5 måder goodtherapy.org finder den rigtige terapeut til dit kærlighedsliv

3 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: Som den førende online terapeut mappe, GoodTherapy.orgprovides kæmper par med de eksperter, som de har brug for at vende deres forhold rundt.

Med 40 til 50 procent af ægteskaber ender i divorcein USA, er der ingen tvivl om, de fleste par vil gå gennem uslebne patches i deres forhold. Store liv ændringer som at have børn, der flytter til en ny by, at miste et familiemedlem eller oplever seksuelle problemer kan alle lægge vægt på et forhold.

load...

Men hvem skulle couplesturn til i disse tider? GoodTherapy.org.

GoodTherapy.org hjælper folk med at finde etiske terapeuter.

Med en mappe fuld af tusindvis af mental sundhed professionalsfrommore end 30 lande, GoodTherapy er bestresource for par søger aqualified terapeut.

”Grunden til at vi har brug for terapeuter til tider at forbedre vores relationer er, fordi vi ikke altid ved, hvordan man løser tingene på vores egen, og folk nyde godt af en neutral, objektiv tredjepart, en terapeut, der er uddannet og har ekspertisen tounderstand relationelle systemer og relationelle dynamik,”sagde Noah Rubinstein, grundlægger og CEO for GoodTherapy.

load...

Jeg talte med Rubinstein i detaljer at diskutere de mest almindelige med kampe par erfaring, de strategier terapeuter brug for at hjælpe par overvinde disse kampe og hvordan par kan finde den rigtige terapeut for dem.

4 med kampe terapeuter hjælpe par overvinde

1. Jagten på indløsning

Ifølge Rubinstein, fra barndommen på, vi alle søger forløsning i en eller anden form eller mode at løse uafsluttede i vores liv, uanset om det er til sidst receivingattention fra en fjern far, earningapproval fra en kritisk lærer, at få en tilbagetrukket partner til at åbne op og så videre.

”Vi har alle disse byrder fra vores barndom, og der er mange forskellige typer af byrder,” sagde han. ”På grund af disse byrder, som vi bærer, de fleste af os søger partnerskaber med folk, der vil hjælpe os med at løse det, for at fuldføre det, at fortryde, hvad der skal gøres. Problemet med alt dette er, at det er urealistisk at få disse dybere behov opfyldes af vores partnere.”

load...

2. Enden af ​​honeymoonphase

Bryllupsrejse fase (disse firstseveralmonths ind i et forhold, når alt synes perfekt), er ofte det tidspunkt, hvor folk får deres behov opfyldt af deres partnere, men når virkeligheden sætter ind, det er når problemer kan begynde.

”The bryllupsrejse slutter, når de dybeste følelsesmæssige behov... Ikke længere er opfyldt,” Rubinstein sagde.

Ved forventer at have alle vores behov opfyldes af vores partnere, og derefter realisere de ikke kan opfyldes ethvert behov, vi ender følelse utilfreds i vores relationer og søge efter indløsning andre steder, herunder arbejde, hobbyer eller endda anliggender.

”Færre folk rent faktisk ser på deres behov i terapi og lære at indløse sig selv, hvilket efter min mening, er virkelig en gave for terapi,” sagde han.

3. Troen af ​​kulturelle misforståelser

Film, TV, internet - alle disse medier skaber mythsabout hvad dating, kærlighed, romantik, relationer og ægteskab formodes at være, herunder:

4. Landsforvise ofparts af os selv

Når nogen behov ikke bliver opfyldt, er forløsning søges andetsteds og stereotype forhold forventninger spiller ind, par mayresort til adfærd, der eksilerer deres partner, som at skabe unødvendige konflikter, fremmedgørende ham eller herfrom familie og venner eller tåspidserne omkring problemerne.

Rubinstein kalder denne tredje opførsel ”falsk fredsbevarende”, som han beskriver som par gå på æggeskaller i orderto holde hinanden glade. Til gengæld fører dette til ulykke for alle.

”Når folk begynder landsforvise dele af sig selv at bo i et forhold, de vokser fra hinanden, de bliver vrede, de mangler tilfredsstillelse, de føler sig ulykkelige, de føler sig deprimeret. Det kan føre til anliggender, og som kan føre til at bryde op,”sagde han.

Det er her, Rubinstein anbefaler taktik med ”autentiske fredsbevarende”, eller være helt ærlig omkring ens behov, ønsker, ønsker og følelser.

2 strategier gode terapeuter bruger

1. De satte grundregler

Mens en parrets individuelle problemer kan variere fra det andet par, Rubinstein sagde hver parrets problemer kredser omkring samme behov og de fire dynamikker ovenstående ske i de fleste forhold, hvilket er, hvad får folk til at opsøge en terapeut, der kan hjælpe dem med at løse disse problemer.

”Hvad en god par terapeut gør, er at hjælpe parret regne det ud,” sagde han. ”The terapeut vigtigste job i par terapi, i min erfaring, er at hjælpe parret bevare roen og medfølende mod hinanden og til at tale om deres problemer.”

Rubinstein gør dette ved først at sætte nogle spilleregler, såsom

Hvis du føler dig vred, lad ikke den følelse kontrol hele dit væsen og alt, hvad du siger. Prøv i stedet at koncentrere sig om den del af dig, der er vred og vocalize dette aspekt.

Snarere end at skyde skylden på din partner ved at sige udsagn, der begynder med ”dig,” brug I udsagn at explainhow du føler, og hvordan du påvirkes.

Hvis par har svært ved at følge disse grundlæggende regler, der er, hvor en god terapeut skridt i at skabe et sikkert miljø, hvor hver partner føles behageligt at gå til det sårbare sted.

”Grunden til at vi har brug for terapeuter til tider at forbedre vores relationer er, fordi vi ikke altid ved, hvordan man løser tingene på vores egen,” GoodTherapy.org CEO Noah Rubinstein.

2. Theyset hensigten

Ligesom det er terapeutens opgave at give et sikkert miljø for par at udtrykke deres følelser, Rubinstein sagde, det er også terapeutens opgave at sætte den hensigt at sessionerne.

”Du ønsker at indstille intention og sige noget lignende,”Jeg forstår, at både du virkelig kæmper, men den ene ting, vi skal huske, er, at der var en tid, som du to var dybt forelsket, og vores hensigt her er at få dig tilbage til dette sted igen, hvor du har medfølelse og empati og kærlighed til hinanden. Så kan vi er enige om at sætte vores intention omkring det?”

Den bedste måde at gøre dette, Rubinstein antyder, er fodermidlerved par at lytte og holde nysgerrig hvordan deres partner føler, og hvordan de føler.

”Hvis vi lytter med nysgerrighed, uden at blive påvirket af dom og andre ting, der kan komme i vejen, vi bare naturligt føle medfølelse, når vi hører nogen lidelse,” sagde han. ”Det er, hvordan terapeuten er virkelig forme og hjælpe det til at være sikker og for at være en meget støttende og medfølende sted at tale.”

Selv om dette kan fungere for de fleste par, Rubinstein anbefaler også individuel terapi for dem, der har brug for at løse eventuelle dybere problemer.

”I individuel terapi, lærer vi at drage omsorg for disse behov os selv,” sagde han. ”Ofte i par terapi, kan folk begynde at se, hvordan de søgte indløsning i deres partner, og jeg tror en god terapeut vil hjælpe folk til at lære at give sig selv, hvad de har brug for.”

5 måder at finde den rigtige terapeut for dig

1. Brug adirectory

Uden tvivl, GoodTherapy har den bedste oversigt over terapeuter derude. Ikke alene kan brugerne søger efter en terapeut, der har specialiseret sig i deres særlige behov, men GoodTherapy har også nogle af de højeste standarder omkring.

”Ud over at kræve alle vores terapeuter til at have en kandidat niveau grad... De har at have licens eller under opsyn af en person, der har licens eller nogle gange, især i internationale steder, de skal være i en jurisdiktion, hvor der isn' t et krav om at have licens.”

Hver GoodTherapy.org terapeut er forpligtet til at have en kandidat niveau grad.

Hertil kommer, at enhver terapeut, der ønsker at slutte sig til bibliotek har til at kontrollere det arbejde, de dofollowsRubinstein s ”elementer af sund terapi,” whichinclude:

”Det er de værdier, som jeg står for, og at GoodTherapy.org står for, og vi er meget selektiv om de mennesker, der tiltræder vores bibliotek,” sagde han.

2. Gør en baggrundskontrol

Før picking en terapeut, kontrollere deres legitimationsoplysninger, gennemgå deres hjemmeside for legitimitet og altid bede om en gratis konsultation for at få en fornemmelse for det arbejde, de gør.

Rubinstein alsosaid kigge efter:

3. Stil spørgsmål

”Du har brug for en terapeut, der giver håb og er overbevist om.”

Så hvad skal du spørge dig selv, når leder efter den rigtige terapeut for dine behov? Start her:

4. Gør dit hjemmearbejde

For at få mest muligt ud af dine terapi sessioner, sagde Rubinstein beprepared af:

5. Du må ikke tro de myter

For dig skeptikere derude, det er de myter, du bør stoppe med at tro lige nu:

  1. Terapi er, hvad Dr. Phildoes: afhøre, skyld og skam
  2. Terapi er uendelig og vil koste en formue
  3. Terapi er ikke bedre end råd, du getfrom dine venner
  4. Terapi vil gøre dig værre
  5. Terapi er kun for psykiske sygdomme

”I sidste ende, hvad de ønsker, er en følelsesmæssig forbindelse. Hvis du ikke har følelsesmæssige forbindelser, det vil være svært at føle sig trygge og åbne op,”siger Rubinstein. ”Vigtigst Jeg tror, ​​du har brug for en terapeut, der giver håb og er overbevist om.”

Så hvis du søger en experiencedand troværdig terapeut, besøg GoodTherapy.org i dag. Dit kærlighedsliv vil takke dig!

Foto kilder: hellogiggles.com, twimg.com, goodtherapy.org, usatoday.net