4 halt opbrud undskyldninger kvinder bruger

11 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Beskæftiger sig med en opløsning er en af livets mest vanskelige udfordringer. Når et forhold slutter, livet tager på en deprimerende tone, især hvis du er på den modtagende ende af nyheden om, at dit forhold er kaput.

At vide, ”det er forbi,” er ligesom et spark til hjertet, en, der slår vinden ud af dig. Det er især svært, når genstanden for din hengivenhed bruger en halt undskyldning for at gøre den faktiske bryde op. Kvinder er berygtet for at bruge latterlige grunde til at bryde op med mænd. Når du hører, at forfærdelig, forfærdelig f-ord, også kendt som ”venner”, dit sind forsikrer dig dette er et mareridt, som du vil snart vågne.

load...

Det er virkelig pinefuld venter på din ex til at ringe, tigger dig tilbage. Du tjekker din telefon hver to minutter for at sikre, Ringers skruet op, overbeviste hun ringer til at indrømme, at hun har gjort en forfærdelig fejltagelse. Minutter synes som timer, når den telefon ikke ringer. Hun er ikke ringer.

Lad mig spare dig en masse tid og energi og give dig et fingerpeg. Chancerne er, hvis du har været dumpet med et af følgende halt undskyldninger, at telefonen ikke nogensinde kommer til ring.

load...

1. ”Det er ikke dig. Det er mig."

Den klassiske! Der er tidspunkter, hvor det virkelig er hende. Hun har en narkotikaproblemet, hun er hemmeligt gift, hun har otte børn og otte baby-daddies, hun kører fra loven. Der er mange legitime grunde til, at kvinder genkende de skal høfligt undskylde sig fra et forhold. I dette tilfælde, takke hende for at redde dig en levetid på elendighed og lade hende gå. Hvis hun rent faktisk betyder det er helt sikkert dig, så farvel baby dukke. Hvis nogen ønsker at gå ud af dit liv, så lad dem gå. Hun gør dig en tjeneste.

”Uanset hvad halt undskyldning du er givet, bruge hver

breakup som en lejlighed til at takke universet

til at komme af en person, der ikke er rigtige for dig.”

2. ”Jeg har brug for at fokusere på min karriere lige nu.”

Dette er en anden ikonisk halt breakup undskyldning. Hvad hun egentlig siger er: ”Jeg kan ikke se dig tage sig af mig, så du er derfor undateable.” Lad dig ikke narre, er de fleste kvinder dimensionering op din pung fra minut én. Nogle kvinder er guldgravere i den sande betydning af ordet, men de fleste er ubevidst forsøger at regne ud, hvis du kunne håndtere hendes drøm om at være et ophold-at-home mom med tre børn og en golden retriever. Eller hun tror du måske faktisk forvente, at hun (gisp) arbejde for en levende og ikke tilbringe dagen i spaen.

load...

Tag ikke denne personlige. Det betyder ikke, du kan ikke tage sig af hende. Det betyder blot, at hun kommer ikke til at give dig chancen for at prøve. Husk også, at en masse kvinder gemme sig bag karriere, ved hjælp af deres professionelle liv som en undskyldning for ikke at tage risikoen for at blive såret i et romantisk forhold.

3. ”Du er for god til mig.”

Dette er en fælles breakup linje, men det er ofte brugt manipulerende , så pas på! Jeg har haft snesevis af store fyr venner kommer til mig med hjælp på denne ene. Normalt samtalen ender med ham forsikrede hende om, at hun er godt nok, at han elsker hende, hun gør ham så glad og bla, bla, bla. Jeg altid fortælle fellas, at hvis en kvinde nogensinde fortæller dig hun er ikke godt nok for dig, tro hende, fortælle sine tak og farvel.

Du ønsker at være med en gudinde, der kender hun er glamourøs og værdig til en god mand. Trygge og selvsikre kvinder er en succes, strålende og fabelagtig. Du ønsker ikke nogle klyngende, patetisk kvinde rider på dine frakkeskøderne. Forvent mere for dig selv og vide, at du fortjener bedre.

4. ”Jeg har brug for noget plads.”

Det betyder, at hun finder dig kvælende, og hun har brug for dig til at bakke ud og give hendes 50 fod. Hey, jeg er bare at være ærlig! Dette kan ofte være godt for et forhold, fordi nogle gange kvinder har brug for lidt afstand til at indse, hvor godt de har det. Ja, vi er underligt sådan.

Omvendt, hvis hun fortæller dig hun har brug for plads, betyder det, at hun ikke føler varme fuzzies mod dig. Tag dig tid til at reflektere og give hende den plads, hun har brug for. Uanset hvad resultatet er, det vil gøre dig både nogle gode.

Her er et sidste tip: Normalt, hvis en kvinde er at bryde op med dig, det er på grund af en af ​​to grunde. Den første og mest plausible årsag er, at i hendes sind, har hun prøvet alle mulige måder at gøre det arbejde med dig, men det er bare ikke kommer til at ske. Generelt kvinder ønsker at være i et forhold. Vi ønsker en speciel mand i vores liv, vi kan putte med. Hvis vi sparke dig til den legendariske kantsten, vi normalt tror vi har fået en pokkers god grund til at gøre det.

Den anden grund til en kvinde indleder et breakup er der er en anden, der gør det bedre end du gør. Dette betyder ikke nødvendigvis, at du ikke måle op i soveværelset. Det kunne meget vel være hun har fundet en mand, der, i hendes sind, er overlegen i samtalen afdelingen.

Ligegyldigt hvad halt undskyldning du er givet, bruge hver opløsning som en mulighed for at takke universet for at komme af en person, der ikke er rigtige for dig. I mellemtiden tager sig tid til at forbedre dig selv som en mand. Læs en bog, købe nogle nye tøj , besøge et museum og gå få dit hår gjort. Det lyder måske fjollet, men når kvinden af dine drømme går ind i dit liv, du ønsker at være klar til at wow hende med din kultur, din charmerende personlighed og søde boller aldrig skade.