4 tegn på at hun har en kæreste - (så du behøver ikke at spørge)

8 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hver gang vi mødes en anden person, vi automatisk str dem op, forsøger at finde ud af, hvem de er. Dette er endnu mere sandt, når det kommer til dating. De momentmen komme i kontakt med en attraktiv kvinde, snesevis af spørgsmål løber gennem deres sind: Er det den type person, jeg gerne Vil hun mig rundt? Er hun allerede taget?

Intet er værre end at tilbringe en masse tid med et nyt crush og tro du har en chance - kun for at finde ud af, hun har en kæreste. Det gør ondt. Så lad os gennemgå et par tips til at finde ud af, om hun er single, så du ikke ender med stiplede håb og flov undskyldninger.

1. Hun er ikke Klædt op hele tiden

For det meste, vi alle gerne se godt ud, når vi går ud, og det går dobbelt for enkelt piger. Ikke alene er de udklædning til de fyre, men mange gange de er udklædning til hinanden så godt. Hvis en pige er enkelt og klar til at blande sig, hun normalt ønsker at se så lokkende som muligt. Jeg taler mere sexet end hendes hverdagsbrug.

load...

She'llchoose et sæt tøj, der smigrer hende, vil hendes makeup og hår være på punkt, og hun vil sikkert sætte på nogle sparklyaccessories. Pointen er, hun ligner hun ønsker at tiltrække nogen.

Hvis hun er med andre kvinder, og de er alle klædt, er der en god chance for, at hun er til rådighed, og søger at møde nogen.

Hvis hun er ude med hendes gruppe af venner og alle ser temmelig godt, men hun er iført slidte jeans og en flannel, vil hun skiller sig ud. Måske hun bare fik sit job som skift manager for en tømmer værftet, men det er usandsynligt, especiallywhen hendes venner er klædt pænt.

load...

Der er nok en grund til at hun ser så anderledes fra hendes gruppe. En af grundene kan være, at hun har en kæreste, og derfor ikke er interesseret i at kigge helt perfekt. Hun er subtilt eller ikke-så-subtilt sige ”Intet at se her -. Bevæger sig langs”

Hun kunne ikke lide førende fyre på, og så hun klædt på den måde at angive hende taget status.If hun havde klædt sig, gutter kan forsøge at tale med hende og få hendes nummer, og hun bliver nødt til at slå dem alle ned. På den måde, hun er reklamer ret off the bat, at dine timeis bedst tjent taler med en anden.

Sjovt faktum: I New York City, der er dobbelt så mange kvinder som der er mænd , så kvinderne er nødt til at konkurrere mere for at få en dato. Du kan finde enkelt damer klædt til op til niere at fange øjet af denne charmerende herre i øreklapstol. Men i San Francisco / Silicon Valley, er dette forhold omvendt. I en mandsdomineret klima, kan kvinder slippe af sted med at klæde mere komfortabelt eller henkastet fordi mænd vil konkurrere om deres opmærksomhed, uanset hvad. Sørg for at du sætter din knuse outfit i kontekst og tænke over, hvad budskab hun forsøger at sende med det.

load...

2. Hun har billeder af den samme fyr All Over Social Media

Sig du lige har mødt en pige og fandt hendes sociale medier konti. Måske du så en ven af en ven online og ønskede at forbinde. Uanset grunden, du nu har adgang til oplysninger om hendes liv. Så du gør, hvad enhver respekt crush ville gøre: Du cyber stilk hende til at lære alt, hvad du kan. OK, jeg overdriver lidt, men du ønsker absolut at lære om hende. Hvad er hendes interesser? Hvem er hendes venner? Og vigtigst af alt, er hun single?

Dette er det mest oplagte tegn til at se ud for - hvis hendes sociale profiler har den samme fyr over dem, han er nok hendes kæreste.

At være online detektiv du er, du begynder at tjekke ud hendes indlæg, billeder og kommentarer. Hvis du ser billeder af den samme fyr på hver platform, han er nok mere end bare en ven. Han er nok hendes kæreste.

Hvis hun bruger ord som BAe, hummer, min mand, eller boo når de skal beskrive en fyr, hun sandsynligvis har en kæreste. Hvis der er en nyere billede af hende kysse en fyr, hun sandsynligvis har en kæreste. Hvis denne fyr sympatier og hendes folk er stort set den samme, hun sandsynligvis har en kæreste. Jeg føler mig lidt som jeg gør Jeff Foxworthy s ”Du kan være en Redneck” rutine her, men det er sandt.

3. Hendes kropssprog foreslår, at hun er taget (fx Berøring af Guy Hun Med Eller vender indad Når med sine venner)

En af de ting jeg underviser mine klienter er, hvordan man lægge mærke til og afkode kropssprog. Jeg er sikker på du har været ude med din søster, veninde eller kvindelig kollega før, ikke? Og intet foregik mellem jer. Men når vi ser en fyr og en pige, der sad sammen, vi automatisk antage, at de er sammen, og vi afskedige hende. Der er så mange ubesvarede muligheder her.

Du kan normalt fortælle, hvis et par er sammen fra deres krop language.If deres ben er vendt mod hinanden, er der nogle kemi. Hvis hun rører ham, er der helt sikkert nogle flirte foregår. Du ville bedst at bevæge os.

Hvis hendes kropssprog ligner det lukket, hun sandsynligvis ikke vil have nogen sammenføjning hende eller hendes gruppe. Hun kunne have en kæreste, og hun måske ikke ønsker at blive ramt på.

Men hvis parret vender udad eller setaed direkte over for hinanden, kan hun være single. Der er for mange små kropssprog spor at være i stand til at skrive dem alle her. Men generelt hvis hendes energi synes at gå i retning af en fyr og hun Twirling hendes hår eller laver nogen form for ufrivillig grooming , hun sandsynligvis taget.

Også, hvis hun er i en gruppe af piger, du kan stadig få et fingerpeg om hendes forhold status ved at se, hvordan gruppen opfører sig. Hvis gruppen ser udad og rundt, er de at invitere folk ind i deres rum. Hvis hendes venner er ved at blive selskabelig og udadvendt, mens hun sidder i hjørnet på hendes telefon, maynot hun være single ligesom hendes venner.

4. Vær opmærksom på hvor du er, og hvad hun gør (såsom at købe Herretøj på Mall)

Tid og placering allerede fortælle dig en masse om hendes mulige forhold status. Hvis hun er i storcenteret købe mænds slips, måske hun ikke være single. Men hvis hun er i en købmandsforretning købe mad, der ligner det er for en, kan hun være single.

To af mine foretrukne dage at møde folk er Valentinsdag og nytårsaften. Hvis du går ud til en bar eller lounge på disse nætter, 100% af de mennesker, der er ude (og ikke åbenbart en del af et par) er single. Disse to dage er de største kæreste / kæreste nætter af året. Hvis hun ikke har nogen ved hendes side, hun sandsynligvis føler sig lidt ned og ville elske at have nogen at tale med og nyde sig selv med.

Hvis hun er i Bilka og købe mad, der ligner det er kun for én person, der kunne være et tegn på, at hun er single.

Everysingle person på ferie partiesis beklager, i en grad, at de ikke har nogen at gøre dato nat with.This betyder, at du straks har noget til fælles med hinanden, der kan starte samtalen.

Se efter Signaler & undgå mulige forlegenhed eller afvisning!

Husk, du kan møde folk overalt i hele den vide verden, ikke bare online og på barer. Lær at lede efter signaler om, at hun kunne være løstliggende så dine glatte linjer ikke falder for døve øren. En masse af enlige kvinder ville hilse lidt venlig snak, mens hun venter på linje for sin kaffe. Hvem ved, måske kan du oprette den sidste første date du nogensinde!

Foto kilder: youtube.com