5 datoer kvinder elsker

23 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Gutter, hvis du har mødt nogen nye, eller du er i en længerevarende forhold og er på udkig efter nogle gode date ideer til at krydre tingene lidt op, så er det tid til at få kreative. Typisk kvinder ser til manden i deres liv til at komme op med interessante og unikke dato ideer, som kan være ganske udmattende, hvis du ikke er en naturlig født romantisk eller hvis du tilfældigvis er lav på penge.

Ja, ja, jeg ved - du ønsker din gal ville tage initiativ hver gang i et stykke tid og planlægge en aften for de to af jer, men jeg er den første til at indrømme, at kvinder kan lide at være taget hensyn til. Ligesom min mor altid har fortalt mig, ”Ingen har nogensinde sagt liv var fair.”

load...

Ikke desto mindre, har du en dato fredag aften, og du ganske vist brug for hjælp planlægger en mindeværdig oplevelse. Her er de fem datoer kvinder elsker at gå på - gjort let og billigt for den gennemsnitlige Joe:

1. Middag og en film.

Det lyder måske kliché, men middag og en film er en klassiker, de fleste kvinder finde på at være ganske behagelig. Hvis du ønsker at vinde bonuspoint, tage hende ud til en unik spise oplevelse - gå til indisk eller Middelhavet mad, en sub stedet kendt for enorme hoagies eller et sted, hvor de skærer dit slips fra, når du træder ind af døren.

load...

Hvis du ønsker at vinde hende over, tage hende til en chick-flick tearjerker. Tro mig, vil du overleve en time og en halv af nogle grødet-gushy plot.

2.Stargazing.

Lave noget research og finde ud af, hvor din by primære sted for at kigge på stjernerne er placeret. Du kan være nødt til at køre ud af byen for at komme væk fra lys, hvis du bor i et storbyområde, men det vil være værd at turen.

Tilbring et par bukke, bringe nogle gode vin og finger fødevarer, og sprede et tæppe på jorden. Bo der et par timer.

Ikke blot vil du nyde at observere den enorme mængde af universet og nogle intim samtale, men hun vil blive overrasket over din vilje til at være grødet-gushy med hende, og du kan endda få heldige.

”Dating formodes at være sjovt, nej

Uanset hvilken aktivitet, du vælger.”

3.Dave og Busters.

Spille basketball eller airhockey for håneret kan give timevis af underholdning og er en stor kompromis. Enhver arkade vil gøre. Mænd og kvinder lige nyde masser af latter og tonsvis af sjov, og det giver dig både en mulighed for at komme i kontakt med dit indre barn.

load...

Vær sikker på at sætte fremsat en indsats for at prøve at vinde hende nogle dumme nipsting eller udstoppede dyr. Mood ringe - eller en hvilken som helst type plast smykke - er favoritter blandt damerne. De gør os til at føle alle grødet-gushy indeni.

4.Art, historie eller videnskab museer.

Kvinder som smarte mænd og virkelig sætte pris på en mand, der sætter pris på kultur. Ved at tage hendes sted, der vil tilskynde intelligent og tankevækkende samtale, du både har mulighed for at lære mere om, hvordan den andens sind fungerer.

Hvis du virkelig ønsker at få grødet-gushy, ville hun elske for dig at holde hendes hånd gennem haller af museet.

5.Community teater.

Hver lille by og byen har nogle rinky-dink teater, der sætter på regelmæssige optrædener af amatørskuespillere. Dette lyder måske ikke dine ting, men husk, at denne dato er ikke om dig. Det handler om at imponere damen i dit liv og udvide din horisont.

Du kan være nødt til at sidde igennem en dramatisk fortolkning af ”Dræb ikke en sangfugl”, men det vil formentlig kun koste $ 20 for to af dem. Plus, vil du sandsynligvis være i for en udvidet grødet-gushy make-out session senere i aften, hvis du vælger sådan et mødested.

En anden ting min mor altid siger, er, ”Vis mig en kedelig liv, og jeg vil vise dig en kedelig person.” Med andre ord, er det op til dig at gøre, hvad det tager at holde kærligheden i live og for at opretholde en vis grad af spænding i jeres liv.

Efter alt, du bære bukserne i dette forhold, ikke? Desuden, hvis du lægger frem bestræbelserne, chancerne er, vil din gal følge trop og begynde at planlægge nogle sjove tider for jer to så godt.

Dating formodes at være sjovt, uanset hvilken aktivitet, du vælger. At kende hinanden er en løbende proces, uanset hvor længe du har været et par. Processen er ment som om dig og din kæreste har en god tid sammen.

Efter alt, vil de grødet-gushy følelser ikke bare dukke op på egen hånd. Du er nødt til at arbejde for dem, og jeg vil vove at sige, at de er værd al den ståhej.