4 måder at være don-draper for dating marketing

13 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Dateringen markedet - kunne noget være så kapitalistisk? Alligevel er vi stadig handle os selv på dette marked af hjerter.

Så hvordan er en til at nærme sig dette marked af hjerter? Ved at bryde det ned i simpel markedsføring.

Som enhver omsættelige god, du har brug for at få dit marketing mix højre. Du har brug for det rigtige produkt. Du er nødt til at fremme det på den rigtige måde, har det i det rigtige sted og til den rigtige pris.

load...

For at tiltrække styrmanden du er ude efter, bør du vide, hvad du sælger (dig!), Og hvordan man får dig i position til at finde den rigtige makker.

Klar? Her går vi!

1. Produkt

Du er produktet. Nej, du er ikke et stykke kød eller en tegnebog. Du er en person. Du ønsker at være den bedste person, du kan være, ikke for nogen andre end dig selv.

Tag et godt kig på dig selv i spejlet. Må ikke være for stolt eller kritisk. Vil du gå ud med dig? Hvad er dine indre og ydre skønhed? Hvad er dine styrker? Hvad kan du bringe til et forhold? Din humor? Dine kløgt? Din loyalitet og kærlighed?

Skriv dem ned. Du vil blive overrasket over jeres mange fantastiske kvaliteter!

load...

Så se på de områder, der kan forbedres. Disse er ting, du kan forbedre bare for yourself.Maybe du har brug for at tabe nogle vægt. Måske din garderobe er forældet. Måske er det på tide at op-dygtighed og få et bedre job. Er disse overfladiske ting? Måske.

Du ønsker at se godt ud, ikke for nogen anden (selvom ser godt afgjort har sine fordele i dating markedet!), Men for dig selv.

Du ønsker at være din bedste selv, ikke din falske bedst selv. At være menneske er at være på en konstant rejse til selvstændige forbedringer.

Investering i dig selv - dit helbred, dine relationer, din fremtid, din lykke - er den bedste investering, du kan gøre. Når du føler dig sikker, du bliver mere selvsikker. Og tillid er sexet !

2. Pris

Jeg skal være ærlig her - du har fået at vide, hvad varer, du kan tiltrække og hvilke varer du har råd til.

Nogle ting er uvurderlige og alle bør forvente, ligesom kærlighed, respekt og tillid. Så er der andre ting, penge kan købe. Vil du have en pige, der bærer de nyeste trends? Forvent at betale for denne vedligeholdelse.

load...

Hvad jeg prøver at sige, er at finde en som dig selv, en person, du kan relatere til. Må ikke billiggøre og gå ud med hvem som helst. Må ikke prisen selv ud af markedet enten.

Jeg foreslår ikke, du kan ikke dato uden for dit eget - overhovedet ikke. Jeg foreslår, at du tænker over de langsigtede økonomiske konsekvenser af dating. Er dette kontroversielle? Ja.

”Du skal ikke være bange

at komme derud.”

3. Fremme

Mens produktet handler om dig selv, fremme handler om, hvordan du vise din fabulousness til andre. Du kan se utroligt sexet og være fantastisk selvsikker, men hvis ingen ser det, vil dine chancer for at finde nogen, blive hæmmet.

Uden tvivl, har online dating og apps set os ændre den måde, vi møder mennesker. Der er også en gammel-Eko måde at møde folk. Det hedder smiler!

Tro det eller ej, i gamle dage, folk ville ikke sidde på toget med deres ansigt begravet i deres iPhone eller tablet og hovedtelefoner på, forbyder nogen at selv blik deres vej.

Der er mange måder, du kan fremme dig selv. Sig hej til pigen i cafeen. I stedet for at sætte hovedtelefoner på, når du er på bussen, gøre øjenkontakt og smil på gode udseende menneske foran dig.

Må ikke være bange for at komplimentere nogen på deres tøj, parfume eller frisure. De vil finde det smigrende. Du kan endda finde dig selv med et telefonnummer!

Sæt dig selv derude. Fremme dig selv. Sikker på, det tager lidt af tarme, men du har arbejdet på dig selv. Du føler dig selvsikker og sexet. Du ved, hvem du er og hvad du ønsker, og du er ikke bange for at vise andre, hvor fantastisk du er.

4. Placer

Svarende til forfremmelse, skal du være på steder, hvor du kan møde folk. Online dating sikkert tager frygten ud af at møde mennesker på mange måder.

Jeg er ikke her for at kritisere dating! Hvem kan slå følelsen af ​​en ”cute-møde”?

Du vil ikke finde en dato, hvor du sidder derhjemme. Du vil helt sikkert ikke møde en gal spille ”World of Warcraft” med dine venner hver aften. Få derude!

Tænk over, hvor du ønsker at være i livet. Tænk over den slags partner, du ønsker.

Er du den friluftsmenneske type? Deltag i en vandring klub eller fotografering gruppe. Ønsker du at opdrage jeres børn i en religiøs miljø? Start gå i kirke, tempel, synagogen eller moskeen. Ind i sport? Du ved, hvor de skal gå.

Tænk på din fremtid. Tænk på de aktiviteter, du gerne vil gøre med din date. Chancerne er de allerede gør disse aktiviteter. De har sikkert allerede tilmeldt danse lektioner, et fremmed sprog kursus eller en bowling liga.

Kom ud og gå møde dem! Vide, hvor din målgruppe er, og derefter komme ud og møde folk!

Dateringen marked, bør ikke være skræmmende.

Der er folk derude ligesom dig, på udkig efter nogen til at kalde deres nogen.

Kend dig selv og være din bedste selvstændige. Vide, hvad du vil, når du starter dating. Luk ikke dig selv ud til noget nyt eller spændende, men kender den retning, du ønsker at forholdet til at gå i.

Du kan finde de mennesker, du er ude efter at gøre de ting, du ønsker at gøre. Selvfølgelig, modsætninger tiltrække, men der er altid en indledende interesse, og noget fælles, der binder et par.

Må ikke være bange for at komme derud, rulle ærmerne op og GET DATING!

Foto kilde: acceleratedadvertising.com