21 bedste kærlighedssange for seniorer (klassiker, dans, sommer)

11 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Det var ikke før jeg var med min første mand, at jeg kom ind i tanken om at have ”vores sang.” Så meget som jeg elskede musik, det havde bare ikke været en del af mine tidligere romancer. Det syntes altid at være en romantisk ikon, andre par nydt.

Så en nat, som en sang af en af ​​hans foretrukne kunstnere, Boz Scaggs, kom ind, og vi pludselig opmærksom på teksterne, som vi havde hørt så mange gange før vi mødtes. Vi følte pludselig teksterne udtrykte os. Vi stod op fra hvor vi var og begyndte at danse tæt til ”Vi er helt alene.” I det øjeblik, kærlighedssange blev en del af min personlige ansvarsområde.

load...

Kompilering denne liste over kærlighedssange for seniorer var skræmmende, fordi det kunne have været 100 sange lang. Plus, jeg ønskede at trække sange fra forskellige tidsaldre og årtier. Jeg er sikker på, jeg savnede nogle, der er utrolig speciel for dig, så du efterlade en kommentar nedenfor med dine tilføjelser og dine historier.

Samlet | Classic | Dans | Sommer | Spring | Karaoke

Top Love Songs til seniorer (# 1-5)

Kærlighed og lidenskab er ikke kun for de unge. Så længe du er i live, er der ild i hjertet og varme i ovnen. Her er nogle af de øverste kærlighedssange for seniorer til at inspirere dig.

1. ”Måske er jeg forbløffet” - Paul McCartney

Efter sin bruddet med The Beatles, McCartney, altid tekstforfatter af kærlighed, bragte os en sang om en mands sårbarhed og behov for hans one love. For McCartney, det var Linda, men hans tekster lader sangen åben for hver mand at synge og forholde sig til det.

load...

Fun Fact: McCartney spillede alle instrumenterne i den originale optagelse af ” Måske er jeg forbløffet.”

2. ”noget at tale om” - Bonnie Raitt

Selvom dette er en kærlighedssang om modne elskere, indspillede Raitt det, da hun var 41, og det er ofte dækket af andre, herunder deltagere på ”American Idol”. ”Noget at tale om” er inkluderet i hendes største hits album samt hendes kollaborativ opsamlingsalbum, ”Bonnie Raitt og venner.”

Dette er en kvindes kærlighedssang. Vores ry som kvinder er historisk noget, som vi har haft til at styre og overveje evigt. I denne sang indstilling af lille by sladder, sangeren bare slår alt, på hovedet. Raitt giver det hende skævt, drillesyge, og snu gengivelse.

Hendes præstation slog ud Oleta Adams, Mariah Carey, Amy Grant, og Whitney Houston for 1991 Bedste Kvindelige Pop Vocal Performance Grammy. Hendes video med Dennis Quaid gjort at give folk noget at tale om at ligne så meget sjov, og det og opfordrer os alle til at tage risici for kærlighed.

load...

3. ”Når en mand elsker en kvinde” - Percy Sledge eller Michael Bolton

I denne sang, Sledge destillerer kærlighed til sin essens ved blot at beskrive den inspirerende og motiverende kærlighed mellem en mand og en kvinde. Bette Midler og Michael Bolton har også leveret overbevisende gengivelser af denne sang, som kunne tale til jer to specifikt.

”Når en mand elsker en kvinde” er på Rolling Stones liste over største kærlighedssange.

Selvom det ikke er krediteret for det, gjorde Sledge bidrage til at skrive ”Når en mand elsker en kvinde”, som nåede nummer et i USA og top 10 i England Rolling Stone også placeret den på 53 i sin liste over de ” 500 Greatest Songs of All Time ”.

4. ”Lad os Get It On” - Marvin Gaye

Gaye hit sang fremmer seksuel og sensuel aspekt af kærlighed uden at være vulgært. Han bragte seksualitet til populære sange år før George Michael fortalte os ”Jeg vil have dit køn.”

Flere tv-shows og film har brugt ”Lad os Get It On” for at signalere segue til soveværelset. På trods af den komiske effekt sangen kan have, kan senior par lad det sætte dem og spille det i løbet af et måltid for at signalere deres hensigt til senere.

5. ”A Natural Woman” - Aretha Franklin

Skrevet for hende, ”A Natural Woman” blev en af ​​Franklin underskrift sange. Mens ”Respect” var en stærk udfordrer til denne position, ”Natural Woman” gav kvinder i flere generationer en kærlighed hymne til at udtrykke, hvordan de ønsker at føle, når elsket. Denne sang var så tæt forbundet med Franklin, at en uge efter hendes død, det endelig blev et hit i England - 51 år efter sin løsladelse.

Medforfatter Carol konge også gjort ”Naturlig Woman” en folkemusik ikon i hendes gengivelse på albummet ”Tapestry”.

Top ”Classic” Love Songs til seniorer (# 6-9)

Klassiske kærlighedssange nødt til at spænde over årtier, og tale til flere generationer. Her er fire sange, der bare drypper romantisk kærlighed. De gør vores hjerter synge og sjæl svæve.

6. ”Always On My Mind” - Elvis Presley

Hvis land er lidt mere dine ting, er du velkommen til at nyde Willie Nelsons gribende udgave af ”Always On My Mind” i stedet for Elvis' version. Men Elvis dominerer klassiske kærlighedssange for seniorer, fordi han inspirerede fremtidige kunstnere ligesom McCartney.

Elvis oprindeligt sang denne sang, men Willie Nelson synger også en version.

Elvis synger denne sang gribende, håber på endnu en chance for at holde sin kærlighed tilfreds. Faktisk hørte ordene ”jeg er så glad for at du er min” ville være kær enhver kvindes hjerte.

7. ”Unforgettable” - Nat King Cole og Natalie Cole

”Uforglemmelig” blev en signatur sang af Nat King Cole i 1951, og de tekster fortæller os om en beundrende, smertende, gensidig, sund kærlighed mellem to mennesker. Sangen nåede nye målgrupper 40 år senere, da det blev udgivet som duet på Natalie Coles 1991 album, ” Unforgettable... With Love.”

Det fejede Grammy med Song of the Year, Record of the Year, og Bedste traditionelle Pop Vocal Performance. Derudover Grammy hædret sangen som en af ​​Grammy største øjeblikke i 1994.

8. ”Wonderful Tonight” - Eric Clapton

Syv år efter ”Layla” Clapton bragt os en sang om en mand kigger på sin kone med tilbedelse, som de er på vej ud for aftenen. Nogle mennesker har beskrevet ” Wonderful Tonight ” som mere af en humoristisk fortolkning af en utålmodig mand beroligende sin kone, at hun ser godt ud, så han kan få hende ud af døren. , Lytte til sødme af teksterne og Clapton fantastiske guitarspil, jeg har tendens Men at være uenige.

9. ”Unchained Melody” - Righteous Brothers

”Unchained Melody” blev udgivet i 1955 , og det blev en klassiker langsom sang ved høje school danse for store årgange. Harry Belafonte version fra samme år ramte også toppen af hitlisterne.

Righteous Brothers gjort ”Unchained Melody” endnu mere populær i 1965.

Men det var den 1965-versionen registreres af Righteous Brothers, der virkelig krøb ind i folks hjerter. At være med i 1990 filmen ”Ghost” også udsat ”Unchained Melody” til Generation X. Sangen er så tidløst og elsket, at jeg spekulerer på, hvornår den næste film vil funktionen det på ny til en anden generation.

Top ”Dance” Sange til seniorer (# 10-12)

Uanset om du vil salsa med en dato eller square dance med dine piger, de fleste af os elsker at skære et tæppe. Her er blot tre af så mange muligheder for at hjælpe med at få dig på dansegulvet.

10. ”Dans i gaden” - Mick Jagger og David Bowie

Martha and the Vandellas bragte først ” Dans i Street ” til os i 1961.

Husk musikvideoen af ​​David Bowie og Mick Jagger?

Men det tog vamping og spankulerende af Mick Jagger og David Bowie til virkelig inspirere os. Du er velkommen til at danse til hvem er versionen får dig op og flytte, selv om det er bare i din stue.

11. ”In the Mood” - Benny Goodman

In the Mood ” er mere af en instrumental end en sang, men for mange seniorer, dette signalerede afslutningen af aftenen på danse. Denne ene passer absolut regningen som en elsket melodi.

12. ”Forever And Ever Amen” - Randy Travis

Hvis vi taler om dans, så skal der være en to-steppin' muligheden inkluderet. Hvem bedre end Randy Travis? For ikke at nævne han vandt en Grammy for ” Forever And Ever Amen.” Jeg vil sige denne sang er ikke det bedste for langsomme danse, men snarere det har nok pep til at bevæge dig rundt på dansegulvet i et godt tempo.

Top ”sommer” Love Songs for ældre borgere (# 13-15)

Jeg var hårdt pressede ikke at nævne alle de Beach Boys' sange, fordi de var sådanne klassiske sommer sange. Men sommer omfattede også alle de arbejdsuger tjene penge, så jeg tog det i betragtning, når du skriver dette afsnit i artiklen.

13. ”Good Vibrations” - Beach Boys

Mens sandsynligvis en af deres mindste traditionelt Beachy sange, ” Good Vibrations ” er en sang om solen streaming gennem en piges hår og parfume-infunderes briser wafting hendes essens mod en fyr.

The Beach Boys' ’Good Vibrations’ vil altid minde mig om sommer kærlighed.

Det er en historie om kærlighed og en mands ønske om at holde de gode vibrationer flyder. Sangen musikalske innovation hæver det over alle The Beach Boys' sange af surfbrætter og piger.

14. ”Sommer i By” - The Lovin' Spoonful

The Lovin' Spoonful 1966 sang har lyde af bil Horn og trykluftshammer at bringe os lige ind sommer byliv. Dagene er varme, grynet, og snavset. ”Kan du ikke ved, det er en skam, at dagene ikke kan være som nætterne?” Åh, men nætterne! Det er, når sanger ville gå ud og søge efter håb om romantik med en pige.

15. ”Afternoon Delight” - Starland Vocal Band

Hvem vidste tilbage i 1976, at Starland Vocal Band ville give en generation et kaldenavn for planer for intimitet? Jeg var nødt til at omfatte ” Afternoon Delight ”, fordi det er ikke bare en sang seniorer huske fra deres ungdom - det er nu en del af den fælles folkelig for at gøre sexede planer med din betydelige andre.

Top ”Forår” Sange til seniorer (# 16-18)

Songs of foråret ofte minde os om ændringen af ​​sæsonen. Som vintermånederne smelter ind i foråret, har vi både regn og solskin og lidt håb for nye kærlighed. For seniorer, kan det betyde enten et vidunderligt nyt forhold eller pleje af din coupledom.

16. ”April Come Hun vil” - Simon & Garfunkel

”April Come Hun Will” er fantastisk til mennesker, der elsker ” The Graduate ”. Det er en sang om ung kærlighed, der gik fra en charmerende første møde i foråret til en trist død kommer efteråret.

”April Come Hun vil” handler om ung kærlighed, der starter i foråret, men slutter, når efteråret kommer.

Den sødme af, at unge og kortvarig kærlighed kan skabe ønsket om en længerevarende forhold, som kan nydes eller nyfundne nu som senior.

17. ”Jeg kan se klart nu” - Jimmy Cliff

Uanset om du foretrækker den oprindelige sang af Johnny Nash eller Jimmy Cliff version som figurerede i 1993 komedie ”Cool Runnings”, dette hit markerer starten på foråret, da regnen opløser og lyse, sol-skinnende dag begynder. Et nyt kapitel i livet er begyndt, ligesom håbet om nye senior romance.

18. ”Here Comes the Sun” - The Beatles

Here Comes the Sun ” er en af de bedst kendte Beatles sange skrevet af George Harrison, og han blev inspireret til at skrive det ved at se sollys spirende mens besøger Eric Clapton hjem.

The Beatles blev involveret i en finansiel og juridisk virksomhedsledelse rod. Harrison synger om sin følelse af frihed nye og flygter fra, at der for en tid. Da han tiltaler sin ”lille skat”, synger han af isen smelter og afslutningen af ​​en ensom vinter. Dens hopefulness antyder muligheden for kanalen er ny, måske af kærlighed med den kommende af solen.

Top ”Karaoke” Love Songs for ældre borgere (# 19-21)

Disse sidste tre sange skal synges med en mikrofon, mens du bælte ud sangteksten over-the-top stil på scenen ved en karaoke bar.

19. ”Da Ya Think jeg er Sexy?” - Rod Stewart

Denne campy hit er en afvigelse fra Stewarts tidligere blues og folkevise arbejde, og det blev en koncert go-to, at hans nye skare af fans krævede han udføre.

Dette kan være en legende sang for ældre kærester.

Før der var musik-kanaler, ligesom MTV og VH1, Stewart lavet en tidlig musik video til sangen. Tilbedende kvindelige fans ville skrige på ham synge denne sang. ” Da Ya Think jeg er sexet? ”Er en klassisk sang fra disco æra af one-night-stander.

20. ”Kan du mærke Love Tonight?” - Elton John, fra ”The Lion King”

Mens ” Kan du mærke Love Tonight? ”Er kun 25 år gammel og blev præsenteret i Disneys animerede film’The Lion King’, det er virkelig en stor sang for ældre kærester.

Når frigivet, sangen ramte toppen af ​​hitlisterne i flere lande, herunder Storbritannien, USA, Canada og Frankrig. Den vandt også en Oscar og Golden Globe for bedste originale sang og en Grammy for Bedste Mandlige Pop Vocal Performance.

21. ”Venus” - Banarama

”Venus” blev første gang indspillet af Shocking Blå på en enkelt 45, og det ramte nummer et i ni lande. Banarama version gav det til damerne i en ny æra af pige grupper. De har den ære at være inkluderet i Guinness Book of World Records for alle-kvindelige gruppe med flest chart poster i verden. Deres gengivelse er flere piger skrige og cavorting i en post-punk udtryk for kvindelig seksuel magt.

Når jeg tænker på Banarama s ”Venus”, jeg tænker på kvindelig seksualitet og empowerment.

Når de synger ”Jeg er din Venus. Jeg er din ild,”synger de på sig selv og gøre mænd svage med begær. Kjole i helt sort og hæle, og drille dine Lokker, som du tager scenen at synge sammen med dem. ”Realiseringen hver mand en mand,” din senior beau vil kluklatter og få en fræk glimt i øjet.

Nyd Disse Love Songs for seniorer!

Med repræsentation fra flere årtier og genrer, har vi dækket en bred vifte af udtryk for kærlighed for seniorer. Uanset om din kærlighed er lige begyndt eller er veletablerede, er der en sang her for dig at dele, synge og danse til.