5 generationer af høflige råd: Emily Post Institute underviser i etikette til moderne daters

26 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Selvom Emily post levede næsten 100 år siden, hendes lektioner om høflighed og overvejelse aldrig gå ud af stil. I dag er det Emily post Instituttet drives af hendes efterkommere, der fungerer som ambassadører for høflighed gennem mange bøger, e-learning programmer og podcasts. Lizzie Post, afifth generation etikette ekspert, fortalte os, hun og hendes fætter ønsker touphold deres families tradition for god manners- med et moderne flair. Dækker alt fra tak noter til selfies, dette par introducerer tusindvis af mennesker til etikette for det 21. Århundrede. For at finde ud af den rigtige måde at handle på en dato, på arbejde, i gruppe tekster, eller under andre interaktioner, kan du tjekke de seminarer, workshops, bøger og podcasts, der tilbydes af Instituttet.

Da jeg var 9 år gammel, en familie fødselsdagsfest overdraget til en vred rod på grund af et stykke chokolade kage. Det var den sidste brik. Min yngre fætter og jeg begge sagde vi ønskede det, så de voksne fortalte os en af ​​os kunne skæres i halve, og den anden kunne vælge, hvilken halvdel hun ønskede.

load...

Min fætter meldte at skære det, og det er når hun besluttede at være luskede.

I stedet for at skære ned i midten af ​​kagen, skar hun ud til siden, så ét stykke var en hel del større end den anden. Til hendes indignerede chok, jeg valgte den større stykke.

Rød-faced og rygende, klagede hun thatit var ikke fair. Jeg var uenig. Vores forældre angreb i at mægle. ”Du har ikke skære stykkerne ligeligt,” de forklarede tålmodigt til min fætter. ”Det var hendes valg.”

”Hun skulle vælge den mindre stykke!” Min fætter jamrede.

Jeg tog en bevidst bid af kagen og sagde med munden fuld, ”som om”.

Lizzie post readies sig nu at tage overthe familievirksomhed sammen med sin fætter Daniel.

load...

Vi var kun børnene, men os begge kunne have opført sig mere hensynsfuldt til hinanden den dag. Ofte børn har en hård tid med en passende social behaviorbecause det betyder at tænke på en anden person foran dig selv. Efter et par skrigende kampe, selv om, bliver det tydeligt, at en lille hjertelighed er i alles bedste interesse.

Gode ​​manerer er vigtige, hvor du går: på første datoer, ved bryllupper, i forretningsmøder. Du skal vide, hvordan man opfører sig i forskellige sociale sammenhænge til at hjælpe dig med at holde alles bevågenhed.

Den Emily post Instituttet har været en bastion for gode manerer siden theirfounding i 1940'erne. Lizzie Post, store-store barnebarn af Emily Post, er en moderne etikette ekspert mindre interesseret i hvilken hånd du bruger til at hælde te og mere interesseret i dine daglige interaktioner.

Gennem helpfulpodcasts, bøger og seminarer, hun og hendes familie guide individer gennem en række sociale situationer, hvor en lille overvejelse kan gå en lang vej.

load...

Emily post blev nedfældet en bog om Etiquettein 1922 Start Hendes familie på en mission for at civilisere

Før Emily post blev et kendt navn, synonymt med ordentlig etikette, hun var en forfatter af tidlige romantik romaner. Hun skrev om unge kvinder i deres søgen efter ægtemænd og har eventyr.

Så fik hun en række telefonopkald fra en mr Duffy, en forlægger, der ville have hende til at skrive en bog om etikette. I første omgang nægtede hun, tænker det ikke var en tilstrækkelig væsentlig projekt. Hendes redaktør fastholdt ideen, fortæller hende at i det mindste se på det, så hun gjorde. I sin forskning, opdagede hun, at det var en mere indviklet og nuanceret emne, end hun havde troet.

Emily post var en forfatter af romantik romaner før hun blev en berømt etikette ekspert.

”Hun begyndte at lave notater om hendes daglige liv og hendes interaktion med mennesker,” Lizzie forklaret. ”Hun begyndte at sætte alt dette troede i det om, hvordan hendes handlinger og andres handlinger var alle påvirker hinanden, og 627 sider senere var der 'The Big Blue Book of Etikette.'”

I 1922, da Emily var 50 år, blev hendes bog udgivet. På et tidspunkt whenAmerica var vidne til en bølge af industrialisering og indvandring, bogen var en velkommen værktøjskasse til mennesker, der kæmper for at tilpasse sig i en smeltedigel.

”Det er virkelig blevet et interessant fænomen,” Lizzie kommenterede, næsten en centurylater. ”Folk havde brug for at vide, hvordan vi opfører, og hvordan vi respekterer hinanden?”

Bogen var en hit.About 10 år senere, Emily tilpasset lektionerne i sin bog ind i en radio show. Dette var en billig og tilgængelig måde at nå hvert hus i Amerika på det tidspunkt, og så Emily post gjorde sig berømt ved at gå forrest høflighed og høflighed.

I 1946 grundlagde hun The Emily post Institute, tænkt som en måde at videregive sin forretning på at hendes familiemedlemmer. Hun var stejlt om at holde virksomheden i Post familien.

Efter Emilys død i 1960, hendes barnebarn og hans kone (Lizzie bedsteforældre) overtog virksomheden, efter at det gik til deres børn, som nu give det videre til deres børn (Lizzie og hendes fætter Dan).

”Indtil videre har det været en succes,” Lizziesaid. ”Vi er den femte generation gør det.”

Holde Tradition Alive: The Post Familie Fortsætter med at rådgive

Da Lizzie bedsteforældre pensioneret, hendes fatherand tanter tog tøjlerne af Emily post Institute.For første gang, mere end én person repræsenterede Post navn, hver familie memberspecializing i en bestemt topic.For eksempel Lizzies far håndteret business etikette, mens hendes AuntCindy banebrydende en børns serien.

Snart søskende hold indså, at der var et hul i deres råd, der går fra graduering til ægteskab uden fuldt adressering emner, som unge mennesker holder af.

Som den yngste i familyandstill i college, Lizziewas bedt om at skrive en bog om etikette for hendes generation af 20-somethings. Hun dykkede ind i det, skrive om roommates, professorer, dating, sex, første job, og andre almindelige hindringer, som nyligt independentadults.

I 2007 Lizzie Post, den yngste i hendes familie, sluttede hendes forældre, hendes søster, hendes tanter og hendes fætter til at arbejde på The Emily post Institute.

Udgivet i 2007, Lizzie bog ” Hvordan arbejder du dette liv Thing? ”Bragte hende ind i folden af Emily post Institute. Imens hendes fætter Daniel flyttet fra det solrige Californien til Vermont for at arbejde i den administrative side af virksomheden.

”Vi fordobler som eksperter,” sagde hun om hendes familiemedlemmer. ”Det blev virkelig logisk for os at have så mange familiemedlemmer som vi kan arbejde på Instituttet.”

Da Lizzie startede i virksomheden, blev hun besvare e-mails, booking rejse, og gør go-til arbejde, men hun var også en offentliggjort forfatter og talskvinde for Emily post Institute. ”Jeg var i dobbelt værdi, dybest set,” sagde hun og forklarede vigtigheden af ​​at have familiemedlemmer repræsenterer mærke tegning fra deres erfaringer og autoritet til at tilbyde salvie rådgivning.

For nylig har Emily post Institute skiftet hænder endnu en gang at bringe Lizzie og Daniel ind i ledelse role.Increasingly, Lizzies far håndterer thebackground støtte og lader sin datter og nevø skridt ind i rampelyset.

”Det er rart, som en familie,” Lizzie sagde, ”at være i stand til at flytte vores roller baseret på, hvor vi er i livet og ikke er nødt til at give slip på denne vidunderlige ting, som vi er så stolte af, og at Amerika virkelig synes at have og værdi.”

Lizzie og hendes fætter Hosta godmodig Podcast

Siden august 2014 i Awesome Etikette podcast , Lizzie og Dan besvare spørgsmål for etikette udgøres af deres lyttere. Dette oplevede duo brainstorm løsninger til vanskelige situationer, som kan omfatte beskæftiger sig med støjende naboer eller hosting internationale middagsgæster.

Uanset om det er ved et middagsselskab eller på arbejdspladsen, Emily Posts store-store børnebørn peger lyttere i høflig retning.

”Vore podcasts er virkelig, hvad jeg er mest stolt af,” Lizziesaid. ”Jeg elsker det, fordi det, der gjorde Emily så velkendt var hendes radioprogram, og dette er en moderne version af det.”

Hun nyder også at have en direkte forbindelse til et publikum, der er overvældende positive med deres feedback. Alle kan stille et spørgsmål ved at sende en mail [email protected] eller ved at efterlade en telefonsvarer på (802) -866-0860.

”Jeg ville ønske jeg kunne vise dig de e-mails,” sagde hun, fortæller os om glødende reaktioner fra sine lyttere. ”Ikke alene gør mig godt at hjælpe andre mennesker, men det gør denne ting, at min tip-oldemor skabt så meget gyldig og relevant i en tid, som hun ikke engang lever i.”

Kommer op på 100 podcasts, Lizzie og Dan underholde deres 20.000 lyttere, mens indgyde positive værdier. Altid med en opmuntrende og venlig tone, Post fætre dække etikette for gaver, Housesitting, selfies, og endda pizza toppings.

Fra spoiler advarsler til Tak noter, Lizzieenjoys dissekere scenarier og kommer op med måder at handlethem med ynde og takt.

Disse episoder omfatter ofte livlig diskussion, undertiden på dumme emner. I Episode # 70: Jeg vil gerne have Hvad du har på min pizza , en familie skrev i omkring en tre-timers debateover hvad toppings at komme på en pizza ”Det var denne store diskussion om hvem der har ret og hvem der er galt og hvad. Det betyder at sige 'jeg er ligeglad,'”Lizzie klukkede, da hun talte om den episode. ”Det knækkede mig bare helt op.”

I hvert show, Lizzie og Dan tilbyde lytterne en beroligende myndighed, der fremmer venlighed over alt andet. Lizzie mener, at Emily ville elske at se hendes store-oldebørn kommer sammen for at gøre tilgængelige shows, der diskuterer specifikke scenarier og tilbyde personlig rådgivning.

Lige 30-45 minutter lange, disse podcasts gøre en god følgesvend i thecar for pendlere. Lizzie sagde, at mange forældre gerne spille podcastsin bilen til deres børn. Viser er passende for alle ages.The Indlæg familiens opdateringer etikette lektioner til at gøre themrelevant og relateres i det 21. Århundrede.

Overvejelse, Respekt, og Ærlighed: et must på enhver dato

Langt fra at være gammeldags, gode manerer noget. Den Emily post Instituttet lærer folk hvordan de skal handle på en måde, der bygger relationer og goodwill. Denne vejledning kan anvendes hvor som helst du går, men det er især nyttig på en dato, hvor din opførsel er under særligt kontrol.

Lizzie er godt vant til at tilbyde dating rådgivning til unge. Kernen i hendes budskab er at have en klar hensigt og respektfuld communication.If du ønsker at betale for den dato, for eksempel, være åben om det faktum, så du både har de samme forventninger, når regningen kommer.

Som en generel regel, disse etikette eksperter foreslår, at den person, der gør de beder gør det betalende - eller i det mindste tilbud.

For at danne et tæt bånd, bør to mennesker har en åben og ærlig dialog om ønsker, behov, drømme, og logistik. Den Emily post Institute fortæller theirlisteners og læsere hvordan til ord anmodninger og nærme ubehagelige emner at gøre interpersonelle relationer gå glattere.

En web-serie kaldet Etikette Bites tilbyder koncise videoer om specifikke emner. Varig cirka tre minutter, disse miniature pep samtaler giver dig en hurtig oversigt over etikette huskeliste og hvad.

”Alle vores etikette er baseret på overvejelser, respekt og ærlighed,” sagde Lizzie ”Hvis du bruger disse principper til at guide dine handlinger -. Og hvis du er klar over, hvem der er omkring dig, og hvordan de er påvirket af dine handlinger - generelt du kommer til at komme op med virkelig gode resultater, der bygger relationer.”

Emily Post Etikette lever videre i det 21. Århundrede

Uanset om du bestiller pizza, betale på en første date, eller opdele et stykke chokolade kage, er det nyttigt at kende den korrekte etikette at gøre denne proces gå glat.

I fem generationer, The Emily post Instituttet har hjulpet enkeltpersoner i alle aldre at forstå, hvordan deres adfærd påvirker andre mennesker. På podcasts og i seminarer, Lizzie Post og hendes fætter Dan fortsætter familiens tradition for høflighed og respekt under opdatering af emnet for det 21. Århundrede.

Taget som helhed, instituttets læringsværktøjer hjælper lyttere og læsere bliver mere tankevækkende, hensyn og sympatiske mennesker.

”Vi er de gode,” siger Lizzie. ”Vi står op efter det gode i mennesker. Jeg mener virkelig, at folk er gode, og de ønsker at behandle hinanden ret, men med alle de distraktioner, vi har, er det meget let at lade det slip-og så er jeg taknemmelig for, at amerikanerne stadig bekymrer sig om dette.”