2redbeans.com forbinder mere end 1,3 m kinesiske singler i USA og Canada på udkig efter venskab og kærlighed

19 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: For kinesiske singler, der bor i udlandet, kan dating være en utrolig frustrerende balance mellem ære traditionelle værdier og integrere moderne, internationale stilarter. Mange online dating sites og apps er for afslappet for kinesiske daters eller fokusere for meget på at koble op og ikke nok på at finde ligesindede, langsigtede partnere. Det er derfor, 2RedBeans blev grundlagt. Som en kinesisk dating-platform med mere end 1,3 millioner medlemmer, er det en populær måde for dem, der bor i udlandet til at forbinde med singler fra deres kultur, som de kan relatere til - og muligvis kærlighed.

Moderne dating er hårdt nok, men hvis du tilføjer i din families ønske for dig at møde en partner af samme etnicitet, mens de bor i udlandet, kan det blive endnu mere skræmmende. Men det scenarie er en realitet for mange kinesiske singler i udlandet.

Det anslås 30 millioner flere mænd end kvinder i Kina vil være på udkig efter en partner med 2020 tak, til dels, at landets kønsforskel som følge af den etablerede et-barns politik. I 2030 vil mere end en fjerdedel af kinesiske mænd i 30'erne stadig være ugift.

load...

Det pres for at finde en partner bliver endnu mere intens, når de bor i udlandet. Med den skæve kønsfordeling, ville man tro kinesiske kvinder ville have en lettere gang at finde en partner, men det er ikke den virkelighed, enten. Mange kinesiske kvinder arbejder hårdt på deres karriere og er selektive i at finde en partner, som forstår og ærer dem.

2RedBeans var designet til at gøre det lettere for kinesiske singler i udlandet for at finde ligesindede daters.

Kinesisk kultur ikke har tendens til at gribe ind i den afslappede natur så mange dating sites og apps. Det er derfor mere end 1,3 millioner kinesiske singler, der bor uden for Kina henvende sig til 2RedBeans , det største online dating platform for kinesiske mænd og kvinder, der hjælper dem med at overvinde de kulturelle og geografiske barrierer til at elske. Det er også tilgængelig som en app på iOS og Android-enheder til tech-kyndige kinesiske daters der ønsker mobilitet.

load...

”Vores ultimative mål er at få brugerne offline og gå på datoer. Vi tilbyder alle de gratis funktioner, du har brug for fra en dating app eller hjemmeside,”siger Bessie Chen, Marketing & Matchmaking Director hos 2RedBeans. ”Man kan også blive VIP bruger for at chatte med så mange mennesker som du ønsker, og søge efter præcis hvem du ønsker.”

Medstifter forstår de udfordringer af kinesisk dating

Q Zhao er ikke en fremmed for udfordringer. I en alder af 14, hun deltog Xian Jiaotong Universitet i Kina, hvor hun studerede til at være en elektrisk ingeniør. Hun fik senere sin Ph.D. Fra University of California, San Diego. Men, mens hun lykkedes professionelt og fagligt, hun havde mindre succes i hendes personlige liv. Ved 31, hendes seks-årige forhold sluttede, og snart efter, hendes familie føjet til trykket, da de startede antyde, at det var tid for hende at blive gift og få børn.

Så Q begyndte at gå på hyppige datoer, deltage singler begivenheder og tilmelding til så mange dating sites i USA som hun kunne. Hun begyndte selv at organisere sine egne sociale begivenheder, men selv efter fire år, stadig havde problemer med at finde en person, der delte hendes baggrund, kultur og værdier.

load...

”At finde kærligheden i USA er udfordrende for kinesiske daters, og det er ikke kun om sproget,” sagde Q. ”De mainstream knalde-stil dating sites er ofte for frem og afslappet for kinesiske brugere.”

Q Zhao, medstifter af 2RedBeans, mødte sin kommende mand på platformen.

Så hun medstifter 2RedBeans i 2011 og blev hurtigt klar over, hvordan magtfulde webstedet kunne være. Når en mand, der har tilmeldt sig sitet fangede hendes interesse, kontaktede hun ham, og de begyndte at date. De blev gift 90 dage senere og har været lykkeligt sammen lige siden.

Sitet er ledet af Q - der blev kåret som en af de ”13 Badass indvandrere i Teknologi” af Business Insider - og bliver drevet af et team af fagfolk , der bekymrer sig om at hjælpe kinesiske singler, der bor uden for Kina finde kærligheden.

”Vi er for det meste en teknologi-drevet hold. Alle vores grundlæggere er nørder, der har en universitetsuddannelse i elektrisk eller computer engineering,”sagde Q.”Vi har også et team af matchmakere med psykologi grader, der hjælper os med at analysere og kvantificere egenskaber og personligheder. Vi mener, at de tilsyneladende immaterielle, indviklede, og intuition-baserede spørgsmål om kærlighed er analytiske problemer, der kan løses.”

Features Prioriter brugersikkerhed & Succes

Holdet omfatter også forskere, der studerer relationer og matchning samt dating eksperter, der kører bloggen. Eksperter hjælper medlemmer forbinde med andre kinesiske daters med hvem de er kompatible.

Dens medlemskab er smart, også. Ca. 90% af medlemmerne holde en bachelorgrad, og 75% holde en kandidatgrad eller højere. I USA, 60% af brugerne er mænd - som giver dem bedre odds end de singler scene i Kina.

En gratis medlemskab giver dig mulighed for at søge efter singler og sende simple chats til dem, der vække din interesse. En VIP-medlemskab giver dig adgang til flere chat kapaciteter og bedre filtre lader dig se dem, der passer til dine kriterier.

Målet er naturligvis, er at forbinde mennesker i det virkelige liv.

Det endelige mål for 2RedBeans er at få kinesiske daters at mødes i den virkelige verden.

”Vi har også et sekundært mål at holde vores kvindelige brugere så sikker og fri for chikane som muligt. Normalt er det gratis at budskabet vores VIP-medlemmer; men for vores VIP kvinder, vi tillader kun mænd, hvis konti har nået et vist niveau til budskab dem gratis,”sagde Bessie.

”Ellers er de nødt til at låse budskab - enten ved at blive VIP eller med diamanter, 2RedBeans' version af kreditter -. Hvilket gør dem tænke over deres budskab lidt mere”

Den nudge funktion er designet til at få daters at mødes i den virkelige verden. Hvis to medlemmer har været chatter i et stykke tid, vil 2RedBeans teamet sende en besked tilskynde dem til at mødes.

Som følge heraf har mere end 100.000 brugere fundet kærligheden i deres liv på sitet. Og en ny AI matching algoritme vil gøre webstedets kampe endnu mere vellykket, sagde Bessie.

Events & Personal Matchmaking Hjælp Daters nå deres mål

2RedBeans hjælper kinesiske mænd og kvinder, der lever uden for Kina til dato inden for det kinesiske samfund. På den front, stedet lanceret en personlig matchmaking option , der forbinder singler med fagfolk, der udfører interviews og hjælpe opdage potentielle partnere, som kan blive langvarige kærlighed interesser.

”Vi er begejstrede, hver gang vi hører succeshistorier fra vores brugere. Som et team, der arbejder for at hjælpe folk med at finde kærligheden, vi føler, at det er mere end et job,”siger Bessie. ”Jo bedre vi gør som en virksomhed, jo større er chancerne for, at flere kinesiske singler vil finde kærligheden i hele verden.”

Den 2RedBeans team tilbyder en personlig matchmaking tjeneste at give singler flere muligheder.

Den 2RedBeans teamet arrangerer mange singler arrangementer hvert år, så godt. Tjek tidsplanen for hastighed dating arrangementer, spil og partier, alt for at få kinesiske singler glade og taler.

”Naturligvis er vi altid på at forbedre vores produkter og ser ikke bare at give en måde at søge efter mennesker, men også en måde at uddanne folk til at forbedre deres forståelse af dating og relationer,” sagde Bessie.