4 grunde til at give slip er så hårdt

30 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Har du nogensinde elsket, plejes, støttet eller ønsket et forhold med en person, og det var bare ikke meningen at være, uanset hvor hårdt du prøvet? Gjort du nogen du ikke var? Fik dig til at miste en del af din sjæl i processen, så du tomhændet efter uger, måneder eller endda år for at forsøge?

Nå, du er ikke alene.

Men hvorfor så mange holder hængende på når klart den genstand for deres hengivenhed bare ikke føler på samme måde , uanset hvad?

Raising min hånd, ligesom de fleste andre, vil jeg indrømme, at være skyldig i dette. Jeg har haft mislykkede relationer, som jeg gav alt for mange kræfter mod mens tyren horn skraldede og røde lys blinkede inde i min hjerne.

load...

Jeg troede til tider en lidt større indsats, flere skærme af min omsorgsfulde natur, bedre romantik eller en spiffier garderobe kan gøre det trick. Måske bliver mere accepterende over for hendes religion, familie og politiske værdier eller endda acceptere at deltage i et par mere chick flicks, viser min feminine side, ville vende hende ”kærlighed” tænde.

Da jeg var yngre, jeg troede kvinder ville bare en trofast fyr, en der sørgede for deres behov blev opfyldt og det ville være nok. Men gutter, en verden af ​​kærlighed bare ikke virker på denne måde, og hvis den gensidige kemi ikke er der, er det bare ikke er der.

Jeg har lært af mine fejl, tro mig, tage flere trial-and-fejl og blive ramt i hovedet nok gange at få det rigtige.

load...

Men hvorfor så mange holde ud efter dem, de kender, dybt inde, er ikke en sund kamp? Hvad gør folk vender tilbage til de samme smertefulde relationer, hvis historier er fyldt med katastrofe stedet for at flytte videre til sundere livsstil?

Det er menneskets natur at kæmpe for det, vi ønsker, og at aldrig holde op, især i kærlighed afdelingen. Ligesom man siger: ”Hjertet ønsker, hvad hjertet ønsker.”

Det erklærede, her er et par punkter, som er større i forståelse hvorfor give slip er så svært for så mange:

1. Frygt

Den modvilje mod at gå videre og står over for dating-processen er nok til at holde os alle bedrift kære liv.

Når du forlader et forhold, begynder alting forbi, og masser af os hader forandring. Du er nødt til at gå ud, eventuelt deltage i en dating site, være social, ukrudt gennem udsigterne, måske trække dig til gymnastik igen , begynder den udtømmende få-to-know-hver-anden periode igen , yada-yada. Et nyt kapitel i dit liv begynder.

load...

Lad det ikke frygten for det ukendte gør du nøjes med mindre end dit bedste.

Du er bange for aldrig at finde en anden som den, du lige har forladt. Hun var komfortable, absolut ikke perfekt, men i det mindste hun mødte nogle af dine behov. Og du troede for længst var god nok.

Men lad det ikke frygten for det ukendte gør du nøjes med mindre end dit bedste. Efter alt, respekterer dig selv og har nok selvværd til at gå ud og få, hvad du vil vil gøre dig bedre og gladere i sidste ende. Bedst af alt, vil din fremtidige partner værdsætte dig for det.

2. Du begge trives på drama, opmærksomhed eller magt

Dette går sammen med afregning og være fortrolig med mindre. Måske dit forhold giver dig den følelsesmæssige højt du tørster.

Måske du nyde den stress og højder og nedture for at være med den, der driver dig til vanvid. Eller måske er du på en magt tur og har fuldstændig kontrol over hende og kan lide det. Du må ikke virkelig være forelsket , men så længe du er der, kan du sige og gøre, hvad du ønsker, og slippe af sted med det, der opfylder mange af dine behov. Dette er ikke sundt, især hvis vold, alkoholisme eller narkotika er på billedet.

Efter min mening, kan disse typer af relationer være giftige og skulle ende, men hvis du er den stærkere partner, vil det være op til dig at afslutte tingene og søge en bedre afbalanceret ordning. Rådgivning kunne også berettiget i denne situation.

3. Ego

Fyre har alle egoer, og vi, på et tidspunkt eller det andet, tror, ​​vi er Guds gave. Mens du kigger i spejlet, vi grine og spørge: ”Hvorfor skulle ikke nogen ønske det?”

Nå, kvinder elsker med deres følelser og ikke med deres øjne, og hvis de ikke føler det med deres hjerte, de helt sikkert ikke føler det andre steder.

Fyre har alle egoer, og vi, på et tidspunkt eller det andet, tror, ​​vi er Guds gave.

Men vi elsker en udfordring og nogle gange tror, ​​at kærlighed forbindelsen vil komme, hvis de får mere tid. Sandheden er, hvis måneder eller endda år er gået, og tingene ikke vokser, er det tid til at komme videre og tage en for holdet. Ved at lade hende gå, så gør du både dig en enorm fordel og lade den chip på din skulder skrumpe bare en lille smule.

4. Manglende tillid

Dette refererer ikke til din manglende tillidsfuld en anden person. Det handler om ikke at stole på livet og tro, at gå i en anden retning er det, der er bedst for dig i det lange løb.

Når dette er sagt, er der to valg, der skal foretages: Du kan vælge at give slip på fortiden og tillid liv vil tage dig, hvor du kan være virkelig glad og opfyldt. Eller du kan bo, hvor du er, og ikke har tillid til, forbliver fast i din lidelse.

Hvis du ønsker, at kvinden af ​​dine drømme, er du nødt til at stole på dig selv og ikke nøjes hvor du er. Efter alt, du og kun du ved, hvad du virkelig ønsker i en anden person.

Og hvis du trykker på dag efter dag ikke vokser sammen, ikke være en, der vågner op 50 år senere at spørge dig selv det fælles spørgsmål, ”Hvad nu hvis?”

Måske de største punkter, der skal foretages her er disse:

Er du fanget forsøger at afslutte et forhold, men bare ikke kan? Lad os en kommentar nedenfor.

Foto kilder: rebellesociety.com, goodanxiety.org, jordangrayconsulting.com