4 tip til at bringe din kæreste til Thanksgiving middag

23 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Alle os lyst Marilyn Munster - den eneste normale én i en familie af pinlige afvigere og skurke - når vi bringe en person hjem for at møde familien. Og Thanksgiving middag er en lejlighed, hvor en masse fyre vil bringe en ny kæreste hjem for første gang.

Det er lige så sandsynligt, at være den pige, du mødte i september på college, eller den søde gal på arbejde, hvis familie bor i en anden by, så du tog fordel af muligheden for at komme tæt på hende.

Pointen er, kan forholdet har en meget lav eller udefineret engagement niveau, eller det kunne være en chance for dig at præsentere din familie til din nuværende stabil kæreste.

load...

Uanset hvad, lidt planlægning går langt i at gøre oplevelsen en god én.

1. Prep din familie.

En ny og ukendt person i huset ændrer hele dynamikken i en indsamling, men det er meget sværere for hende, end det er for din familie.

De vil være ivrige efter at komme til at kende hende og nysgerrig så mange ting, ligesom aberne ser monolit i ”2001: A Space Odyssey” for første gang.

Når du bekræfter med mor og far, at hun vil være der, give dem nogle generelle baggrundsoplysninger og fastsætte de grundlæggende regler.

Fortæl dem, hvordan du mødte, hvor hun er fra, og hvad hendes uddannelse eller stilling i virksomheden er.

Lad dem vide niveauet dit forhold er på så far ikke komme med nogen pinlige og for tidligt fødte spørgsmål om børnebørn.

load...

Og for Petes skyld, sørg bedstefar ikke spørge, hvordan hun kan lide at gnide maver i kollegieværelse.

2. Prep din pige.

Brug lidt tid på forhånd at sætte hende med hver af de mennesker, der vil være på Thanksgiving middag.

Fortæl hende om fars arbejde og den årgang '58 Buick konvertible han gendannelse i garagen. Lad hende vide, at mor indsamler te kopper og istandsat badeværelset selv.

Fyld hende i omkring lillesøster vindende videnskabeligt projekt, ældre brors nyt job, og fortælle hende din tante og onkel kommer op fra deres pensionering samfund i Ozarks plejede at være betjente.

Breaking isen er meget lettere, hvis der er kendte punkter af interesse at tale om. Desuden kan hun aflede samtalen væk fra sig selv, hvilket kan komme til at være meget skræmmende hurtigt, hvis hun kender et par ting om dem.

”Lad hende vide, det er cool at give

dig 'Jeg er klar til at gå nu' look ”.

3. Fordyb hende ind i pre-dinner larm.

Når du ankommer, skal du sørge for at bringe hende rundt og introducere hende for alle. Få hende fortrolig med en drik og vise hende, hvor appetitvækkere er. Så bringe hende ud i køkkenet, hvor der er sikker på at være nogle familiemedlemmer på hårdt arbejde.

load...

Det vil give hende en chance for at møde dem i deres naturlige habitat, og at fortælle dem, hvor stor alt lugter og hvordan anerkendende hun skal være der. Det er også en stor mulighed for hende at blive en del af begivenheden ved at låne en hånd, hvis familien vil tillade det.

Hun kan tage sig af nogle af de små detaljer, som at få oliven og pickles på relish bakke eller indstilling af bordet, og hun kan blive sparet fra fodbold kaos i alrummet - medmindre det er her, hun ønsker at være.

4. Har en flugt plan.

Familie sammenkomster kan falde i et par forskellige kategorier: berusede screamfests, fodbold mani, sind-bedøvende kedsomhed, trivia-paradeforestillinger-Pictionary spil eller ser småbørn gnide græskar pie på hunden, for eksempel.

Med undtagelse af den første, kan de post-dinner festligheder tilbyder en chance for hende til at obligation med familien, men det kan også komme til at være lidt anmassende for en pige, der, som i endnu, er ikke fuldt integreret i familien persona og gruppe psyke. De timer, der flyver fra de andre kan trække i det uendelige for hende.

Lad familien kender i forvejen, at du vil møde dine venner til en ferie drink eller indsamling engang efter middag.

Du kan lade den fjerne tider og bo med din familie, så længe alle har en god tid, men for hendes skyld, kan du ønsker at være de første til at forlade.

Du kan få en tekst (ægte eller falske) på et belejligt tidspunkt, hvor de ønsker at begynde endnu en runde af charades og hovedet ud for at møde dine venner, få noget tid alene med din pige eller måske slippe for støj på hendes sted.

Møde familier bør være som at forsøge sushi for første gang: Start ud med et bid. Så, som du behandle og vænnet sig til smagen, kan du arbejde dig op til mere væsentlige prøvetagninger i fremtiden, indtil du til sidst forsøge at tackle en hel tallerkenfuld.

Du ønsker ikke at spise og køre, men lade hende vide, at efter en rimelig mængde interaktion med familien efter middagen, det er cool at give dig den ”Jeg er klar til at gå nu” se.