32 perfekte “love songs for him” (klassiker, rock, country og mere)

4 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Som barn, jeg daydreamed om at vokse op, faldende kærlighed, og går gennem alle de ritualer af relationships.I selv plukket ud nogle potentielle ”vores sange”, som jeg kunne lide. Til denne dag, når jeg dato nogen alvorligt, jeg begynder at lede efter måder at shoehorn dem i jeg ved, hvad du tænker, men det er ikke snyd -. Det er god planlægning.

Min nuværende kæreste har sin egen dagsorden, selv om. På et tidspunkt et par måneder i, sagde han, han hørte en sang, der mindede ham om mig. Jeg kunne fortælle ved hans tone var jeg ikke til at lide det.

”Hvilken sang?” Spurgte jeg. Og hans svar var ”Everytime Vi Touch” af Cascada. Jeg var halvt morede, halvt forfærdet. Det er ikke hvad jeg ville kalde en stor kærlighed sang. Det er mere hoppende jingle end romantisk serenade.

load...

Relationer kræver kompromis, men ikke på sange. Det er en alvorlig sag. Men nogle gange er det svært at finde en sang, der repræsenterer dit forhold på en måde thatfeels trueto jer begge - så vi vil tomake din søgning lidt lettere.

Uanset om din fyr er i sten eller land, har vi samlet en liste over de 32 bedste Love Songs til ham. Enhver af disse sange ville være den perfekte akkompagnement til en romantisk aften med den eneste ene. For at vælge din spilleliste baseret på genren, du elsker, skal du bruge nedenstående links.

Bedste Love Songs | Gamle / Classic Love Songs | Rock Love Songs | Land Love Songs

Bedste Love Songs (# 1-8)

Startende med cremen af ​​afgrøden, det bedste af det bedste, vi har indsamlet otte af de straight-up top kærlighedssange rundt. Thiscompilationhas en lille smule af det hele, og jeg er sikker på du vil være bekendt med mere end par af disse sentimentale sange.

load...

Spoiler alert: ”Hver gang vi rører” er bestemt ikke i her. Fordi, virkelig.

1. ”I Will Always Love You” - Whitney Houston

Starter ud ourlist stærk, Whitney Houstons ”I Will Always Love You” fortjener top fakturering. Enhver, der ønsker at vide, hvad en kærlighedssang er: det er det. Den tilbageholdenhed Whitney viser i starten af ​​sangen kun gør det mere kraftfulde, når hun får til koret. Hendes stemme var virkelig en once-in-a-generation slags gave.

Oprindeligt skrevet i 1971 af Dolly Parton , ”I Will Always Love You” var allerede et hit before1992 når Whitney indspillet hendes egen afvæbnende coverversion af sangen til en film kaldet ”The Bodyguard”. Whitney'ssingle tilbragte 14 uger som nummer et. Let at se hvorfor.

load...

2. ”Your Song” - Elton John

Den er beskrevet i ”Your Song” kærlighed er ærlig og klædt ned, med bare et klaver opbakning vokalerne. Elton Johns enkle tekster øjeblikkeligt fængslende. Der er en ubevogtet selvbevidsthed til dette intime melodi. ”Jeg ved, det er ikke meget,” synger han, ”men det er det bedste jeg kan gøre. Min gave er min sang, og denne ene er til dig.”Intet fancy, bare ren følelse.

3. ”Noget” - The Beatles

Dette Beatles sang blev ikke skrevet af den berømte Lennon-McCartney duo. Det kom faktisk fra den sjælfulde George Harrison. Udgivet på albummet ”Abbey Road” i 1969, ”Noget” var den første af George kompositioner til at fremstå som en Beatle 's A-siden. John Lennon sagde han troede, det var den bedste sang på albummet. I dag er det den næstmest omfattet Beatles sang (bag ”I går”) og er bredt rost for sin romantiske oprigtighed.

4. ”At Last” - Etta James

Der er kun én sang, der kan få mig til at rive op med blot to ord, og det er ”At Last” sunget af Etta James. Dette blues sanger virkelig gjort sangen hendes egen i 1960. Fuld af sjæl og glæde, dækkede denne klassiske balladhasbeen mange gange siden det oprindeligt blev skrevet i 1941. Etta version er dog stadig det mest anerkendte version.

Især ved præsident Obamas første tiltrædelsestale bold i 2009, BeyoncГ © sang ”At Last” som Barack og Michelle tog ordet for første dans. Hvis det er godt nok til formanden, bør det være godt nok til din mand.

5. ”Fordi du elskede mig” - Celine Dion

I 1996 Celine Dion cementerede hendes plads som en musik legende, dominerer hitlisterne for seks weeks.Songwriter træk Diane Warren sagde hun skrev sangen i hyldest til sin far. ”Jeg er alt, hvad jeg ambecause du elskede mig,” den vel- kendt kor går. Fuld af taknemmelighed og henrykkelse, denne sang udtrykker de måder, der elsker transformationer og opløftende en person.

6. ”bare den måde du er” - Billy Joel

I 1977 Billy Joel henrykkede publikum, da han kom ud med ”Just the Way You Are”. I et interview, Billy sagde inspirationen til sangen kom fra den sidste linje i de fire sæson ”Rag Doll”.

Skrevet til sin første kone, Elizabeth Weber, ”Just the Way You Are” var Billys første amerikanske Top 10 sang og vandt 1979 Grammy Awards for Record of the Year og Song of the Year.

7. ”Earth Angel” - The Penguins

Dette var debut sang og kun ramt af The Penguins, men ikke føler sig alt for ondt af denne gruppe. ”Earth Angel” solgt over 10 millioner eksemplarer. Forsanger, Cleveland Duncan, sagde om sangen: ”Jeg har aldrig bliver træt af at synge det, så længe folk aldrig træt af at høre det.” Jeg ved, jeg kunne lytte til denne sang hele dagen uden at blive træt - hvad med dig?

I 2005 Library of Congress valgte at tilføje denne songto National Recording Registry, så det er bogstaveligt talt en del af musikhistorien.

8. ”Endless Love” - Diana Ross & Lionel Richie

”Endless Love” er en kærlighedssang skrevet til filmen ”Love Story”, så det er alle former for sappy. Men musikken og teksterne straks slog en akkord med publikum. Efter sin løsladelse i 1981, duet thisDiana Ross og Lionel Richie hævdede nummer et i ni uger.

Faktisk kom den oprindelige version af sangen ikke har ord, før instruktøren Franco Zeffirelli bedt Lionel Richie til at tilføje nogle i. Derefter blev det besluttet at tilføje i Diana Ross, og en inspirerende kærlighedssang blev født.

Bedste Gamle / Classic Love Songs (# 9-16)

Den sang, du deler med din elskede bliver en meget speciel ting igen time.Even efter 30 + års ægteskab, mine forældre stadig lyse op, når ”I Got You Babe” spiller overalt i deres nærhed. Vi kunne være på et indkøbscenter, og pludselig de fat hinandens hånd og begynde at nynne sammen.

Når du søger efter en sang, der taler toyour forhold, giver det mening at vælge en melodi, der har varet, og vil vare i mange år fremover. Klassiske kærlighedssange er klassiske for en grund, trods alt.

Vi har fremhævet eightof de bestoldies men godbidder, der har stået sin prøve, fordi de så perfekt og dybt encompassthe glæder og sorger af kærlighed.

9. ”Can not Help Falling in Love” - Elvis Presley

Der er så mange Elvis sange, der kunne godtgøre en retmæssige plads på denne liste, men ”Can not Help Falling in Love” skal være min all-time favorit. Denne popsang kom ud i 1961 med en melodi baseret på en fransk sang hedder ”Plaisir D'Amour”. De Elvis classichas været med i flere film, herunder ”Blue Hawaii”, ”Lilo og Stitch” og ”Fools Rush In”.

Kunstnere som Haley Reinhart og UB40 har gjort deres egne versioner af sangen i de seneste år, men der er kun én konge. Elvis' synge kærlighedserklæring har ingen lige.

10. ”Baby Love” - The Supremes

The Supremes indspillede ”Baby Love” i 1964 for Motown etiket. Det dominerede hitlisterne i næsten en måned i USA som fans gik vild i løbet af denne trioens dejlige harmonier. Det var deres anden gang at nå nummer et sted på den amerikanske Billboard Hot 100 , og det ville ikke være den sidste.

”Du skal ikke smide vores kærlighed væk,” trioen synger som de klikker sammen til rytmen. ”I mine arme, hvorfor du ikke bo.”

11. ”Kan ikke tage mine øjne ud af dig” -Frankie Valli

Efter at hans nameon de fire sæsoner, Frankie Valli forgrenet ud til at gøre nogle solo work.Written af ​​Bob Crewe og Bob Gaudio i 1975, ”Kan ikke tage mine øjne ud af dig” er en af ​​Frankie'sgreatest hits.

Der er en grund Heath Ledger synger denne ene i ”10 Things I Hate About You.” Det er en klassiker, inderlig kærlighed song.Slow i starten og mere svingende i midten, denne sang kombinerer rock, pop, og endda en messing sektion til skabe en helt unik hymne af kærlighed.

12. ”My Girl” - The Temptations

En Motown hit dukker op igen på vores liste. The Temptations fortjener en plads blandt de klassiske kærlighedssange med deres 1964 hit ”My Girl”. Dette var den første sang til indslag David Ruffin som forsanger. Hans silkeagtig stemme lægger på kompliment efter kompliment om en pige, der gør ham til at føle på toppen af ​​world.These fyre gjort corny dansetrin ser cool længe før N'Syncand Backstreet Boys kom along.Take et kig på dem i aktion:

Det er svært ikke at snap fingrene sammen med dem, da de kommer ind i sangen. Sig hvad du vil om de gammeldags udseende og forsimplede tekster, men for mig, det alvor levering af fristelser gør denne sang en easy-listening favorit til en romantisk aften.

13. ”I Just Called to Say Jeg elsker dig” - Stevie Wonder

Først fremhævede i 1984 komedie ”The Woman In Red,” sangen ”I Just Called to Say Jeg elsker dig” boede på nummer et på hitlisterne i tre uger. Skrevet, produceret og udført af Stevie Wonder, denne kærlighed sang er asimple påmindelse om de dagligdags smukke ting i livet.

Sangen vandt en Oscar for bedste sang og er stadig en favorit af lykkelige par overalt.

14. ”Lad os Fall in Love” - Frank Sinatra

Frank Sinatra er den oprindelige crooner. Hans dækning af ”Lad os Fall in Love” er en overbevisende appel til at følge din feelingswithout frygt. Denne jazzet klassiker var arrangeret af Johnny Mandel i 1960 at bringe en frisk, fyldig stemme til de ord skrevet i 1933. Anført sekund i albummet ”Ring-a-Ding-Ding,” denne sang har en svingende beat og en legende tone, 'll har nogen par aflytning deres fødder og svajende sammen.

15. ”Gud Only Knows” - The Beach Boys

The Beach Boys var på deres bedste i 1966, da de udgav ”Kun Gud ved.” Songwriters Brian Wilson og Tony Asher vidste, at de tager en risiko ved at påberåbe sig ”Gud” ved navn i en popsang, men ønskede at påberåbe sig den følelse af ærefrygt og mystik, der elsker inspires.This kærlighedssang blev stemt 25. I Rolling Stone magasinets 500 Greatest Songs of All Time.

16. ”Crazy” - Patsy Cline

I sin opfølgning sang til ”I Fall to Pieces”, Patsy virkelig outdid selv. ”Crazy” ISA kærlighedssang fuld af sårbarhed, hvor sangeren indrømmer at være ude af stand til at stoppe kærlig person, selv om det er crazy.Written af ​​Willie Nelson, ordene fra sangen er så rørende som Patsy Cline magtfulde levering.

Ingen kan forklare, hvorfor elskere elsker så stærkt, som de gør, og det er et tema denne sang kører hjem. Dette er en af ​​mine all-time favoritter fra da jeg var barn - og er det stadig den dag i dag. Dette kan være en gammel sang, men det vil aldrig gå ud af stil.

Bedste Rock Love Songs (# 17-24)

Kærlighed rocks.If din fyr er ikke en for langsom sange, så prøv at fange hans opmærksomhed med apassionatesong i rock genren.

Nedenfor finder du otte af vores rock'n'roll favoritter fra iconslike dronning og Rolling Stones.Many par jam ud til disse populære kærlighedssange, så crankup din volumen og nyde.

17. ”Power of Love” - Huey Lewis & News

”Power of Love” er åbningen sang i ”Tilbage til fremtiden”, og det var en af to sange, Huey Lewis & News skrev til filmen. Denne sang viste sig at være en breakout hit i blockbuster film. ”Power of Love” var nummer et i to uger i 1985 og er stadig en vuggende hymne for romantikere til denne dag.

18. ”She Loves You” - The Beatles

Dette Beatles kærlighed sang er nok den mest populære af dem alle-som siger noget. ”She Loves You” er ikke kun Beatles' bedst sælgende single, men det er også alle tiders bedst sælgende single i de UKGirls ville gå gaga da disse britiske drenge sang live på scenen.

John Lennon og Paul McCartney skrev denne korte men mindeværdig sang i et par timer , mens du slapper af på to enkeltsenge i et hotelværelse. George Martin, bandets producer, foreslog begynder med ordene ”hun elsker dig Yeah Yeah Yeah” i stedet for det første vers. Resten er musikhistorie.

19. ”Crazy lille ting kaldet kærlighed” - Queen

Freddie Mercury hævder, at ”Crazy lille ting kaldet kærlighed” tog mindre end 10 minutter til at skrive.Written som en hyldest til Elvis Presley, thisQueen sang forblev på nummer et i fire uger i 1980. Bandets første nummer-ét på Billboard Hot 100 i USA, denne sang eksploderet dronning på den amerikanske scene, hvor de hurtigt vundet thehearts af rock elskere.

20. ”Jeg vil vide, hvad kærlighed er” - Foreigner

Rock band Foreigner udgivet ”Jeg vil vide, hvad Love Is” i 1984, og det var et øjeblikkeligt hit i både USA og Storbritannien Sangen har baggrund vokal i New Jersey Mass Choir og har en episk føler for det.

Før sin løsladelse, der var nogle bekymringer, at sangen ville skade gruppens klippe billede.Ifølge Mick Jones, blev det udgivet i julen, fordi ”det havde den rigtige form for stemning” for feriesæsonen.

21. ”Hvor dybt er din kærlighed” - Bee Gees

For tre lige uger i 1977, denne Bee Gees klassiker ejede topplacering på hitlisterne. ”Hvor Dyb er Your Love” forblev i Top 10 for en rekord-breaking (på det tidspunkt) 17 uger.

”Hvor Dyb er din kærlighed” blev skrevet til filmen ”Saturday Night Fever”. De havde ikke set filmen og ikke engang vide med sikkerhed, at der var en kærlighed scene, men når singer / songwriter Barry Gibb spurgte keyboardspiller Blå Weaver til at spille den smukkeste akkord han vidste , sangen lige er sket.

22. ”Wild Horses” - Rolling Stones

Rolling Stones udgivet ”Wild Horses” på albummet ”Sticky Fingers” i 1971. Mick Jagger og Keith Richards sætte hovederne sammen for at skrive denne folkrock sang. Det er virkelig slår en akkord for tabt afstande par. En langsom songthat er både sørgelige og lidenskabelig, dette er en kærlighedssang om at ville være med den du elsker.

”Jeg var helt sikkert meget inde i dette stykke følelsesmæssigt,” Richards husker. ” 'Wild Horses' var om den sædvanlige ting for ikke at ville være på vej, bliver amillion miles fra hvor du ønsker at være.”

23. ”Når en mand elsker en kvinde” - Percy Sledge

Indspillet af Percy Sledge i 1966, ”Når en mand elsker en kvinde” var en top R & B single på hitlisterne. Percy synger sit hjerte ud i denne sang, transportremme noter, der giver sit publikum gåsehud. Han claimedthat da han først begyndte at optræde sangen, ville han tænke på en ex-kæreste, der havde forladt ham for en modellering job i LA.

”Jeg havde ikke nogen penge til at gå efter hende,” husker han, ”så der ikke var noget jeg kunne gøre for at forsøge at få hende tilbage.”

24. ”Jeg ønsker ikke at gå glip af noget” - Aerosmith

I 1998 filmen ”Armageddon” overfaldet teatre med en dramatisk fortælling om Bruce Willis himmelflugt til rummet for at redde Jorden. Denne handling svirp var temmelig teatralsk, men jeg kan huske forlader teatret summende Aerosmith 's ”Jeg ønsker ikke at gå glip af noget.” Denne magt ballade gjorde indtryk på publikum for sine markante ord og vuggende melodi.

Mens filmen ikke gik ned som en af ​​klassikerne, sangen blev en øjeblikkelig legende og Aerosmith 's største hit. En lidenskabelig hyldest: ”Jeg ønsker ikke at gå glip af noget” er perfekt til enhver par med en flair for teater og en obligation, der er ude af denne verden.

Bedste Land Love Songs (# 25-32)

Country sange er ikke alt om mudder, lastbiler, og drikke-nogle er om kærlighed. En godhjertet kvinde kærlig en godhjertet mand. At honky tonk følelse. Alt det gode ting.

Jeg kan være forudindtaget, fordi jeg voksede op omkring disse sange, men jeg tror ikke, nogen genre musik kan hælde sit hjerte i en sang helt ligesom land gør. Ofte sentimental, altid iørefaldende, nogle gange med en smule af twang, disse melodier er måske ikke alles kop te, men hvis du elsker en god ol'land dreng, er du sikker på at nyde disse otte land kærlighedssange.

25. ”Check Ja eller Nej” - George Strait

Skrevet af Danny Wells og Dana Hunt, ”Check Ja eller Nej” blev udgivet i 1995 på George Strait album ”Strait ude af kassen.” Albummet har solgt over 8 millioner eksemplarer til dato. ”Check Ja eller Nej” er blandt de album'smore populære og kendte sange. Fuld ofinnocence og glæde, sang providesa cutedepiction af en lille pige med en crush.

Vær stille, mit bankende hjerte. Fra barndommen kærlighed til voksne Romantik, denne sang er perfekt til enhver par, der er vokset op ved siden af ​​hinanden.

26. ”Always On My Mind” - Willie Nelson

Country sange ikke sugarcoat de smertefulde ting i livet, og det er sandt med emnet kærlighed så godt. Udgivet i 1982, Willie Nelsons ”Always On My Mind” er en trist erklæring om hengivenhed. Willie vandt tre Grammyer for sin mindeværdige præstationer.

Selvom det tog originale sangskriver Wayne Carson kun 10 minutter til at skrive , sangen formidler megen dybde af feeling.This undskyldende ballade minder os thatlove er ikke altid perfekt, men det er altopslugende.

27. ”Jeg Walk the Line” - Johnny Cash

Med hensyn til country musik, betyder det ikke meget bedre end Johnny Cash - bare én tone af hans baryton er nok til at gøre mine knæ gå svag. ”Jeg Walk the Line” er en klassisk land kærlighedssang skrevet og indspillet i 1956.It solgt over 2 millioner eksemplarer og opholdt sig på hitlisterne i over 43 uger. Johnny beskrevet sangen som hans løfte om hengivenhed til sin nye kone.

Hans dybe stemme og oprigtig levering forstærke de ord, lover at være tro mod sin kvinde. ”Ja, jeg vil indrømme, at jeg er et fjols til dig,” synger han. ”Fordi du er min, jeg går linjen.”

28. ”Stand By Your Man” - Tammy Wynette

Endnu en sang om en hengiven hjerte, Tammy Wynette s ”Stand By Your Man” har vist op på mange lister som denne. Teksterne Champion resterende loyale over for den, du elsker. Blandt de mest omfattede sange i hele landet musik, Tammy er ” smukke lille kærlighedssang ” minder kvinder, at mænd er fejlbarlige, men kærlighed er tilgivende.

Udgivet i 1968, på højden af ​​den feministiske bevægelse, dette blev hurtigt en kontroversiel sang. Nogle vil måske hævde sit budskab, butwhen Tammy beltedout den berømte kor, hun fortjent sin plads som First Lady of Country Music.

29. ”Husk Når” - Alan Jackson

Alan Jacksons sjælfulde øjne ville smelte nogens hjerte. I 2003 dette land legende kom ud med en ballade, der kan bringe en tåre til øjet af selv den hårdeste fyr fyr. Denne nostalgisk historie centre arounda mand reflektere over sit liv med den kvinde, han elsker. Fra første kærlighed til at se dine børn vokse op, er dette en relatable rejse for par whohave været (eller ønsker at være) med hinanden gennem alle livets drejninger.

30. ”Du er stadig den ene” - Shania Twain

Shania Twain ”Du er stadig den ene” fejrer en kærlighed, der varer gennem årene. I 1998 udgav hun den eneste på hendes album ”Kom over.” The kærlighedssang blev nomineret til fire Grammy Awards og vandt to for bedste land sang og Bedste Kvindelige Land Vokal. Denne kærlighed sang handler om at slå oddsene og ignorere naysayers som du følger dit hjerte.

31. ”Det er din kærlighed” - Tim McGraw & Faith Hill

Efter at blive gift i 1996, Tim McGraw og Faith Hill udgivet denne rørende duet i 1997. De er landet royalty, og når de synger sammen, er det intet mindre end forbløffende. I musikvideoen, parret serenades hinanden i perfekt harmoni. Hvad gør denne videoeven mere specielle er, at troen var gravid med deres første barn, Gracie.

Ved 1997 Academy of Country Music Awards, musikvideoen vandt Video of the Year, mens ”Det er din kærlighed” vandt Single of the Year og Song of the Year. Sangen fik også Grammy-nomineringer for Bedste Land Samarbejde Med vokal og bedste land sang.

32. ”Så” - Brad Paisley

Sidst men ikke mindst, ”og derefter” af Brad Paisley fortæller historien om en mand, der elsker sin kone mere og mere hver dag. Han taler om at blive hypnotiseret ved første øjekast, og hvordan hans følelser kun vokse stærkere med tid, da dette er den slags sang, der rører dit heartand sidder fast i dit hoved hele dagen lang.

”Jeg troede, jeg elskede dig så,” går omkvædet DEN 2009 kærlighedssang. ”Nu er du hele mit liv, / nu er du hele min verden, / jeg kan bare ikke tro / den måde, jeg føler for dig, min pige.”

Musik Fra HearttoPlay Again & Again

Disse 32 ”kærlighedssange til ham” vil definitelylet den du elsker ved, hvor meget du holder af. På tværs af alle genrer af musik, hvad alle populære hymner af kærlighed har til fælles (endda ”Everytime Vi Touch:” Jeg formoder) er ønsket om at holde din elskede oneclose og udtrykke, hvad der er i dit hjerte.

Fra 1933 til 2009 og fra doo-woppers til cowboys, ourlist har lidt noget for alle at elske. Disse sange køre farveskala af følelser, så uanset om du oplever kærlighed ved første blik eller ser tilbage på et langt liv sammen, vil du finde en lummer stemme til at udtrykke den skønhed, længsel, og passion, der kommer fra kærlige nogen speciel.

Forhåbentlig denne liste hjulpet dig med at indsnævre det bedste af det bedste for din næste langsom dans eller romantisk aften i.