5 måder at blive en mere tilgængelig dater på

31 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Min tidligere artikel diskuterede fem tegn på, at du er en utilgængelig dater. Disse omfatter:

  1. En opfattelse af, at der ikke er nogen ledige mænd eller alle de ”gode” er taget
  2. En manglende interesse for mænd, der behandler dig lige
  3. En modsætning mellem dine handlinger og værdier om dating
  4. En manglende indsats og tid til dating
  5. En vedvarende frygt, der holder dig tilbage fra at forbinde med mænd

For at bestemme, hvad der kan forstyrre din åbenhed i dating og forholdet verden, se hvilke adfærd og tankemønstre genlyd med dig.

load...

Opbygning af bevidsthed om din egen tilgængelighed er det første skridt til at ændre dine mønstre i handlinger, som lader kærlighed i.

Gennem større forståelse, vil du være i stand til at vende sig bort fra at skyde skylden på alle mennesker for en individuel mandens adfærd, har en mere åbent sind og hjerte, samt udnytte strategier, der øger din tilgængelighed. Disse forskydninger tillader dating til at være mere sjov og tilfredsstillende.

Her er 5tips at øge din dating tilgængelighed:

1. Open Up dit sind og hjerte

Konfronter stive overbevisninger om dig selv og andre, og lad dit sind forestille alternative virkeligheder. For eksempel, hvis man tror mænd er utroværdig , vil din adfærd afspejle denne tro, og holder dig closedoff og guardedthroughout dating-processen.

load...

Mens der er absolut nogle utroværdige mænd derude, er det ikke sandt, at alle mænd er sådan -På trods hvad dit sind vil have dig til at tro.

Skift overbevisninger, der holder dig utilgængelig ved at identificere dem, der fokuserer på den gode ( ”Der er mange vidunderlige og troværdige mænd” eller ”jeg fortjener en troværdig mand”), og fange dit sind, når det bringer dig tilbage til gamle kognitive mønstre.

Når dit sind fikserer på en tro, der ikke tjener dig godt, erkende det og tilbyde det en sundere udskiftning tanke. At tro, at der er stor, ændrer tilgængelige mænd din energi og adfærd, fremme din egen tilgængelighed og åbning dit hjerte.

2. Udvikle et sundt forhold til dig selv

Du kan tænke, ”Hvordan kan jeg være værd at elske, hvis de mænd, jeg blive involveret med at behandle mig dårligt, snyde på mig eller aldrig ønsker mig som deres kæreste?”

load...

Sandheden er, du er værd at elske, uanset hvor du er blevet behandlet før. Faktisk, at tro du fortjener kærlighed sætter baren for, hvordan mænd vil behandle dig.

Hvis du føler dig uværdig, desperat eller bange, du er mere tilbøjelige til at tillade mænd til at behandle dig dårligt.

På den anden side, en øget følelse af værdighed gør dig til rådighed for de rigtige mænd og ukrudt ud de andre, som ikke ser dit værd. Dette bliver deres tab og ikke dit, skabe større åbenhed for dig at forbinde med de ”gode”.

Byg dit selvværd ved at behandle dig selv med venlighed og kærlighed , udvikle dine styrker og passioner og indgå i velafbalanceret egenomsorg.

3. Lad fortiden bag dig

Giv slip på eventuelle fejl, du har foretaget i tidligere forhold og enhver sorg, toksicitet og vrede du føler mod mænd du engang var involveret med.

Arbejdet med at tilgive dig selv for eventuelle handlinger eller adfærd, der har holdt dig tilbage fra kærlighed og efterlader selvlede og dom bag.

Fortiden er ligegyldigt medmindre du fører med det, og klamrer sig til det stramt. Din evne til at være til stede i nuet er langt en af ​​de vigtigste måder at være en mere tilgængelig dater som forbindelse opstår.

Hvis du sidder fast i fortiden eller holde på vrede, kan du ikke rigtig være åben for mænd nu. Bring et åbent hjerte og sind på hver dato.

4. Balance din dating liv med andre vigtige aspekter

Du er nødt til at give til dit kærlighedsliv, for at det at være givende. Hvis dit liv er ude af balance (f.eks du arbejder hele tiden), vil du naturligvis have mindre energi og tid til at devoteto datering.

Time management handler ikke om perfekt lighed -det handler om at være opmærksomme på at sikre, at du har ressourcer til alle dine mål og værdier.

Hvis du befinder dig i arbejdsnarkoman-tilstand , uddybe din forståelse af, hvad der helt nedsænket i arbejde beskytter dig fra, og hvordan det hindrer dig.

Hvis du opdager, at det gør dig tilgængelig for et forhold eller beskytter dig mod at udleve din frygt for afvisning, tage små skridt for at bruge mere tid på dating.

5. Tag Handling Mod Kærlighed

Danner et sundt forhold tager mere end bare at sige ja til datoer. Det omfatter at være til stede og i det øjeblik (ikke fast i fortiden eller bekymrede over fremtiden) og åben for oplevelsen af ​​dating.

Det indebærer at tage følelsesmæssige risici med mænd, der er følelsesmæssigt og fysisk stabil og tolerere de op- og nedture, der opstår i løbet af dating-processen.

Hvis du er tilbøjelig til dating flere mænd på en gang, er involveret med en ex uden en ægte hensigt at forpligte sig til nogen eller deltage i andre adfærd, der holder dig enkelt , hoppe ud af din comfort zone og dato som en kvinde, der er klar og åben for forelsket i den rette mand.

Holde mænd du ikke er interesseret i rundt for opmærksomhed eller køn kan distrahere dig fra de kampe, du står over for som en enkelt kvinde. Men netop disse adfærdsmønstre forlade, lidt plads for dig at forbinde med en stor fyr du kunne have en fremtid med.

Overvej, hvordan en handlekraftig kvinde, der er på udkig efter et seriøst forhold ville dato og modellere denne adfærd i dit eget dating liv.

Foto kilder: PopDust.com, Tumblr.com, OkMovieQuotes.com, V iolacaeli.wordpress.com, Erp-Awl-Nite.tumblr.com.