18 tegn på et voldeligt forhold (tidligt, følelsesmæssigt og mentalt)

14 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

De fleste af os har set scener af vold i hjemmet på tv og i film. Ofte er der skrigende, kaste ting, stansning vægge, slapping, osv Men de fleste overgreb er ikke dette forhånd, og der er mange forskellige typer af misbrug.

Ifølge CDC, har 48% af befolkningen har lidt følelsesmæssige og verbale overgreb i et forhold. I denne artikel, vil jeg tage dig igennem de forskellige tegn på et voldeligt forhold.

load...

Tidlig | Følelsesmæssig | Fysisk | Mental | verbal | Finansiel | FAQ

Tidlige tegn på misbrug (# 1-3)

Det kan være svært nogle gange at identificere tidlige tegn på misbrug. Vi har alle mistet vores kølige eller sagt ting, vi fortryder. Men hvordan kan du vide, om det kunne føre til mere? En stor citat jeg hørte for nylig er ”Hvis du kigger på verden gennem rosen-farvede briller, røde flag bare ligne flag.” Så det kan være svært at se tingene igennem vores følelser, især i begyndelsen. Men her er et par ting at holde øje med.

1. De Behandl andre Badly

Hvordan de behandler andre er det bedste eksempel på fremtidige tiltag. Har de gadeoptøjer? Har de råber og nedværdige tjenere? Er de betyder for dyr?

load...

2. De tror, ​​de er Over alle andre

Mange misbrugere føler, at de er over sociale normer. De kan sætte andre ned for at bringe sig selv op.

Misbrugere tror ofte regler ikke gælder for dem.

De kan føle sig berettiget eller at regelmæssig regler ikke gælder for dem. Det kunne være, at de er meget følsomme over for kritik og ønsker at få hævn for opfattede slights.

3. De gøre din føle sig dårligt om dig selv

Stol på din tarm. Relationer skal føle sig godt. Der er altid op-og nedture, men der bør ikke være en magt ubalance. Hvis du konstant er til fods på æggeskaller eller kan aldrig synes at behage dem, kunne det være et advarselssignal tidligt.

Tegn på følelsesmæssigt misbrug (# 4-6)

Følelsesmæssig misbrug kan starte så langsomt, at du ikke engang klar over det, der sker, indtil det bliver så slemt, at du ikke ved, hvad de skal gøre ved det. Det kan gøre dig begynde at sætte spørgsmålstegn ved dine egne følelser.

load...

4. De Brug Nedsættende kælenavne

Pet navne formodes at være sød som ”honning” eller ”kæreste”. De er ikke meningen at gøre dig føle sig dårligt om dig selv. Ingen bør blive omtalt som ”My Own Forrest Gump”, en ”Chubby græskar,” eller ”Minimus Dickus.”

5. Enhver Argument skrabere Up gamle problemer

Hvert par kampe. Min sidste, meget lille kamp var om den korrekte måde at skære en sandwich i halve. Men du skal kæmpe fair.

Under slagsmål, nogle gange misbrugere forsøger at opdrage gamle forholdet spørgsmål at distrahere fra emnet ved hånden. Prøv at holde samtalen i øjeblikket.

Du bør kun diskutere spørgsmålet ved hånden. Misbrugere vil forsøge at opdrage gamle problemer at aflede argumentet væk fra dem, og hvad der foregår i øjeblikket. Prøv at holde dig til emnet.

6. De Nedlægge eller Efterlad Under argumenter

Jeg faktisk hører om denne situation meget. En part vil bare komme op og forlade rummet / bil / hus for at undslippe det argument. Jeg forstår, at vi nogle gange nødt til at træde væk og rydde vores hoveder. Men at sige ”Denne samtale er slut”, eller simpelthen gå ud helt delegitimizes din partners følelser og er ærligt en meget barnlig ting at gøre. Vi er voksne; Vi skal være i stand til at tale om hårde ting.

Tegn på fysisk mishandling (# 7-9)

Fysisk mishandling er hvad de fleste mennesker forbinder med misbrug, i almindelighed. Såre hinanden, er så langt ud over den blege, at jeg ikke selv vil bruge det som et eksempel. Det burde være indlysende. Alle uønsket fysisk kontakt er en form for misbrug, men der er andre former for fysisk mishandling så godt.

7. De fysisk at isolere eller skille dig fra venner og familie

Misbrugere vil ikke have nogen anden at være i stand til at hjælpe eller påvirke deres partnere. De kan forsøge at udelukke dig fra at se andre venner, mange gange af det modsatte køn. Det kunne være om at forbyde dig at se din familie eller endda aktivt at vende dem mod dig, eller du imod dem. Måske de ønsker at flytte til en anden by væk fra alt, hvad du ved, eller forsøge at nægte dig at få dit kørekort.

8. De Break eller Hit Ting

Hvis nogen ikke kan kontrollere deres følelser i en sådan grad, at den eneste måde at afhjælpe dem er at ramme eller bryde ting, det er en kæmpe rødt flag. Ingen starter ved at ramme deres betydelige andre. Ellers ville denne person være ude i et hjerteslag. Fysisk mishandling starter trinvist.

Hvis nogen ikke kan kontrollere deres følelser og bruger vold mod døde ting til at frigive deres følelser, det er et dårligt tegn.

Først er det at kaste eller bryde ting, så truende, så skubbede, så godt, værre. Må ikke købe ind i de følelsesmæssige rollercoaster relationer, som du kan se i film, der starter med at bryde plader og slutter med hot sex. Breaking lort er ikke OK.

Jeg husker at lytte i chok til en kvinde fortæller mig (mens griner) om, hvordan hun kastede et helt glas rødvin op mod væggen ved siden af ​​hende mand, fordi han talte med en anden kvinde. ”Jeg mener, der vil vise ham, højre ?!” рџ®

9. De bruger eller Afvis Sex og intimitet som en form for kontrol

Kærlighed, både fysisk og følelsesmæssigt, bør ikke være betinget af at handle hensigtsmæssigt eller velopdragne. Hvis nogen forsøger at tilbageholde sex for at få dig til at overholde deres ønsker , det er ikke OK. Når du prøver og knus eller putte, og de reagerer med ”Ikke før du undskylde,” dine følelser bliver manipuleret. Ligeledes tvinger, afpresning, eller skælde nogen til fysisk intimitet er et misbrug grænser til voldtægt.

Tegn på psykisk vold (# 10-12)

Psykisk vold kan være den mest snigende form for misbrug, da det gør du spørgsmål dit eget sind, erindringer og følelser, som er præcis, hvad gerningsmanden ønsker.

10. De Sig ”Jeg er bare sjov!”

Jeg hader virkelig denne sætning. Det er også i samme ånd som ”Det er bare en sjov, bro!” Personen vil sige noget betyder eller sårende. Hvis de får nogen pushback eller nogen spørgsmålstegn deres motiver, børste de det med at sige det er bare en joke. Så kan de kommentere, at du ikke ved, hvordan man kan tage en joke.

Misbrugere skjule ofte deres misbrug ved at sige, at de er sjov og at ”Du kan ikke tage en joke.”

Winston Churchill sagde: ” En vittighed er en meget alvorlig ting.” Jokes er beregnet til at gøre dig til at grine. Hvis nogen forsøger dette at gøre ondt, at komme ud.

11. De Gaslight Du

Gaslighting er en psykologisk trick for at få andre til at sætte spørgsmålstegn ved deres sunde fornuft og erindringer. Hvis du kan huske en situation går X, Y, Z, vil en gasflamme fortælle dig, at du er sindssyg, og i virkeligheden, det gik Z, Y, X. Hvis en løgn gentages ofte nok, folk begynder at tro på det. Sag i punkt: Vores præsidentens seneste kommentarer efter hans intelligens bureauernes Senatet vidnesbyrd.

12. De fingerer Hjælpeløshed

Misbrugere vil have dig til at føle, at du har brug for dem, og at du ville være ude af stand til eksisterende uden dem. ”Åh, du ved, du kan ikke reparere noget i huset. Du er for klodset. Du har brug for mig til det.”

Tegn på Verbal Abuse (# 13-15)

Råben og råben er de nemmeste tegn til at få øje på, men der er mange flere.

13. De Fornærmelse Du eller ydmyge dig

De især gøre dette foran dine venner og kolleger. De bliver ved med at forsøge at tage dig ned et hak. Hvis du fortæller en historie og din partner modsiger dig og fortæller dig, at du tager fejl, tage til efterretning. Prøv også at undgå navn ringer, når kampene.

14. De forklejne du

Eller de minimerer dine bedrifter og gentagne gange fortælle dig, at du er værdiløs eller en fiasko.

Misbrugere vil forsøge at minimere, hvad du har opnået, så du har lyst til alt du har, er dem.

Svarende til advarslen underskrive ovenfor helst du udrette noget, kan misbrugeren føler, at det på en eller anden måde tager væk fra dem. Så de forsøger at minimere noget godt i dit liv.

15. De forvirre dig Med Trusler mod andre, herunder Sig selv

Disse trusler kan være alt fra ”Hvis du holder dette op, jeg bare kommer til at pakke mine tasker og flytte tilbage med min familie” til ”Hvis du forlader mig, jeg sværger, at jeg vil dræbe mig selv.”

Tegn på økonomisk vold (# 16-18)

Selvom det ikke er så ligetil, som andre typer af misbrug, kan den finansielle misbrug være lige så begrænsende og kan holde dig fra at føle at du har en mulighed for at forlade.

16. De forstyrrer dit job

Eksempler på at gribe ind i dit job kan presse dig til at holde op, som fortæller dig, hvor du kan og ikke kan arbejde, hvilket gør ændringer i sidste øjeblik til børnepasning, eller møde op og chikanerer dig på arbejde.

17. De Se bort økonomiske rammer eller regler

Hvis du laver et budget eller aftale, at visse udgifter grænser, begge sider nødt til at følge, hvad der er blevet lagt ud.

Hvis han eller hun styrer alle pengene i forholdet, kan det være et stort problem.

Dette kan let spiral i kreditkort gæld, liggende, og skjule udgifter.

18. De Styr penge

Ingen bør være i uvidenhed om deres finanser. Selvfølgelig kan én person håndtere det, hvis de vil, men begge parter skal være i stand til at have penge, se finanserne, ved, hvor pengene går, og hvad slags gæld familien eller parret har.

Hvem kan jeg henvende mig til, hvis jeg bliver misbrugt?

The National Domestic Abuse Hotline , StopRelationshipAbuse.org , Loveisrespect , og Rainn har en række links og telefonnumre med information til mennesker, der lider i misbrug relationer, herunder ressourcer specifikt til LGBTQ spørgsmål.

Hvorfor gør folk misbruger deres partnere?

Ifølge National Domestic Abuse Hotline : ”Vold i hjemmet og misbrug stammer fra et ønske om at opnå og bevare magt og kontrol over en intim partner. Misbrug mennesker tror, at de har ret til at kontrollere og begrænse deres partnere, og de kan nyde følelsen af at udøve magt giver dem. De mener ofte, at deres egne følelser og behov bør prioriteres i deres relationer, så de bruger misbrug taktik at demontere lighed og gøre deres partnere føler sig mindre værdifulde og fortjener respekt i forholdet.”

Er mænd eller kvinder mere tilbøjelige til at blive misbrugt / misbrugeren?

Her er mange statistikker fra National Domestic Abuse Hotline at dykke dybere ned i misbrug og køn:

Både mænd og kvinder kan være misbrugere, men statistikken viser, at kvinder generelt er mere tilbøjelige til at opleve partnervold.

Hvordan kan jeg hjælpe Familie / venner, der er i et voldeligt forhold?

Nogle gange kan det synes som du ikke kan hjælpe nogen, især hvis de ikke er klar over at de er i et voldeligt forhold. Men de bedste måder at hjælpe dem er enkle.

Være der for dem, og lad dem vide, at du vil fortsætte med at være der for dem. Lyt til dem, og forsøge ikke at fortælle dem, hvad de skal gøre. Være støttende, og foreslå, at de taler med nogen. Tilbyd at gå med dem, hvis de ønsker. Række ud. Hvis du tror, ​​at noget er galt, så spørg dem, hvis der er noget, de ønsker at tale om.

En af de bedste ting du kan gøre for nogen, der kan være i et voldeligt forhold, er at lytte til dem og være der for dem.

Tro dem. Den frygt for misbrugte, er, at ingen vil tro dem, og i virkeligheden, kan deres misbruger fortælle dem, at direkte. Check ind med dem. Bare fortsætte med at lade dem vide, at du er der.

Der er tegn på, og der findes løsninger

Misbrug er altid en farvet emne og inviterer en masse høje følelser. Vi skal være bedre til ikke at skyde skylden på offeret og ikke minimere misbrug. Jeg kender en masse mænd, især ikke vil rapportere misbrug af frygt for at blive beskæmmet, gjorde grin med, troede, eller kastreret. Jeg blev voldtaget af en kvinde i college, og mens jeg ikke var overdrevent påvirket af det, var jeg lo på og selv lykønsket for det. I slutningen af dagen, bare forsøge at være der for nogen, du mener kan have brug for støtte. Hvis du er den, der har behov for støtte, skal du nå ud til de ressourcer i denne artikel.