4 tip til at finde international kærlighed - med bruce smith fra det transpacific ægteskabsagentur

1 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når folk beslutter at kigge uden for deres geografiske område for en langsigtet, meningsfyldt forhold, de ofte begynde med masser af spørgsmål. Det er her den Transpacific Ægteskab agenturet (TMA) kan hjælpe. Grundlægger Bruce Smith har masser af gode råd til vestlige mænd, der ønsker at forbinde med japanske kvinder og omvendt. I løbet af de sidste 25 år har TMA lettet næsten 8.000 ægteskaber, og 40% af sine kunder blive gift inden for de første 18 måneder. Bruce forstår de udfordringer i at gøre en lang distance forhold sidste og giver tips til at hjælpe andre med at finde kærligheden i deres liv.

Hvis du har et par forudfattede forestillinger om, hvad en amerikansk mand er ligesom - eller hvad en japansk kvinde er ligesom - du er ikke alene. Bruce Smith, grundlægger af Transpacific Ægteskab agenturet (TMA), ved alt om disse opfattelser, fordi han hjælper forbinde mænd og kvinder fra hver sin side af kloden.

load...

”Folk har formodninger og antagelser, og vi er nødt til at uddanne dem. Når folk deltage i agenturet, har de fået til det punkt, at de har brug for at finde noget andet, end hvad deres nuværende miljø giver, og en masse, der hviler på deres formodninger om, hvad folk i de andre kulturer er ligesom,”sagde han til os.

Bruce har hjulpet lette relationer i 25 år og har masser af gode råd til folk, der ønsker at finde internationale kærlighed. En væsentlig del af hans job er at uddanne kunder om realiteterne i både kulturelle forskelle og menneskelige ligheder. Han lærer folk at relationer er afhængige ikke på, hvor folk er fra, men på fælles værdier og en sund kommunikation.

load...

Det er derfor, han har været ansvarlig for næsten 8.000 ægteskaber Siden grundlæggelsen TMA i 1994. Måske endnu mere imponerende er, at færre end 10 af disse ægteskaber er endt.

Og agenturets klient-første politik betyder, at TMA vil fortælle potentielle medlemmer, hvis dets tjenester er ikke det rigtige for dem. Bruce forstår thechallenges forbinde internationalt, og ønsker at sætte sine klienter op for succes.

”Der er nogle forhindringer, som folk har brug for at overvinde, når de er forfølger en international sammenhæng,” sagde han. ”Det er svært nok, når man bor i samme by, men når man bor halvvejs rundt om kloden, taler forskellige sprog, og har forskellige kulturer og forventninger, der er en masse ekstra udfordringer.”

Få hjælp til at overvinde disse kulturelle forhindringer - samt de juridiske barrierer - kan betyde forskellen mellem en mislykket forhold og et ægteskab, der varer hele livet. Det er derfor, Bruce gav os nogle af hans tips fra hans mange års erfaring i denne branche.

load...

1. Forstå dit potentiale Mate kan have en anden perspektiv

Bruce forstår den skønhed og den rigdom, der kommer fra den japanske kultur efter at have boet i Japan i mange år. Han har også boet i Sydamerika, Mellemamerika og Mellemøsten, så han er bekendt med mange kulturelle normer og værdier rundt om i verden.

”Jeg er interesseret i mennesker, kulturer og skabe strukturer, der nedbryder barrierer mellem andre. Når man skærer igennem alle de misinformation, det samme ønsker og ønsker generelt drive folk rundt omkring i verden,”sagde han. ”Vores opgave er at hjælpe mennesker gør, at mindre stiv.”

Når det kommer til at forbinde japanske kvinder og vestlige mænd , Bruce sagde hans hold bruger en masse tid på at hjælpe folk til at forstå den japanske kultur og samtidig hjælpe japanske kvinder bedre at forstå den vestlige synspunkt.

”De er ikke rigtigt eller forkert, men det er en lærerig proces. Vi inkluderer oplysninger, som vi har lært i løbet af årene, der drev interesser dem, der søger international kærlighed,”sagde han til os.

2. Administrer forventninger til at finde den ”perfekte” Love

Bruce sagt mange kunder kommer til ham med et vaskeri liste over krav til, hvad de ønsker i den perfekte partner. En af hans bedste tips er at give slip på disse krav.

”Når de endelig finde nogen, og beslutter at blive gift, kun nogle få af de punkter på listen er stadig vigtigt. Kemi får involveret, og der er mange ting, de ikke tænke over, når de lavede denne liste,”sagde han. ”En del af vores opgave er at hjælpe folk får reel. De siger, de vil have alle disse ting, men hvad de virkelig ønsker, er en stor sammenhæng, kærlighed og en familie. Det er fælles værdier. Hvis du kommer ind med 'jeg vil. Jeg vil have. Jeg ønsker,' det er ikke en god formel for et forhold.”

”En del af vores opgave er at hjælpe folk får reel. De siger, de vil have alle disse ting, men hvad de virkelig ønsker, er en stor sammenhæng, kærlighed og en familie ”. - Bruce Smith, grundlægger af TMA

Kunder, der tilmelder sig med Transpacific Ægteskab agenturet får nogle forsikringer forhånd at andre medlemmer af webstedet er lovligt på udkig efter langsigtede relationer. Alle kunder gennemgår en baggrundskontrol for at sikre, at de er lovligt tilgængelige til at gifte sig en anden person. Hvis en potentiel kunde er adskilt, men ikke skilt, skal de præsentere en skilsmisse certifikat, før de kan melde sig med agenturet.

3. Arbejde på din kommunikationsevner så vil du være Forstået

Bruce opfordrer sine kunder til at lære gode kommunikationsevner, fordi han sagde, at de er afgørende for et succesfuldt forhold. Da ikke al kommunikation er verbal, Bruce opfordrer også folk til at være opmærksomme på kropssprog og være hensynsfuld over for andre.

”Ingen kommer til at gifte sig med en person uden at tilslutte og se, om de har lignende værdier. Nøglen til alle relationer er kommunikation, hvad enten verbal og non-verbal,”siger Bruce. ”Nogle gange virker det ikke, fordi folk tænker på sig selv i stedet for den anden person - eller 'mig' i stedet for 'vi'. En del af vores service er at hjælpe folk se, at det er ikke alt om dem.”

Transpacific Ægteskab Agency klienter kan gennemse profiler for at finde medlemmer, der vække deres interesse.

Selvfølgelig, kommunikation leveres også med at forstå kulturelle forskelle. Takket være film og medier, mennesker i både Japan og Vesten har ideer om hinanden, som måske ikke være korrekt. Det er derfor, det er så meget desto vigtigere at kommunikere klart med hinanden.

”For eksempel, Japan er et meget mandsdomineret samfund, og mange kvinder tror, ​​at en ikke-japanske mand ville være mere liberal og mere befordrende for den måde, jeg ønsker at leve mit liv,” sagde Bruce. ”Hvad de finder er en vis sandhed og nogle falskheden til at tænkning. Vores opgave er at hjælpe med at uddanne folk om virkeligheden. Det handler om relationer, kommunikation og fælles værdier.”

4. Sørg for dine finanser, Karriere & Life er i orden

Bruces agentur har været en succes i at forbinde mennesker for livslang kærlighed ved at hjælpe dem med at overvinde de kulturelle forhindringer. Men kunderne har også brug for at komme til det organ med deres personlige liv i orden.

”Hvis du ønsker at gifte sig med en person, der er tusindvis af miles væk, visse ting bliver vigtige hurtigt. Først skal du nødt til at være økonomisk stabil. Du behøver ikke en million dollars, men hvis du er arbejdsløs, er dine chancer for at finde kærligheden også kommer til at være fattig,”siger Bruce. ”Jeg ønsker ikke at tage penge for at hjælpe nogen, når de har andre vigtige udfordringer at beskæftige sig med.”

Med kunder i mere end 60 lande, har agenturet ikke diskriminere, men Bruce og hans team forsøger at give folk med realistiske ideer om, hvad de kan forvente i en international sammenhæng.

”Vi lader folk vide, hvad deres chancer er. I enhver kultur, nogle mennesker er ikke rart, så nogle vestlige fyre ikke opfylde vores klip,”sagde han. ”Men det er derfor, vi gør baggrundstjek på alle vores kunder. Vi er nødt til at se ud for, hvad der er bedst for vores medlemmer.”

TMA: Hjælpe Internationale kunder foretager Lifetime Connections

Af de næsten 8.000 ægteskaber i Transpacific Ægteskab agenturet har fremmet, fik omkring 40% af disse klienter gift inden for 18 måneder. Ved 30-måneders-mærket, at antallet af gifte klienter klatrer til 60%.

Bruce sagde en del af denne succes er, at agenturet ikke er afhængig af et online søgesystem; i stedet, det fokuserer på at skabe forbindelse den gammeldags måde: find dem, der deler de samme værdier.

Denne fremgangsmåde har fungeret godt for Bruce, der også beskæftiger andre strategier, der skiller sig ud i branchen. For eksempel, både mænd og kvinder betaler for TMA tjenester. Nogle virksomheder kræver blot mændene til at betale, som Bruce sagde ikke fungerer godt, når det kommer til at lette en sund, langvarig ægteskab.

Bruce Smith grundlagde Transpacific Ægteskab agenturet til at fremme langsigtede relationer.

Bruce ønsker at hjælpe relationer vokse som økologiske som muligt, selv om de er over hele kloden. Han udretter, at ved at forberede hans klienter - gennem hans råd og vejledning - for de udfordringer, de står overfor.

Fordi ægteskabet er ikke alt om indledende tiltrækning eller en liste over træk du ønsker i en anden person. Det handler om at sammenlægge to liv i en harmonisk union gennem fælles interesser og erfaringer.

”Ting, der ikke rigtig på forsiden af ​​dit sind i begyndelsen bliver vigtigere med tiden. Politik, religion, familie livsstil, kost, sundhed - og en hel række andre ting kommer ind i ligningen, når du har en langvarigt forhold og ægteskab,”Bruce fortalte os. ”Du er nødt til at være i stand til at komme sammen. Hvis du ikke gør det, er du nødt til at have en langt hårdere tid at have et succesfuldt forhold.”