5 almindelige homoseksuelle dating “problemer” - (plus hvordan man løser dem)

18 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Mens du navigerer de homoseksuelle dating verden, vil du likelyface en fewdilemmas. Dating er en kunst, ikke en videnskab, sodevisingcreative løsninger på disse scenarier kommer med det område. Du har ofte nødt til at være i stand til at tænke på dine fødder for at få succes i denne tempofyldt scene.

Denne artikel vil følge historien om en fictionalman ved navn Tony. Han er single, bøsser, og på jagt efter et liv mate. Hans dating rejse er ikke uden et par stød i vejen. Vi vil diskutere fem dating problemer Tony potentielt kunne støde på en søgen efter Mr. Right (eller du!) - og vi vil give stensikre tips om hvordan man håndtere disse situationer med poise, medfølelse, og en sund sans for humor.

load...

1. Har du have sex med det samme eller vente?

Tony og Rick bare havde en fantastisk tid sammen efter møde online. Efter et par uger chatter på en populær dating platform, de planlagt en dato på en lokal café. De havde så meget sjov nipper latte, at de besluttede at gå langs stranden for at komme til at kende hinanden bedre. Tony var begejstret, at Rick delte hans interesser i musikalsk teater, fodbold, og sjove kat videos.They kommunikeret godt med hinanden, og kemien mellem dem var elektrisk.

Tony takkede Rick for en vidunderlig tid, og derefter Rick spurgte ham, om han ønskede at komme hjem med ham, fortsætter den dato der, og måske overnatte. Tony tøvede, føler splittet mellem sin logiske sind og omrøringen i bukserne. Hvad er en liderlig bøsse fyr, der er alvorligt med at finde varig kærlighed at gøre?

load...

Venter lidt tid at have sex med den fyr, du er tiltrukket af, er en god måde at sikre, han er faktisk interesseret i dig, ikke bare din krop.

Selvom det ikke er en populær forslag, jeg anbefale singler i starten holde ud på at tage den dato til et seksuelt niveau. At have sex med det samme definerer dit forhold før et fundament af tillid, følelsesmæssig forbindelse, og der er etableret indsats. Med andre ord, at kortsigtede boltre gør det vanskeligt at opretholde et langvarigt forhold. Når konflikter opstår (som de uundgåeligt vil!), Parret vil ikke have den dybde og substans til at bære dem gennem adversities.Such svage bindinger gør itall for let at del måder og gå videre til den næste erobring.

Derudover kan holde ud på sex hjælpe dig med at sikre, at den fyr du ser er virkelig interesseret i at få at vide dig som en person - i modsætning til blot ønsker at komme ind i dine bukser. Det betyder, at du frasortere flaky personer, der er bare i det for sex og fokuserer på modne mænd virkelig er interesseret i at dyrke et forhold. Mens der sikkert er mange langsigtede relationer, der startede som en nat står, er prognosen tendens til at være stærkere, når intimitet kommer efter et stærkt venskab og bånd er blevet oprettet.

load...

2. Hvis du ringer Efter en første date eller forlade ham Spekulerer?

Tony plopped på hans seng den aften efter at være kommet hjem fra en hvirvelvind første date med cutie Brett. Han havde ikke klikket med nogen lignende i aldre, og han følte excitedby mulighederne i butikken. Men hvordan skal han fortsætte? Skulle han kalder Brett den næste dag, eller skal han holde ud for et par dage til en uge? Han ønskede ikke at virke desperat og skræmme ham væk. Men han ønskede også ham til at vide, hvor meget han nyder oplevelsen. Skulle han kalder med det samme eller bygge forventning ved at vente?

Folk er over dating spil og såkaldte ”regler”, så ring eller tekst ham, hvis du havde en stor tid.

Hvorfor spille spil? Mens mange bøger derude tout regler aboutwaiting tre dage til en weekto bede om en anden dato - dette kun fremmer uægte og manipulerende spil at spille. Hvis du kan lide den fyr du mødte, kalder ham inden for de næste dage eller deromkring. Lad ham vide, hvor meget du nød møde ham, og at du ville elske muligheden for at mødes igen.

Jeg går ind for at være direkte, selvsikker, og tage ansvaret for din dating liv. Så gå efter det. Hvis det er meningen at være, vil det ske. Ved at holde ud, kan du lade din date fornemmelse af, at du ikke var interesseret, og han kunne møde en anden i mellemtiden. Så du har mistet din chance. Udvikle mantraet: Ikke mere forspildte muligheder!

3. Hvis du ikke Feeling It på en dato, kan du fortælle ham eller Ghost Ham?

Tony var ikke føler det med Tyler, der mødte ham for en hurtig drink på den lokale pub, men han kunne fortælle denne fyr var i ham og ønskede at få sammen igen. Foregribelse det øjeblik, hvor de sagde farvel, Tony slap i sædet og spekulerede på, hvad skal sige, når den fyr spurgte ham ud igen.

Det ville være så let at sige ja til invitationen og derefter aldrig kontakte ham igen. Han kunne sagtens ignorere sine tekster og opkald, forsvinder ned i afgrunden ligesom det synes alle gør i dating verden. ButTony føler sig skyldig, fordi denne fyr er virkelig rart. Han ønsker ikke at såre hans følelser. Hvad er en fyr at gøre?

Tænk på, hvordan du ville have nogen til at behandle dig - om det ville såre dine følelser skal uskarp, så skal du ikke gøre det til en glansløse dato.

Mand op! Det er grusomt at være uærlig med mennesker, og det er cruelto lade dem hænge, ​​gad vide hvad status datoen er. Vi er nødt til at begynde at behandle hinanden bedre i det homoseksuelle samfund. Vores handlinger har konsekvenser for de følelser af de mennesker, med hvem vi interagerer, og dating gør folk føler sårbare og skøre nok som det er.

Hvis du ikke er interesseret i at se en person efter en første date, er det vigtigt toact med integritet og sige det. Lad den fyr vide, at du har haft møde ham, men du ikke føler, at det var en kamp, ​​og du vil ønske ham alt det bedste. Eller måske du kun følte et venskab vibe. Hvis det er tilfældet, være direkte om, at så godt. Det er så simpelt er det.

Dating kræver, at vi skal være følsomme over for de behov og følelser af de mænd, vi møder; det er også tegn-bygning til at være ærlig, ligetil, og medfølende. Spørg dig selv, hvordan du ønsker at blive treatedandact i overensstemmelse hermed. Mange spørgsmål i vores samfund kunne minimeres, hvis vi alle var venligere til hinanden.

4. Hvis du afslører din hiv-status lige ud af porten?

Tony er en sund HIV-positiv mand, hvis tilstand er målbart. Han undrer sig ofte, når det rigtige tidspunkt er at dele hans status med mændene, han går ud med. Du kan leve et fuldt liv med den rette behandling og, har der ikke været dokumenterede tilfælde af hiv-smitte fra en målbart individ.
Men der er stadig en masse frygt, stigmatisering og diskrimination i det homoseksuelle samfund rundt hiv / aids. Tony ønsker ikke at fremmedgøre sig fra potentielle datoer på grund af hans status, men han har brug for også at hverve informeret samtykke fra hans seksuelle partner. Hvad skal han gøre?

En let måde at omgå dette er at skrive din hiv / STI-status på alle dine dating profiler, så folk er klar over, før de selv nå ud til dig. Dette kan hjælpe frasortere personer, der kan være ubehageligt dating nogen af ​​en anden status.

Jeg anbefaler at afsløre din hiv-status og andre personlige sundhedsoplysninger inden for de første tre datoer før nogen bliver for følelsesmæssigt investeret.

Hvis du ikke holder møde fra en dating site, moralske, juridiske og etiske spørgsmål bugne for HIV-positive singler. Ved lov i de fleste stater, har du til at give informeret samtykke. Før du er seksuelt med nogen, skal du dele din status til at give dem et tilbud om, hvorvidt de ønsker at fortsætte. Jeg anbefaler altid at få dette samtykke skriftligt som en sikkerhedsforanstaltning. Du kan gøre dette ved at gemme dine chats eller e-mails til en fil på din computer for at dokumentere, at du har vist din status og din seksuelle partner har givet sit samtykke. I tilfælde af.

I dating situationer, skal du dele denne personlige oplysninger inden for de første tre datoer før nogens hjerte bliver også investeret. Du bør helt sikkert gøre det, før du har nogen seksuel kontakt. Procrastinating denne ubehagelige samtale cancause din dating partner til potentielt føle narrede og vrede, når du endelig bringe det op. Deling af dine HIV eller andre seksuelt overførte infektioner status kan være meget skræmmende, men det er en essentialpart af at være en ansvarlig dater.

5. Gør du dato inden for dit eget Kohorte vs Daddy / Son Pairings?

Handsome midaldrende Tony, også kendt som The Silver Fox blandt hans venner, fik sat op på en blind date med en af ​​hans venner. Han befinder sig revet,, becausehis dog dato er 15 år yngre. Hans ven siger den fyr er virkelig sød, nede-på-jorden, sofistikeret, og har et varmt gym krop. Tonyfeels tændt bare ved tanken om ham.

Bekymrer Men han deres alder forskel kunne udgøre en barriere for at opbygge en langsigtet relation. Vil de have noget til fælles? Er generationskløften for stor for dem at overvinde? Skulle han aflyse netop den dato at undgå at spilde sin tid og energi?

Her er mit råd: Alder forskelle i homoseksuelle forhold er ret almindelig, og det behøver ikke at være en hindring for at opbygge et varigt partnerskab. Den gay dating puljen er lille, som det er, og det kan være ekstremt udfordrende at finde egnede matesin dit område.

At være i samme aldersgruppe er ligegyldigt så meget som at have de samme værdier samt deling af fysiske, mentale og følelsesmæssige kemi.

Selvom Daddy / Son relationer tendens til at blive stigmatiseret i mange kredse, hvad der er vigtigst er den følelsesmæssige forbindelse, modenhed og vision, som de to mænd bringe til bordet. Så længe motiverne for at komme sammen er på det rigtige sted (fx ikke gør det af økonomiske årsager, kontrolspørgsmål, etc.), kan disse relationer være meget tilfredsstillende og sundt.

Samme alder relationer har indbyggede fællestræk grund til at dele den samme æra, hvor du er vokset op i - mens aldersrelaterede uensartede partnerskaber har unikke dynamik mennesker skal kæmpe med grundet i forskellige stadier af livet. Men deler de samme værdier, er, hvad der virkelig betyder noget for levetiden af ​​ethvert forhold, og din forskelle kan undertiden være gode komplementer.

Enlige mænd bør screene deres dating udsigten grundigt for at sikre, at han måler op og tilbyder en kompatibel balanceof fysiske, mentale, følelsesmæssige, sociale, intellektuelle og åndelige tiltrækning. Alder bør ikke være en Issue.

Gay Dating er frustreret med Trials, men du kan overvinde dem

Gennem din dating rejse, kan du finde dig selv i mange situationer, hvor du bliver nødt vanskelige beslutninger at gøre. Når du er ved en skillevej i livet, er det nemt at fare vild i bekymringer og frygt, men prøv at nyde den dating scene du er på, og gøre den bedste beslutning, du kan. At være single isa tid til at have det sjovt, opleve nye eventyr, og lære mere om dig selv, som du søger at ultimative synkronicitet med den eneste ene.

Du kan nyde din singlehood og minimere de belastninger af dating byliving i overensstemmelse med dine personlige værdier og moral, demonstrerer sund dømmekraft, tænker før du handler, og gennemføre dig selv med integritet. Ved at følge disse principper, vil du strømline en vej mod en mere jordforbindelse og tilfredsstillende dating liv.