire Island, New York. Da de red færgen til øen, Wanda fik øje på den kvinde, hun ville gifte sig. ”Det var bare skæbnen, at være ærlig med dig,” sagde hun i det øjeblik.

I dag, de er lykkeligt gift og hæve tvillinger, Lucas Claude og Olivia Lou. ”Alex tager sig af alt, der går i, og jeg håndtere alt, hvad der kommer ud,” Wanda spøgte. Selvom deres tidsplaner er stramme, denne søde lesbiske couplealways skærer ud tid til at tilbringe sammen.

”Jeg elsker virkelig min familie, og det er den bedste situation, jeg nogensinde har været i,” siger Wanda.

5. Lauren Morelli og Samira Wiley

”Orange er den New Black” har mere end par søde lesbiske par på skærmen, men showet faktisk affødt en real-life, ærlig-til-Gud, der forlader-min-mand-til-dig lesbisk forhold mellem Lauren Morelli (en forfatter til showet) og Samira Wiley (theactress der spiller Poussey Washington).

Skrivning for ”Orange er den nye sort” førte Lauren Morelli til at indse at hun var bøsse og møde hendes kæreste.

Laurens rejse for at opdage sin seksualitet, sagde hun, er tæt forbundet med hendes arbejde at skrive til showet. I maj 2014 hun endelig accepteret som hun virkelig var, og selv om det var en vanskelig ting at indrømme, synes hun temmelig saligt lykkelig nu i Samira arme.

31. Alder, Lauren er nu i stand til at leve åbent og autentisk med sin partner, som de går hånd i hånd på stranden eller deltage Awards Shows pyntet i elegante kjoler.

”Jeg hævdede min egen selvværd,” siger Lauren. ”Jeg er glad på en måde, jeg tror ikke, jeg nogensinde har været.”

6. Ellen Page og Samantha Thomas

Tyve-otte-årige skuespillerinde Ellen Page praktisk lyser, når hun fortæller om sin kæreste Samantha Thomas, en surfer og kunstner.

Alle smiler, Ellen Page og Samantha Thomas er en chill unge par.

Denne dynamicpair nyder hockey, surfing, og deling udendørs eventyr. Ellen sagde, hvad er stor om deres forhold er støtten til hinandens blomstrende karrierer.

Samantha lykkeligt deltager filmpremierer mens Ellen ivrigt går til hendes kæreste kunstgalleri installationer. Det betyder ikke noget, hvis de er til fods deres hund rundt i nabolaget eller slentre gennem gaderne i Rom, Ellen og Samanthaseem altid at være holdt hinanden i hånden.

”Walking ned den røde løber holder min kæreste hånd er temmelig speciel,” sagde Ellen. ”Det er ret fedt.”

7. Tig Notaro og Stephanie Allynne

I 2013 comedianTig Notaro faldt for hendes lige ven Stephanie Allynne mens du optager en Netflix dokumentarfilm kaldet ”Tig”, og i en overraskende vending, begivenhederne, Stephanie vendte hendes hengivenhed. Det hele udfoldede efterhånden på kameraet som et nært venskab blev noget mere.

Skuespiller og forfatter Stephanie Allynne kalder hendes ægteskab med Tig ”den største liv nogensinde.”

”Jeg blev forelsket i hende,” Stephanierecalled ”og jeg vidste ikke, hvordan man kan identificere det, fordi jeg troede, at jeg var lige.”

Parret følte sig tilpas drilleri hinanden fra get-go, aldrig tage offensiv til enhver joke.Stephanie sagde hendes ”aha” øjeblik kom, da Tig var følelsen ned og Stephanie automatisk rakte ud efter hendes skuldre for at trøste hende. Hun sagde, at det var en elektrisk øjeblik de holder af, som hun ikke havde følt før.

I oktober 2015 fik parret gift, og i juli 2016 de bragte hjem nyfødte tvillingedrenge, Maks og Finn. ”Når du følger dit hjerte, er det lige pludselig så nemt,” siger Stephanie af hendes rejse ind Tig arme. ”Jeg ser tilbage på den tid, og jeg er ligesom 'Åh, min gosh, hvorfor var der så svært at sige ja til, ligesom den største liv nogensinde?'”

8. Nancy Earl og Barbara Jordan

Du ved, det er kærlighed, når du ikke kan blive gift, er ikke accepteret af samfundet, men bliver sammen alligevel. Det er historien om Barbara Jordan og Nancy Earl, der mødtes i 60'erne og levede asdomestic partnere i over 30 år.

Fordi Rep Jordanand Nancy Earl ikke var åbenlyst et par, er der ikke mange billeder af dem sammen.

Barbara Jordan var den første sorte kvinde at blive valgt til det amerikanske Repræsentanternes Hus, og præsident Bill Clinton udtrykte selv et ønske om at nominere hende til Højesteret, hvis ikke for hendes svigtende helbred.

Bag denne kraftfulde kvinde var Nancy Earl, en pædagogisk psykolog. Nancy fungerede som en lejlighedsvis taleskriver for Barbara, der tilbyder sin hjælp og omsorg gennem hele livet. Shesaved Barbara fra at drukne i deres baghave pulje.

Da hendes liv partner, Nancy var altid ved Barbaras side - selv om de var aldrig ”out” som et par. På trods af kontroverser, på trods af sundhedsmæssige komplikationer, Nancy holdt af hendes sande kærlighed indtil Barbaras død i januar 1996.

9. Sara Gilbert og Linda Perry

Skuespillerinden Sara Gilbert er bedst kendt som Darlene Conner fra ABC sitcom ”Roseanne”, men nu er hun tager på sin vigtigste rolle som hun og sanger-songwriterLinda Perry starte en familie alle deres egen. Efter at blive gift i 2014, Sara fødte deres søn, Rhodes Emilio Gilbert Perry, allerede næste år.

Skuespillerinde Sara Gilbert har været i et forhold med Linda Perry siden 2011.

Det er klart, at disse nye mødre absolut forgude deres baby dreng. Linda selv indarbejdet tyke s coos, griner, og råber ind i et album kaldet ”Deer Lyde.” Denne familie album er børnevenlige, men det har også en sød besked til forældrene om at se deres små vokse op.

”Han skrev sin egen klaverkoncert,” siger Sara leende på ”Entertainment Tonight”, der beskriver hendes søn hamrer på tasterne med sine fødder og hænder.

”Han kommer til at være den yngste Grammy vinder,” Linda tilføjede med et smil. Hvor yndig er det?

10.Rachel Maddow og Susan Mikula

I 1999 Rachel Maddow var en ph.d.-studerende arbejder forefaldende arbejde, da hun mødte kærligheden i hendes liv. Læg i kontakt gennem fælles venner, Susan Mikula hyrede hende til at gøre græsplæne arbejde på hendes to tønder land. ”Det var alle meget 'Desperate Housewives',” Rachel spøgte.

Rachel Maddow og hendes mangeårige samarbejdspartner, Susan Mikula, gerne banter og have sammen.

Fra deres første date på en NRA Ladies Day on the Range begivenhed til deres nuværende weekend pendler til en gård i Massachusetts, Rachel og Susan nyder at gøre deres egne ting (med sort lab Poppy aldrig langt bagefter).

Parret synes at gøre en vane med at gå imod strømmen. Angiveligt, disse kvinder er ikke inany kapløb for at blive gift anytime snart - de har været sammen i årtier og føler sig trygge lige der, hvor de er på.

”Jeg føler, at homoseksuelle mennesker ikke er i stand til at blive gift i generationer, for evigt, betød, at vi kom op med alternative måder at genkende relationer,” Rachel reflekteret.

11. Dani Shay og Ali Stroker

Dani Shay og Ali Stroker mødtes som kandidater i ”Glee Project,” en realitet konkurrence for sangere håber på deres store gennembrud. I løbet af fem dage af tilbagekald, før Ali blev chokerende sendt hjem, parret faldt pladask i kærlighed.

Dani og Ali, med tilnavnet ”Danali,” er ligeglad etiketter eller fanfare. De bare bekymrer sig om hinanden. Dani sagde hendes obligation med Ali trodser konvention eller antagelse. ”Jeg har aldrig forventet jeg ville være med en person i en kørestol,” sagde hun, ”men da jeg mødte hende, var det umiddelbare. Jeg gætter det punkt, jeg forsøger at gøre, er kroppen betyder ikke noget. Det går ud over dette.”

I hyldest til sin nyfundne kærlighed, Dani komponeret sin første single ”One” om deres hvirvelvind kærlighedsaffære, og Ali lavede en gæsteoptræden i musikvideoen til at annoncere deres coupledom.

”Som jeg siger i sangen,” sagde Dani, ”inden for de første fem dage, det voksede fra umiddelbar forbindelse og venskab, griner hysterisk sammen til at tale dybt og forstå hinanden på måder, der mente ligesom - det bogstaveligt følte møde nogen, du ? d kendt så længe.”

12. Robin Roberts og Amber Laign

I 2014, ”Good Morning America” anker medvært Robin Roberts bandt knude med mangeårige kæreste Amber Laign, en massage terapeut.

Robin Roberts mødte Amber Laign elleve år siden, og de er stadig gør hinanden grine den dag i dag.

På deres første date i 2005 (en blind date oprettet af fælles venner), Amber havde ingen idé om, hvem Robin var, og der passede dem begge bare fine.Laid-back og optimistisk, nyder dette par danse barfodet på stranden og opholder sig godt ud af rampelyset.

Selv om de dukker op på den røde løber hånd i hånd, Robin siger, at Amber ikke kan lide rampelyset og foretrækker at støtte hende fra baggrunden. I sygdom og sundhed, disse twostay side om side.

”Der er intet besvær med os,” Robin flød. ”Vi er så glade. Vi har været lykkeligt i et forhold i 10 år og ser frem til den næste 10.”

13. Jane Wagner og Lily Tomlin

Når Jane Wagner og Lily Tomlin mødtes i marts 1971 var det et perfekt match: en forfatter og skuespiller sætte hovederne sammen på en komedie album. Da de arbejdede sammen, deres kompatibilitet og kemi var ubestridelig.

Lily (76) og Jane (81) har været en couplesince de var i 30'erne.

Jane ville fortsætte med at skrive flere manuskripter, der medvirkede hendes muse og stor kærlighed.

Efter 42 herlige år med engageret partnerskab, fik Jane og Lily gift i en privat ceremoni den 31. December, 2013. ”Du behøver ikke virkelig har brug for at blive gift,” sagde Lily, nu alder 76, ”men ægteskabet er frygtelig rart.” deres er en tålmodig og skæv kærlighed, fuld ofcollaboration og laughter.The duo supplere hinandens talenter i en virkelig speciel måde.

”Vi deler lignende følelser om mennesker og om verden,” sagde Lily til People Magazine i 1988. ”Hun er i stand til at sætte ord på det, og jeg er i stand til at physicalize det.”

14. Seimone Augustus og Michelle LaTaya Varner

Så vi har set søde actorcouples, sanger par og politiske aktivist par, og nu giver jeg dig den mest sød sporty lesbisk par: Seimone Augustus og Michelle LaTaya Varner. Disse kyllinger er en frygtindgydende og sjov duo. I sin karriere som professionel basketballspiller, har Seimone vundet en guldmedalje i OL og WNBA mesterskabet , men hendes stolteste præstation er at vinde hjertet af Michelle, en kollega basketball stjerne.

Seimone Augustus og Michelle LaTaya Varner er både professionelle basketballspillere.

”Når man finde lykken uden for basketball,” sagde Seimone, ”når dit personlige liv er intakt, selvfølgelig, din karriere kommer til at falde på plads, og det har været sådan for mig.”

I 2012 Seimone friede til hende kæreste, og parret straks begyndte at planlægge en livlig begivenhed på Hawaii med Leis, hula forestillinger, og rødt fløjl kage. Indstillingen af ​​deres bryllup var en hilsen til Michelles mor, der er indiansk og Hawaii.

Disse kvinder er banebrydende så åbent lesbiske atleter, nedbryde barrierer med legende hengivenhed.

15. Jenny Shimizu og Michelle Violy Harper

Du har måske kender Jenny Shimizu som chick, der dateret Angelina Jolie i 90'erne, men hun har siden flyttede til model Michelle Violy Harper. Dette stilfulde duo vender hoveder overalt de går.

Som jetsettet og modeller, Jenny og Michelle obligation over en fælles passion for mode.

Efter møde til en fest i 2012 , den flot par faldt for hinanden. Jenny og Michelle nyder dressing op i matchende og prangende tøj og derefter gøre øjne på kameraerne, som for at sige, ”vi ved præcis, hvor gode vi ser sammen.”

I august 2014 Michelle og Jenny iførte ser deres bedste endnu (det tidligere i en fuld-skørt kjole og sidstnævnte i en dapper tux) at bekende deres kærlighed og sige deres bryllup vows.Angelina var inviteret, men hun respektfuldt afslog at deltage i lykkelige begivenhed. Jenny får nu at nyde, hvad hun beskriver som en ”hetero luksus” - ægteskab.

”Ja, jeg ville gifte sig for alvor,” sagde hun dengang, ”men kun hvis jeg finder den person, jeg ønsker at dele resten af ​​mit liv med. Det er en forpligtelse, der skal tages meget alvorligt.”

16. Melissa Etheridge og Linda Wallem

Musiker og tv-forfatter Melissa Etheridge blev skilt fra sin mand og har brug for hjælp hæve hende fire børn , så hun vendte sig til sin bedste ven på 10 år, Linda Wallem.

”Vi var bedste venner,” sagde Melissa. ”Det er første gang, jeg nogensinde har gjort det på den måde.”

Hun indså hendes kærlighed til hendes ven, mens den kører rundt i huset gør frokoster og leder efter sippy kopper. Hun så i Lindas øjne og indså, ”Vi var ligesom et ægtepar uden de fordele, så hvorfor ikke have fordelene?” Efter dating for fem år, fik parret gift ved foden af Santa Ynez bjergkæden i Californien. Melissa serenaded Linda med en ny sang skrevet specielt til lejligheden: ”Hvem venter du på”

”Det er den mest støttende, sundt forhold jeg nogensinde har været i,” sagde hun, ”så jeg er ikke overrasket over, at min musik er afspejler det.”

Lady 's Choice: Yndig Lesbisk CouplesShow at kærlighed er kærlighed

Som vi træder ind i en ny tidsalder af tolerance i kølvandet på de højesteretsdomme, det er virkelig dejligt at se så mange glade par at komme til at leve det liv, de ønsker. Det er ikke kun lovgivere, men folk som disse berømtheder whoare at thankfor homoseksuelle ægteskaber bliver legaliseret i hele landet.

Disse 16 sødeste lesbiske par af hele tiden har gjort aunique indvirkning på samfundet ved at være åben og kærlig i offentlighedens søgelys.

Uanset om de er skuespillere, modeller, politikere, eller sangere, lesbiske celeb par lave et skub i retning af accept og bane vejen for andre til at fortælle deres egne personlige kærlighedshistorier. Med flot stil, ynde, og stolthed, disse par viser regnbue af smukke former, der elsker kan tage.

Portia de Rossi sagde det bedst i hendes citat: ”Jeg tror virkelig helt ærligt, at enhver, der er åbent homoseksuel og synlig er kraftfuld. Det er ligegyldigt, hvad du gør - du påvirker mennesker ”.