4 grunde til at grindr er den # 1 homoseksuelle dating app

19 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: Som den første all-mandlige opfylder-up app, Grindrdominates markedet som ingen anden, og er blevet den største mobile netværk for mænd i bare fem korte år.

Med mere end 10 millioner downloads, 5 millioner aktive månedlige brugere i 192 lande, nævner på shows som ”SNL” OG availablevia iOS, Blackberry og Android, Grindr har meget at prale af.

Men Grindr er så meget mere end blot imponerende tal og fakta-det er også en virksomhed, der er forpligtet til sine brugere.

load...

Vi var heldige nok til at tale med manden bag firmaet, grundlægger og CEO Joel Simkhai, for at lære mere om Grindr historie, hvad der gør det skiller sig ud, og hvordan holdet hjælper sine medlemmer og i verden.

1. En Hardworking CEO

Simkhai, der blev født i Tel Aviv, Israel og immigrerede til New York, da han var ung, har en baggrund lavet for succes, med grader i internationale relationer og økonomi, samt job inden for finansiering, journalistik og opstart industrien.

Joe Simkhai, Grindr grundlægger og CEO

Men en succesfuld karriere var ikke det eneste, Simkhai ønskede -han også ønskede en succesfuld dating liv. Og hvilken bedre måde at gøre det end at bygge en app, der ville fortælle ham, hvor andre homoseksuelle mænd er?

load...

Grindr blev født hurtigt efter det, og hurtigt blev et globalt fænomen.

På bare to år har Simkhai gik fra at arbejde i sin stue til at arbejde i en Hollywood kontor, alle takket være praisefrom Grindr første brugere.

”Jeg kommer fra en familie af iværksættere, og jeg lærte fra en tidlig alder, at du skal være passioneret om, hvad du gør, og skabe et produkt, som kunderne vil finde nyttige og underholdende,” sagde han. ”Men endnu vigtigere, dit produkt har at løse et problem. Som forbruger selskab, det handler om dine kunder - så vi lytter, holde forbindelsen og arbejde så hårdt, som vi kan, for at holde gør et produkt, de vil fortsætte med at bruge og nyde ”.

2. Uovervindelig funktioner

Uanset om du søger at møde op eller chat, Grindr har de funktioner for dig!

Ud over at være i stand til at se, hvor potentielle kampe er, og chatte med dem, Grindr og Grindr Xtra, en annonce-fri abonnementstjeneste med premium-funktioner, også give brugerne mulighed for at mærke nogen som en favorit, kun vise dem, der er online, spare sætninger, se en anden persons dating ”statistik”, og mere.

”En af de gode ting ved Grindr er, at det er så simpelt og så intuitiv,” sagde Simkhai. ”Hvad jeg vil forsøge at undgå, er en app, der har så mange funktioner, at det er for forvirrende og kompliceret. Grindr er enkel og hurtig - hvis du ved, hvordan man bruger en smartphone, du ved hvordan man bruger Grindr ”.

load...

3. Grindr for ligestilling

Mens mange virksomheder har gjort fremskridt, når det kommer til raisingawareness for LGBT spørgsmål, har kun få haft så meget indflydelse asGrindr for Equality.In 2014 alene, Grindr for ligestilling deltog i 19 initiativer!

”Forestillingen bag Grindr for ligestilling er, at vi kan udnytte vores brugerbase at hjælpe forhånd homoseksuelles rettigheder,” sagde Simkhai. ”Vi sender ud i app-beskeder til vores brugere, der har specifikke opfordringer til handling. Det kan være at stemme, til at kalde en folkevalgt, for at gå til et rally, at donere eller for at gå til en begivenhed. Det er dybest set bare at gøre noget - har vores stemmer hørt ”.

Grindr bruger sin store brugerbase til at organisere og kæmpe for LGBT-rettigheder.

”Grindr for Ligestilling leveret væsentlige, håndgribelige resultater med næsten hundrede tusinder af brugere hidtil, som har berørt på i app-beskeder til at underskrive et andragende, donere penge eller deltage i en bestemt opfordring til handling i år,” fortsatte han. ”Vi har medvirket til at skabe opmærksomhed omkring hiv / aids-behandling og afprøvning, tilskyndet vores brugere til at bruge deres stemme og flytte rettighederne for vores samfund fremad.”

4. En lys fremtid

Mens Grindr netop lanceret et redesign af sine profiler, hvilket gør det mere sexet og visuelt engagerende for brugere, der er så meget mere på-dæk.

”Med hensyn til, hvad der bliver det næste, er vi altid på udkig efter måder at gøre det nemmere og hurtigere for fyre at mødes,” siger Simkhai. ”Jeg tror, ​​der er meget mere, vi kan gøre for at forenkle processen og gøre det bedre.”

Hvis du vil vide mere om Grindr og alle de vidunderlige ting virksomheden gør, besøg www.grindr.com.