5 absurde regler, du aldrig skal følge

2 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Tilbage i 90'erne, en pige jeg arbejdede med var lovpriser en bog kaldet ’Reglerne:. Tidstestede hemmeligheder til at opfange hjertet af Mr. Right’

Hun ville gå på og om, hvor meget det gav mening, hvordan det hjalp hende dating liv, og hvordan det indeholdt de gyldne regler, hun lever af.

Denne bog solgt masser af eksemplarer og var bredt læses af kvinder overalt, men her er de ting, den pige, nogle 20 år senere, er stadig single og angiveligt leder.

load...

Vi har alle læst og lyttet til, gennem pressen og andre medier, regler, vi alle bør følge, mens dating - de irriterende små sætninger betød at vejlede os til landet af forholdet lyksalighed.

Er der nogen af ​​dem arbejde? Nå, ja og nej.

Det er min erfaring, blev regler beregnet til at blive brudt, og når det kommer til intimitet, er der ingen regler. Det hele kommer ned til, hvad der virker og hvad der ikke inden for dit særlige forhold.

For at tydeliggøre tingene en smule, jeg har kommet op med nogle af de øverste regler samfundet mener os fyre skal følge, og hvorfor jeg tror de er alle dumme:

1. Den fyr skal altid betale

Der er sandsynligvis masser af kvinder, der vil være uenige med denne ene, men gæt hvad? Året er 2014. Gas er $ 4 til $ 6 en gallon, jobsikkerhed er knappe og middag i en medio prissat restaurant er $ 60 til $ 100 en pop.

load...

Gå ud flere gange om ugen eller måneden, og du vil blive pantsætning dit hjem og sælge organer på ingen tid forsøger at holde hende glad.

I gamle dage af Andy Griffith, gange var forskellige -den mand arbejdede og kvinden blev hjemme. For ikke at nævne, var tingene meget billigere.

Men igen, det er 2014 og par overalt er og bør dele udgifterne til sociale aktiviteter, især fordi kvinder arbejder nu mere end nogensinde.

På de første mange datoer, jeg tror fuldt og fast på den fyr betale. Efter alt, bør ridderlighed aldrig dø , og det viser respekt og manerer, når du løfter fanen. Det er rollen af at være en mand.

Men efter et stykke tid, hvis forholdet synes at være på fast grund, så begge du skal noget dele den finansielle byrde. For at validere dette, har jeg kendt mange professionelle kvinder, der er enige her. Det er en moden tilgang til have.

load...

Gutter, hvis du dating nogen, der har forskanset i filosofien om du betaler hver gang, for evigt, du måske ønsker at overveje andre muligheder, før din bankkonto kører tør.

2. Vent et par dage efter en dato for at ringe eller tekst

Dette går sammen med den falske tankegang foregiver ikke at bekymre sig, derfor gør hende vil have dig mere. Hvis du følger denne regel, tro mig, når jeg siger, du vil være alene for evigt.

Kvinder ønsker at føle sig ønsket, behov og ønske. Hvis de er virkelig i dig, vil de være at kontrollere deres telefoner håber dit nummer vil blive vist snart! At være standoffish og forsøger at handle som Mr. Stud vil kun slå hende ud.

Jeg er ikke på alle siger at ringe eller tekst konstant ligesom nogle psykotiske stalker, men en simpel opfordring den følgende dag at udtrykke din taknemmelighed for hendes tid vil gå en lang vej.

3. ikke dato medarbejdere

Jeg tror kærligheden kan findes overalt. Det betyder ikke diskriminerer, og det omfatter arbejdspladsen.

Så hvis to mennesker, der bare tilfældigvis er ansat inden for samme miljø er at finde hinanden uimodståelig, så gå efter det, og lad ikke dette tåbelige regel påvirker din lykke.

Når det er sagt, jeg tror på at være diskret. En arbejdsplads kan være en sump af sladder, jalousi og politisk leflen, så lad ikke dine faglige ambitioner lider fordi du dagdrømmer bære hende til levering skabet under frokost time for nogle tunge vejrtrækning.

Vær cool om ting og lad din personlige tid være nogens business men din egen.

4. Kommunikere Kun gennem tekster

Dette er en stor pet peeve af mine. Hvis du ønsker at have en stor sammenhæng, og derefter sætte nogle indsats og afhente telefonen. Ellers tænde røret, pop åbne en øl, smide på din favorit t-shirt (den falmede ene med hullerne), og lad den vegeterende indtil alderdommen påbegyndes.

Når det er sagt, jeg får at folk bruger sms'e nu mere end nogensinde, og det er praktisk, når du ikke har tid til samtale. Men relationer er alle om deling og intimitet, og et par ord, der indtastes på en skærm gør ikke meget for at udtrykke enten en.

Det største problem med tekstning er fejlkommunikation. Du skriver én ting, og hun kan fortolke det på en anden måde, hvilket kan føre til en lang række problemer.

Med sms'er, du også er ikke så spontan, interaktiv og realistisk. Det forhindrer personlig limning fra at få dybere og tættere, hvilket gør tingene fremstå meget mere steril og tilknappet.

Gutter, vær ikke doven, når det kommer til kommunikation. Hvis du er seriøs omkring hende, vise hende respekt ved at tage telefonen og glemmer tastaturet.

5. Undgå alvorlige emner for flere måneder

Hovedformålet med dating er at opdage, hvis en anden person er en mulig kandidat til noget meget dybere. Det betyder, at blive sårbar og smide forsigtighed til vinden - at gå til det og lad chips falder, hvor de kan.

Alvorlige emner som tidligere relationer , økonomi, bør dit fængsel rekord (haha) og endda planer for fremtiden alle komme ud snarere før end senere.

Hvis du (eller hun) venter for længe og opdage ting, du ikke kan lide, så du risikerer måneder / år går af uden at finde løsninger på de problemer, hvis de er endnu acceptabel.

Jeg foreslår ikke at give en pige dit livs historie fra start til slut i løbet af den første uge, men for et forhold til at vokse, bør en lind strøm af personlige oplysninger vokse som intimitet stiger.

Disse er blot nogle af de regler, jeg har set fremmes, og jeg tror ikke tages til følge. Der er mange andre, og hvis du gerne vil fortælle os noget af dit, kan du efterlade os en kommentar nedenfor.

Foto kilder: onlyyouyoga.wordpress.com, quickmeme.com, danspapers.com, memeshappen.com