21 bedste “lesbiske kærlighedssange” (2019)

12 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Nogle daters kan gå til lys og blomster, men, når jeg ønsker at sætte stemning på en dato, jeg hovedet lige for min spilleliste og kø mine yndlings kærlighedssange. Det er simpelt og effektivt. Visse sange finde en akkord med daters ved at give stemme til de tanker og følelser, der gør romantiske relationer så værd.

Hvis du er en lesbisk, men klassiske hetero-normative sange som ”Stand By Your Man” må ikke ligefrem tale til hvordan du føler om dine specielle dame. Det er derfor, vi har sammensat denne liste over 21 sange om lesbisk kærlighed. Disse sjælfulde og sentimentale sange kan hjælpe dig med at oprette et romantisk øjeblik med din date og udtrykke, hvordan du føler uden at skulle sige et ord.

load...

1. ”Alt hvad jeg ønsker, er at være din pige” - Holly Miranda

Topping vores liste er ” Alt hvad jeg ønsker, er at være din pige ” sunget af Holly Miranda. Lytte til denne sang én gang er nok til at få det fast i dit hoved hele dagen. Det fanger perfekt den vanedannende glæde af en ny crush.

Udgivet i 2015, ”Alt hvad jeg ønsker, er at være din pige” er nummer et på vores liste, fordi det er sodarn nuttet. Dens tekster understrege spontanitet, overraskelse, og dumhed for at falde for den rigtige pige. ”Jeg var ikke på udkig efter kærlighed,” Holly synger ”men hun fandt mig.”

load...

Uanset om du er dating eller gift, ”Alt hvad jeg ønsker, er at være din pige” taler til lesbisk forhold af alle slags. Denne sang inspirerer par til at danse indtil daggry og tabe sig i musik og måneskin.

2. ”Hun holder mig varm” - Mary Lambert

Ikke nok løgn, jeg har absolut sidder fast ud til denne ene i min bil mere end én gang. Det er bare så iørefaldende og yndig! ” Hun holder mig varm ” er Mary Lamberts hymne til lesbisk kyllinger derude på udkig efter nogen til at kæle op til. Det er en bemyndigelse sang om at eje, hvem du er, og kærlig, hvem du elsker.

Uanset din orientering, dette 2013 pop hit er en, du ønsker at spille igen og igen. De hjertevarmende tekster smukt beskriver, hvordan det føles at forelske, og Marys vokale rækkevidde er positivt euforisk fra start til slut.

load...

3. ”The Power of Two” - Indigo Girls

De bedste kærlighedssange er enkle. De får til kernen af, hvad kærlig person betyder, og det er, hvad ” The Power of Two ” af Indigo Girls gør. Mens klimprer på akustiske guitarer, disse kvinder perfekt blanding deres stemmer til at forklare, hvordan de ”multiple liv ved magt to.”

”The Power of Two” beskriver et par tørre hinandens tårer, nyder hinandens selskab, og lover at holde sammen gennem årene. Den duet er nok til at gøre nogens knæ gå svag, men det er især stærk for kvinder, der har en kærlighed, der er stærkere end al frygt og forhindringer.

4. ”Love You Anyway” - Jil Nilsson & Marlene

Sommetider kærlighed gør ondt, og nogle gange vores partnere lad os ned. Men sandt engagement handler om varige nedture samt de høje toner med den eneste ene. Det er temaet Jill Nilsson og Marlene køre hjem i deres duet ” Love You Anyway.” Sangerne lover en evig lovethat vil fortsætte gennem tårer, konflikt og modgang.

5. ”Hvem Er venter du på?” - Melissa Etheridge

Sanger og sangskriver Melissa Etheridge kom ud som en lesbisk i 2002, da hun forelskede sig i hendes bedste ven på 10 år. Tal om romantik! Melissa skrev en sang til hende nu-kone Linda Wallem og faktisk sang den til hende som de sagde deres løfter ved foden af Santa Ynez bjergkæden i Californien.

Hvem venter du på? ”Er Melissas dybtfølt hyldest til hendes partner.You kan spille denne langsomme sang at gøre et mindeværdigt øjeblik af dine egne med den du elsker.

”Uanset hvor du går, vil jeg gå, også. Uanset hvor du bor, vil jeg bo hos dig,”Melissa synger. Hendes sangtekst inspirere elskere til at holde i hånd, og det bare kan gøre dig klar over, at den, du har ventet på har været lige foran dig.

6. ”Konstant Craving” - kd lang

Fra den første tone, kd lang sang ” Constant Craving ” trækker kvinder i og opfordrer dem til at svaje sammen til musikken. Det er en magnetisk melodi bolig på temaer af begær, ungdom og skønhed. Den hårde-pige sanger afslører en blødere side, da hun fyrretræer over en, ud af hendes rækkevidde.

I 1993, ”Konstant Craving” vandt kd lang hendes første Grammy for Bedste Kvindelige Pop Vocal Performance (hun slog ud Mariah Carey og Celine Dion) og sætte hende på landkortet som en lesbisk sanger. Hvis du leder efter en sød serenade for at få din date i humør, bør du helt sikkert give ”Konstant Craving” et lyt.

7. ”Kun en pige” - Gia

På 18 år gammel, Gia kom ud om hendes første pige-på-pige erfaring med hendes lesbisk kærlighed sangen ” Kun en pige ”. Sangeren erkendte i et interview, at sangen betød meget for hende og sagde: ”Ikke alene var det personligt for mig, men jeg følte, som om budskabet i sangen ville være effektfuld i at hjælpe andre til at føle sig godt tilpas med deres egen seksualitet.”

Sangens sensuelle tekster er nok til at få enhver kvindes hjerte racing som hun beundrer nogen på dansegulvet. ”Kun en pige ved, hvordan en pige føler,” Gia synger. ”Kun en pige kan få mig til at føle denne måde.” En ting er sikker, Gia er ikke kun en pige - hun er en LGBTQ leder med noget vigtigt at sige.

8. ”Kys Det Tælles” - Catie Curtis

Kiss Det optalte ” er blandt de bedste lesbisk kærlighedssange på vores liste, fordi det er let at danse til og let at elske. Historien om et første kys er forskellig for alle, men mange daters kan forholde sig til de nervøse sommerfugle og elektrisk energi lige før dine læber rører.

Måske Catie Curtis var tænker hendes partner på 17 år , Liz Marshall, da hun komponeret sangen, fordi hendes oprigtighed skinner igennem hvert ord. I sangen, indie sangerinde siger, at hun så det komme, men hendes knuse Kys stadig overvældet hende. Det var et kys thatmattered og markerede starten på en meningsfyldt forhold. Lyder som starten på en stor kærlighed sang til mig!

9. ”I Kissed a Girl” - Jill Sobule

I 1995, et årti før Katy Perry sang om hendes bi-nysgerrige begær, Jill Sobule performeda fræk og modige sang kaldet ”I Kissed a Girl”. Den poprock hit fortæller historien om to kvinder, der ikke er tilfredse med deres mænd og ender i hinandens arme.

”Jeg er så glad for jeg kyssede en pige,” Jill synger. Mens sangens overordnede tone er legende - Fabio selv gæstestjerne som den foragtede mandlige kærlighed interesse i musikvideoen - emnet er bemyndigelse fordi, især i 90'erne, lesbiske kvinder har ikke altid følt komfortable at være åben om at kysse andre kyllinger.

Hvis du kommer ud som en lesbisk for første gang, denne sang er til dig. Det er en get-up-på-din-fødder-og-dans slags sang med et enkelt budskab og en munter stemning. Og, hvis du var undrende, Jill har ingen hårde følelser om Katy Perrys 2008 sang. ”Jeg var faktisk, i en lille måde, glad for at ikke være den 'Kissed a Girl'pige længere,” Jill sagde i en Huffington Post interview.

10. ”En kvindes kærlighed” - Alix Dobkin

I ” En kvindes kærlighed ,” folkesanger Alix Dobkin synger om en uventet kærlighed mellem to kvinder. Feministiske temaer løber gennem denne søde melodi, oprindeligt udgivet i 2010. Omkvædet ”Fordi hun er en kvinde” er både en årsag til overraskelse for sangeren og grunden er hun blevet forelsket.

”Det er så nemt at være hendes kæreste,” Alix synger, ”fordi hun er en kvinde. Jeg er klar over en kvindes plads er mit hjem.”

11. ”Tættere” - Tegan and Sara

Fuld af undren og begejstring, ”Closer” vandt canadiske popstjerner Tegan and Sara Juno Award for Song of the Year i 2013. Du kan huske sangen fra ”Glee” - Ryder og Jake sang den nær slutningen af den fjerde sæson.

Tegan beskrevet sangen som en glad hymne til alle, der ønsker at komme tættere på en person, ikke nødvendigvis i en seksuel forstand. ”Selvom jeg kan forestille mig, det ville være en OK sang at gøre med,” sagde hun til Rolling Stone Magazine , ”alt jeg hensigt var at skrive noget sødt, der mindede lytteren om en tid før komplicerede sammenhænge, drama, og hjertesorg.”

Hvis du håber at komme tættere på en attraktiv kvinde, kunne denne sang være en god en til at bryde isen og få dig både i humør til romantik.

12. ”Damn I Wish I Was Your Lover” - Sophie B. Hawkins

Damn I Wish I Was Your Lover ” exploresthe tanker om en kvinde, der ønsker at helbrede nogen er knust hjerte. I sangen, Sophie B. Hawkins, som mener sig en omnisexual, yearnsto være helten redde hendes crush fra et voldeligt forhold. Denne sten sang tilbyder en ærlig bøn, en kampråb, og en romanticaccompaniment for lesbiske, der ønsker at tage sig af hinanden.

13. ”Alle de ting hun sagde” - tA Tu

I 2002 russiske sangere tA Tu lavet bølger og slået hovedet med ” alle de ting, She Said ”. Den lystne sang udtrykker de forbudte ønsker af unge kvinder, der er villige til at trodse deres familier og samfundsmæssige normer på grund af deres kærlighed til hinanden. Det var en kontroversiel og modigt skridt at skrive sådan en suggestiv sang om et lesbisk romance - og flere organisationer flyttede at forbyde den sang - men du kan ikke få to dygtige kvinder ned.

Yulia Volkova, der var medlem af tA Tu når ”Alle de ting hun sagde” kom ud, sagde hun følte sangen sendt et stærkt budskab til LGBTQ samfund. ”Folk plejede at ringe til os og sige 'Tak. Det hjalp os til at komme ud.”

14. ”Perfect” - Doria Roberts

Doria Roberts er en one-woman kraftcenter. Hun synger. Hun spiller guitar. Hun ser forbandet godt. Hendes sang ” Perfect ” er en legende, forførende og mindeværdig kærlighedssang til lesbiske par. Med lokkende billedsprog, Doria synger om romantisk en kvinde, hun kan bare ikke komme ud af hendes hoved. Dette er en stor sang til en dampende dato nat med kvinden af dine drømme.

15. ”Crimson og Clover” - Joan Jett

Ja, ” Crimson og Clover ” blev oprindeligt udført i 1968 af Tommy James og Shondells, men så Joan Jett og Blackhearts fik deres hænder på det i 1982 og suddenlyit blev en lesbisk klippe ballade. Faktisk Joans dæksel nåede nummer syv i Billboard diagrammer.

”Jeg ved ikke næppe kender hende,” Joan synger flirtende, ”men jeg tror, ​​jeg kan elske hende.” Yowza.

Sangen ”Crimson og Clover” sikkert fanget min opmærksomhed i filmen ”kamp mellem kønnene”, som Billie Jean King, af Emma Stone spiller, forelskede sig i hendes frisør. Den 60'erne sang kan ikke være åbent om lesbisk kærlighed, men det helt sikkert slår en akkord med lesbiske kvinder.

16. ”Girl Crush” - Little Big Town

Du behøver ikke hører ofte alt for mange sange for lesbiske i landet musikgenre, men ” Girl Crush ” danse på denne linje og hints på nogle pige-på-pige ønsker. Mens sangeren synes toexcuse sine følelser ved at sige, at hun ønsker en kvinde at gøre en mand jaloux, den måde hun dvæler på sin pige crush læber, langt lyst hår og skønhed gør os spekulerer på, hvad der virkelig foregår her.

”Jeg fik det rigtig dårligt,” Karen Fairchildcroons på sangens åbning. ”Ønsker alt, hvad hun har. Det smil og at midnat grin hun giver dig nu.”

17. ”Kom herover” - Sarah Bettens

Fik øje med nogen sød? Du kan fortælle dem, hvordan du føler ved at sætte Sarah Bettens' ’ Kom herover ’ på under en dato. ”Embrace farven i dit liv,” sangen opmuntrer før det bliver lige til sagen: ”? Så hvorfor kommer du ikke herover”

Sarahs breathy og tankevækkende stemme gør denne sang ideel til unge lesbisk elskende ønsker at tilbringe en nat i sammen.

18. ”Drive” - Melissa Ferrick

Den svingende beat af ” Drive ” giver lesbiske kvinder en fristende invitation til at komme lidt tættere på en særlig person. Melissa Ferrick halve hvisker og halv-synger lumre tekster om at kysse, røre, og romantisk en speciel dame hele natten lang. Dette er en perfekt sang til de sene nattetimer kærlighed sessioner.

”Jeg vil holde dig op og køre dig hele natten,” Melissa synger, ”indtil du føler dagslys. Det er rigtigt."

19. ”kærlighed og hengivenhed” - Joan Armatrading

Britiske singer-songwriter Joan Armatrading første hit var en lovey-Dovey melodi kaldes ” kærlighed og hengivenhed.” De silkebløde ballade taler om en kvindes søgen efter kærlighed og hendes frustration at føle noget stærkt til nogen derude.

I 1995, Melissa Etheridge udført et dække sangen på VH1 sammen Joan Osborne, Paula Cole, og Jewel. Samlet set rørende og relatable sangtekster af ”kærlighed og hengivenhed” lavet denne sang en øjeblikkelig klassiker.

20. ”Hvis det er ikke hendes” - Ani Difranco

Hvis det ikke er hendes ” vil få din mund aflytning og din date suk på ingen tid. Det er en hoppepude melodi om ”en pige-pige ting” med en masse la-las, lad lytteren udfylde de tomme felter. Bored af mænd, kvinderne i sangen kommer sammen, fordi de ønsker at være fri til at føle, hvordan de føler.

”Stående som John Wayne, hun er fuld ramme; hun er i centrum,”Ani synger. ”Du ved jeg ikke rigtig mærke til, når alt andet forsvandt, men så vidt jeg er bekymret - hvis det ikke er hende, er det ikke her.”

21. ”Piger lide piger” - Hayley Kiyoko

Sidst men ikke mindst, ” Piger lide piger ” af Hayley Kiyoko er bare ren sjov. Det er mere om stjålne kys end livslang kærlighed. Den hoppende beat og munter tekster gør det til en perfekt choicefor de øjeblikke, hvor du ønsker at blande tingene op med en dato.

”Saw dit ansigt, hørte dit navn, fik at komme med dig,” sangens omkvæd går. ”Piger som piger som drenge gør. Intet nyt."

Udgivet i 2015, ”Girls lide piger” fortjener en plads i de øverste lesbisk sange gennem tiderne. Denne flirtende sang kan hjælpe kvinder lade deres vagter ned, udforske deres følelser, og nyde nogle pige-på-girl action.

Rock On til din favorit Lesbian Love Song

Hvad jeg elsker mest om en god kærlighedssang er dens evne til straks at transportere to personer ind i en mere romantisk sindstilstand. Inden for blot et par crooning noter, kan du minde jer hvad du nyder om dit forhold, og hvorfor du faldt for hinanden i første omgang. Hvis du spørger mig, er der ingen hurtigere måde at komme i humør end at spille en langsom og sjælfuld kærlighedssang.

Forhåbentlig har vores liste givet dig masser af sange at tilføje til din date-night spilleliste, så du kan danse natten væk i armene på den, du holder af most.These er sange af lesbiske og for lesbiske, hvilket gør dem perfekte tilbehør for kvinder i kærlighed. God fornøjelse!