4 almindelige myter om onani

16 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Jeg elsker orgasmer, og da onani er den smarteste måde at få en orgasme, elsker jeg onanere.

Jeg først opdaget, at min krop kunne give mig ecstasy, da jeg var omkring fem og ved et uheld lavet den intime bekendtskab med skinnende hane af en gammel klo-fod badekar, som jeg tumler rundt i badet.

Når kolde dråber vand dryppes på min skamlæber, blev jeg bedøvet. Følelsen var ubeskriveligt fantastisk. Jeg elskede at tage bade efter det, og jeg selv hemmelighedsfuldt klatrede derinde et par gange for at føle den isnende sive mellem mine ben.

load...

Jeg vidste ikke hvorfor jeg kunne lide det så meget, eller hvorfor den del af mig var så følsom, men i den alder, jeg ikke holde op med at sætte spørgsmålstegn ved. Det føltes bare godt.

Jeg husker, at sensuel barn kærligt, sammen med 8-årig, der rystet på en stol, der gned hende den helt rigtige måde, og det 13-årige, hvis fantasi pludselig eksploderede med fantasier, der gjorde mig gnide min skridtet mod puder og tæpper at stige af.

Jeg husker nervøst købe min første vibrator i en alder af 15, at dø af forlegenhed endnu Anderledes stolt. Det var ikke feminist at have en mand til at få mig ud - meget bedre at være seksuelt uafhængig og i stand til at tage vare på mine egne behov!

load...

Ved 17, indså jeg, at jeg vidste, hvordan at give mig selv orgasmer meget bedre end de mennesker, jeg dateret, og jeg muntert accepteret, at onani altid ville være en del af mit liv.

Onani er altid beenimportant til mig

Nu da jeg nærmer 60, har ikke meget ændret sig for mig i onani afdelingen. Selvom jeg bor i en permanent triade med to sexede partnere, er det stadig min gå-til seksuelle akt, en trøstende pålidelig kilde til glæde og en praktisk måde at lindre stress på min egen tidsplan.

Efter årtiers studier sex, jeg ved også nu, at onani er den eneste sundeste handling en voksen kan udføre, bedre for dig end en daglig shower.Well, yay for mig. Nu mere end nogensinde, kan jeg tænke på gode grunde til at afslutte de fleste dage på en orgasmisk note.

Det eneste problem, jeg nogensinde har haft med onani, helt ærligt, er at leve i en verden, hvor andre mennesker er så nervøs om emnet, at de ikke engang kan tale om det uden at gøre vittigheder, hvis de kan tale om det overhovedet.

load...

Jeg havde en kunde, der bogstaveligt talt ville sluge, blush og tilkalde alle hendes styrke til at hviske ”M” til mig. Det tog hendes måneder før hun kunne sige ordet onani og et år efter, at før hun kunne prøve det. Hun var næsten 40at den tid og havde været gift i 20 år.

Onani er en kritisk handling i udviklingen af ​​voksne seksualitet

Det er en grundlæggende byggesten for seksuel udvikling, en handling, der er normalt ledsaget af fantasier, der hjælper os med at udvikle en ramme for fremtidige liv valg og adfærd, fra de typer af seksuelle handlinger, der forvandler os på den mest til de typer af partnere, som henvender os på den mest.

Folk, der aldrig har onanerede, eller som føler intenst konflikt om det, næsten altid har betydelige sex spørgsmål, når de begynder at have indgået partnerskab køn.

Det er en af ​​de mærkelige små hemmeligheder i hele det amerikanske samfund.

På overfladen, vil de fleste mennesker er enige om, at onani er normal. Og mens de fleste mennesker ikke længere tror, ​​at de vil gå blind fra det, kan de stadig tror deres præster eller deres lokale sex afhængighed rådgivere, som alle stadig skubbe tanken om, at onani er en trussel mod psykisk stabilitet og kan ubalance eller skade et forhold.

Der er ingen beviser for at støtte sådanne påstande. De er i det væsentlige, gamle koner eventyr, der er blevet klædt og ompakket til 21. Århundrede prudes.

De 4 mest udbredte myter om onani

  1. Det er dårligt for dit helbred. Falsk! Undersøgelse efter undersøgelse viser regelmæssig orgasme forbedrer dit helbred på hvert niveau.
  2. Det mindsker dit drev for partnerskab sex. Falsk! En partnerskabsbaseret orgasme er stadig den optimale seksuelle oplevelse for de fleste mennesker.
  3. Det sænker din seksuelle udholdenhed. Falsk! Hvis der er noget, det er manglende orgasme, som fører til manglende orgasme. Regelmæssige orgasmer er kritiske i at bevare erektil funktion, prostata sundhed og orgasmisk funktion i alle køn.

En masse af vores kulturelle angst om onani stammer fra 18thcentury teorier, når myterne om sygdom og degeneration blev først indskrevet i reklame pjecer fremsige som medicinske undersøgelser.

Selv om forskerne senere debunked forestillingen om, at det gjorde dine testikler skrumpe og dit hår falde ud, er det kun i det 21. Århundrede, at vi har nok akkumulerede data til at vise onani er uskadelig, mens de orgasmer den producerer er gavnlige.

Undersøgelser sikkerhedskopiere de sundhedsmæssige fordele af orgasmer

De sidste 20 års studier på tværs af sundhedsvidenskab har rigeligt givet gode nyheder om orgasmer.

Orgasmstrigger hjernen til at producere en naturlig cocktail af kemikalier, der hjælper mennesker erfaring kærlighed og intimitet og samtidig fremme bedre sundhed i hele vores krop.

Orgasmer nedsætte risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, endometriose, prostatacancer og andre reproduktive kræftformer. De reducerer depression, reducere angst, forbedrer hudens kvalitet, styrke bækkenbunden og støtte hjerte-kar-sundhed. Nye dataforbindelser hyppige (tre til fem gange / uge) orgasmer til lang levetid.

Hvis lægerne var ærlige, ville de fortælle hver voksen patient til at onanere som en del af et lydprogram af forebyggende medicin. Hvis psykologer var ærlige, ville de stoppe behandle mennesker, der kan lide at onanere som sexafhængige og stoppe skamme folk om selv-fornøjelse.

Hvis voksne var ærlige, ville de indrømme det er tid til at komme over deres barnlige frygt for at røre sig og taler om fordelene ved onani til deres børn.

Lad os alle være ærlige: Det er absurd at skamme sig over noget, der er godt for dig.

Foto kilder: mirror.co.uk, alisonjackson.com