4 tip til din første gang online dating

31 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Selv om det ser ud til at hele verden er aflæse højre og venstre på Tinder eller finde kærligheden på Match.com og eHarmony, tro det eller ej, hver dag singler kommer til mig for at fortælle mig, at de kommer til at prøve online dating for første gang.

Ni gange ud af 10, at de arenervous og tøvende over det hele.

Fra tænker de vil kun mødes uhyggelige fyre, dem, der ønsker at tilslutte, at gad vide hvor meget de vil virkelig vejer, nogle singler vil hellere gå til tandlægen for en rodbehandling end at skabe en internet dating profil.

load...

Jeg er her for at fortælle dig at smide din frygt igen og slutte sig til den digitale dating fest. Hvad har du at miste, hvis du er åben for mulighederne og måske endda et par grin undervejs?

Her er nogle spørgsmål, du skal spørge dig selv, før du dating for første gang:

1. Indstil din dating Goals

Hvis du er nyligt single og bare havde dit hjerte knust, måske du nødt til at vente et par måneder, før du tager springet. Hvis du blot ønsker at tage et kig, gå videre og oprette en profil gratis på en dating site og begynde at søge profiler indtil du er klar til at sende din første e-mail.

load...

Med hensyn til hvad de skal sige, hvis du søger efter ægteskab og et langvarigt forhold, skal du sørge angive det på din profil. Dette vil skubbe væk dem, der har en anden dating dagsorden. Gør det kendt, hvad du ønsker, og ikke nøjes med mindre.

2. Tænk på din Udseende

Ser din bedste online er lige så vigtigt som at se dine bedste, når du går til et vigtigt arbejde møde eller endda en jobsamtale. Når de siger et billede siger en thousandwords, er der en vis sandhed i det.

Hvis dine billeder ser dovne, slørede eller kun includeselfies og fest skud, vil du sandsynligvis ikke være at finde din mand eller nye kæreste på nettet.

Tag dig tid til at få din profil fotos professionelt taget eller få fat i en ven med en stor mobiltelefon eller et digitalt kamera og skyde 100 billeder i tre til fem forskellige outfits. Sørg for at bære farve i din primære foto og smil ind i kameraet.

Grøft solbriller og lad din nye potentielle kæreste eller veninde se dine blændende øjne. Hvis du har været i seng med din hundehvalp i sengen om natten, din date ikke brug for at vide, så du skal ikke sende billeder med din hund som din primære skud.

load...

3. Være unik

Hvem ønsker at gå på stranden bedrift hænder eller tage på en strand picnic? Det gør vi alle. Som en kendsgerning, min fyr og jeg gik på en romantisk strand picnic i sidste uge, men jeg ville aldrig anføre det i min ”to-do” liste på min profil.

I stedet nævne den tid, du gik snorkling i Grand Cayman Islands og hvor fantastisk det var at se alle stingrays. Dette vil gøre dig vises unik , og en anden, der er i snorkling kan skrive til dig at dele hans eller hendes foretrukne snorkeling erfaringer.

4. Give It 100 procent Indsats

Der er tusinder og atter tusinder af voyeurer på dating sites, der ser og kig og aldrig tage sig tid til at række ud og sige hej. Hvis du tilmelder dig et dating site for første gang, lægge alle 10digital tæer i og udsigt, der har kigget på din profil. Skriv nogen en e-mail for at sige hej.

Log på dagligt, så en potentiel dato kan se du er et aktivt medlem i stedet for en inaktiv medlem. Hvis webstedet sender dig potentielle kampe, se kampene, og selvom du er på hegnet, skal du klikke ja eller knalde til højre.

Jo mere du dato, jo bedre dater du bliver. Forpligte sig til mindst seks måneder eller, endnu bedre, et års lære mere om, hvad du leder efter, og møde mange forskellige mennesker.

Ved slutningen af ​​den digitale dag, den pibende hjul får kærligheden handlen. Det er tid til at dykke ned og nyde turen. Ønsker dig meget kærlighed og glæde i cyberspace eller hvor du kan strejfe.

Foto kilder: CNN.com, RolePlayGetaway.com, BuzzFeed.com, SurvivingCollege.com, UrbanTimes.co.