17 bedste gratis dating-websteder for “dyreelskere” (2019)

4 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

17 Bedste gratis dating sites for Animal Lovers (2019)

2

Dato My Pet

BEDSTE AF

”Den førende dating hjemmeside skabt eksklusivt til kæledyr kærester,” Dato My Pet blev grundlagt i 2004 af et kæledyr ejer, mens han var på en tur med sin hund. Han lagde mærke til, hvordan andre hundeejere ville henkastet komme op til ham og finde en samtale, så han ønskede at efterligne, at online. Sitet er gratis at bruge, herunder registrering, visning profiler, der modtager kampe, og kommunikere på. Dato My Pet har millioner af singler i sit netværk og er tilgængelig i USA, Storbritannien, Australien, Canada, Irland, New Zealand og Sydafrika.

URL: https://www.datemypet.com/

3

Mød dyreelskere

BEDSTE AF

Mød Animal Lovers gør præcis hvad du tror det ville: Det hjælper dig med at opfylde andre dyreelskere. Uanset om du har en hund, kat, fisk, hamster, ilder, eller noget andet dyr følgesvend, er du velkommen på denne gratis dating site. Udfyld dine oplysninger, tilføje billeder, søge gennem tusindvis af profiler, og få at vide ligesindede mennesker uden at skulle forpligte sig til stedet. En anden frynsegode for at deltage Mød dyreelskere er din profil vises automatisk på mange dating sites, fordi det er en del af den online-forbindelser familien.

load...

URL: https://www.meetanimallovers.com/

4

Animal Lovers Online

BEDSTE AF

”Kærlighed, romantik, og venskab på din mobilenhed eller computer” er de ord, hilser du på Animal Lovers Online hjemmeside. Det vil kun tage dig et par minutter til at deltage i samfundet, og så kan du begynde at forbinde med folk for venskab, dating, kærlighed, eller noget andet. Du vil ikke betale noget for at gøre det. Flere gode nyheder er dyreelskere Online krypterer dine private oplysninger 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, så du ikke behøver at bekymre sig om hackere. Bare nyd dig selv!

load...

URL: https://animalloversonline.com/

5

Kærlighed Me Love My Kæledyr

BEDSTE AF

Da Love Me Love My Kæledyr siger, det er helt gratis, stedet betyder det. Du vil ikke blive opkrævet for at tilmelde dig, søge og sende og modtage virtuelle blink og beskeder, blandt andre ting. Du har fået tusindvis af mennesker til at finde en samtale med. En funktion, Love Me Love my Kæledyr har, at en masse dating sites ikke har, er et forum, hvor brugere kan stille hinanden spørgsmål, rådgive og dele historier. Det er bare en anden måde at møde.

URL: http://www.lovemelovemypets.com/

6

Animal People Personals

BEDSTE AF

Animal Folk Personals siger, at ”kæledyr bringe folk tættere sammen,” og holdet mission er at bringe dig tættere på andre kæledyr mennesker. For nylig, stedet indgået et samarbejde med Match til at øge sin brugerbase og forbedre oplevelsen. Webstedet siger, at du behøver ikke engang at have et kæledyr til at slutte - du bare nødt til at ønsker at forbinde med dyreelskere. Alle Animal People Personals behov er dit køn, køn, du er interesseret i, din alder præferencer, og zip / postnummer. Så er du på vej.

load...

URL: http://www.animalpeople.com/

7

Kæledyr Passions

BEDSTE AF

Kæledyr Passions kan betragtes som en social networking site samt en dating site, da det har matchende funktioner, gruppe fora, privat messaging, webcams, og mange andre nyttige værktøjer. Du kan søge efter de sædvanlige identifikatorer, såsom interesser, alder, køn og placering, men du kan også søge efter nogle unikke identifikatorer som medlemmer, der er online nu, eller som fejrer en fødselsdag. Vigtigst er det, Kæledyr Passions er 100% gratis, og det lover at forblive på den måde i lang tid (hvis ikke altid).

URL: https://petspassions.com/

8

Kæledyr partnere og Pals

BEDSTE AF

Uanset om du er på udkig efter en livslang partner eller bare en ny kammerat, kan Kæledyr partnere og Pals hjælpe dig med at opnå dine mål hurtigt og billigt. Når du tilmelder dig, er du automatisk får et gratis medlemskab, der giver dig mulighed for at tilføje en profil og redigere det når som helst, se profiler, og kommunikere på flere måder. Hertil kommer, Dyr partnere og Pals er en britisk-baserede dating site, så brugerne er fra England, Wales, Skotland og Irland. Men det er stadig et mangfoldigt sted med brugere i forskellige aldre og baggrunde.

URL: http://www.petspartnersandpals.co.uk/

9

Pet folk mødes

BEDSTE AF

En vigtig faktor værd at vide om Pet mennesker mødes, er, at det er en del af Folk Media familien, som omfatter Match, OurTime, og BlackPeopleMeet, blandt andre velrenommerede dating sites. Du bør ikke have at bekymre sig om ikke at finde en kamp, ​​ikke at få svar på dine beskeder, bruger masser af penge, eller bliver snydt af svindlere. Det er ligegyldigt, hvilken slags kæledyr du har, eller hvor du kommer fra - Pet mennesker mødes sætter altid medlemmer først.

URL: https://www.petpeoplemeet.com/

10

Hot Diggiddy

BEDSTE AF

Udover den fantastiske navn, Hot Diggiddy er en sjov, gratis dating site ”hvor hunde-elskere finde kærligheden.” Mens du søger efter en leg dato for din hvalp, kan du også søge efter en dato for dig selv. Hot Diggiddy app er tilgængelig i App Store eller Google Play Store, og fem minutter eller mindre er alt hvad du behøver for at blive medlem. Hot Diggiddy mener, at familier ikke er komplet uden en hund, og hvis du er enig, så er dette det rigtige dating platform for dig.

URL: https://www.hotdiggiddy.com/

11

Mød Cat Lovers

BEDSTE AF

Det er ikke kun på internettet, der elsker katte - det er også holdet og medlemmer på Mød katteelskere. Her kan du fejre dine katte venner og obligation med mennesker, der har den samme kærlighed. En anden frynsegode, der kommer med sammenføjning Mød katteelskere, ud over det faktum, at det er gratis, er det kan give dig alsidighed, hvis du ønsker det. Som en egenskab ved online-forbindelser, Mød katteelskere har snesevis af søster dating sites, og din profil vil blive vist på alle dem, hvilket betyder at du kan møde andre mennesker i tillæg til katteelskere, når du er i humør.

URL: https://www.meetcatlovers.com/

12

Hent en dato

BEDSTE AF

”Find en dato eller endda kærlighed med hunde-elskere som dig” er hente en dato idégrundlag. Shella S. Er en af ​​de mange tilfredse brugere: ”Love the site! Wonderful idé! Jeg er i øjeblikket dating en stor hund med en stor ejer herfra.”Hent en dato er ikke bare en gratis dating site, selv om. Lokale event lister kommer snart, og du kan også bestille det sjove bog ”snore og Lovers: Hvad din hund kan lære dig om kærlighed, liv og lykke”, som blev skrevet af Sheryl Matthys.

URL: https://fetchadate.com/

13

Cat Lovers Dating

BEDSTE AF

Jeg havde tre katte vokser op, så jeg er helt får, hvad den slags kærlighed er som. Det samme gælder for medlemmerne af Cat Lovers dating. Denne gratis britisk dating site tilbyder sine nyeste medlemmer i den seneste katteelskere til registrering sektion, og du kan blive den næste. Når du ser profiler, kan du se personens fornavn, alder og placering, og du kan klikke deres foto for mere information. Som sitet siger, ”Hvis du søger efter en partner, som forstår din passion for dit kæledyr, så skal du ikke nøjes med blot nogen. Find en lige så skøre kat elsker.”

URL: http://catloversdating.co.uk/

14

Doggone singler

BEDSTE AF

Doggone singler har tusindvis af medlemmer fra hele verden, men de har alle én ting til fælles: De er besat med hunde, og de ønsker at være sammen med nogen, der er lige så besat. Det ejes og drives af Dating Factory, en af ​​de hurtigst voksende online dating netværk, og det er ansvarligt for hundredvis af succeshistorier hver måned. Holdet på Doggone singler tager feedback fra brugerne og tilpasser sitets funktioner og proces efter behov for at gøre oplevelsen det bedste det kan være.

URL: https://doggonesingles.com/

15

Hundevenner Dato

BEDSTE AF

Siden lanceringen har hundevenner Dato ikke debiteret for nogen af ​​sine tjenester, og det er stadig tilfældet i dag. Det er ligegyldigt, om du registrerer, browsing, flirt, messaging, eller gør noget andet på sitet - du behøver ikke din tegnebog. Du også behøver ikke at være på udkig efter romantik til at bruge hjemmesiden. Hvis venskab er alt du er ude efter lige nu, hundevenner Dato er mere end imødekommende.

URL: http://dogfriendsdate.com/

16

Cat Lovers Netværk

BEDSTE AF

Hvis du ikke kan synes at finde andre katte entusiaster, bør du prøve at dreje til Cat Lovers Network. Du har et væld af ligesindede folk til at introducere dig til, og du kan komme i gang med det samme. På Cat Lovers Netværk, er der ingen lange spørgeskema til at udfylde - bare give et par stykker af information. Webstedet beder ikke om et kreditkortnummer, og den professionelle, engagerede team er tilgængelig døgnet rundt til at hjælpe med eventuelle spørgsmål, du måtte have.

URL: https://catloversnetwork.com/

17

Hund Lover

BEDSTE AF

Grundlagt i 2006 af Derek Collinson, Hund Lover er hjemsted for ”tusindvis af varmhjertet, kærlige enlige mænd og kvinder.” De har alt, hvad de har brug for i livet, bortset fra en anden hund elsker med hvem til at dele de særlige øjeblikke. Nogle af de fedeste funktioner omfatter profil videoer, live chat, og din egen Gæstebog hvor du kan udtrykke dine tanker. Sitet indeholder også rådgivning artikler for at sikre, at du har den bedste online dating oplevelse mulig.

URL: http://www.doglover.biz/

De ”gode drenge” af dating sites!

Jeg kunne ikke forestille mig mit liv uden min hund, og jeg er sikker på, hvis du læser dette, du har det på samme måde om dit kæledyr. Det er en kærlighed, som er svært at forklare, men det er lettere at forstå, når du er med en kollega dyr beundrer. Men du nødt til at finde de dyr beundrere først, og det er, hvad de dating sites ovenfor er for. Det er vores opfattelse, at de er de bedste fra kuldet.