5 måder at gøre sex med en stor penis sjovere på

8 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den store penis er herliggjort blandt ”størrelse dronninger” i det homoseksuelle samfund, der elsker og tilbeder de mænd, der er godt udstyret med super-sized pakker.

Nogensinde hørt Katy Perrys sang ” Peacock ”? Så ved du, hvad jeg taler om.

Men lige så meget som en stor oksekød stick kan få mange af vores tunger logrer, fyre med overdimensionerede vedhæng kan bevidne den frustration, der kan komme med at have denne anatomi.

load...

For de homoseksuelle mænd, der elsker analsex, der har en stor penis kan undertiden være en smerte (bogstaveligt talt) og kan ofte føre til unfulfilling seksuelle møder, når de ”main event” skal stoppes, fordi manden-kød ikke passer eller bunden tigger om nåde, fordi han ikke kan tage det længere.

Denne artikel er for de nederste fyre derude, der ønsker at lære at rumme en stor medlem for at berige deres sexliv, behage deres partner og tage sig selv til nye højder af nydelse ved at blive mere bekendt med deres krop og teknikker til at nyde anal samleje.

Analsex er ikke for alle, så det er vigtigt at være opmærksomme om dine seksuelle behov, ønsker og grænser.

load...

Især med en stor penis, må man være afslappet afstemt efter ens krop. Den anale hulrum kan være elastisk og rumme de fleste penis størrelser. Det er dog ikke må tages en vagina og ekstra pleje for at minimere skaden.

Musklerne i anus er meget følsomme og friktionen og poundage, der kommer fra at blive pløjet af en penis (af alle størrelser) kan forårsage tårer i muskelvæv, der kan forårsage blødning og skade og er derfor en vigtig årsag til den lette transmission af seksuelt overførte infektioner, herunder hiv.

Derfor, for sikkerheden for begge parter, bruge kondomer er altid anbefales, og der er heldigvis mange mærker af kondomer, der kommer i ekstra store størrelser, samt den mulige brug af kvindelige kondomer.

Så det er vigtigt at tjekke dine motiver og sørg for at tage et stort Pinga i din bagdel er virkelig noget, du ønsker at gøre.

Bunden (modtager af penis) er altid beslutningstageren med dette, som gør det af de forkerte grunde kan føre til at have en negativ oplevelse med noget, der har potentialet til at være meget smukke og behageligt for både involverede mænd.

load...

Så hvad er nogle metoder til at gøre at blive toppet af en anakonda mere muligt? Vær opmærksom alle jer bunde (og toppe!).

1. Udvid din forspil periode

Gøre det sidste! Så mange homoseksuelle mænd gør det wham-bam, og så er det gjort.

Hvis anus ikke er korrekt stimuleret, kan du ikke engang være i stand til at få adgang. Selv hvis du gør det, kan din bund spørge dig om at stoppe efter et par korte fremstød på grund af smerter.

Før penetration, sørg masser af tid er blevet brugt få hinanden tændt, så du både vrider med ecstasy og kan ikke vente med at tage springet.

For dig toppe, skal du sørge for at stimulere din bund ”Love knappen” ved at drille den med fingeren, tunge, leder af din penis, etc. Når han vrider rundt og tigger om det, du ved, du er god til at gå.

2. Langsom og støt vinder løbet

I starten etape af penetration, især for de newbie bunde, er det ekstremt vigtigt at gå langsomt. Ingen jackhammer kaster først!

I starten fase af penetration, er det ekstremt vigtigt at gå langsomt.

Gør det langsomt og sensuelt. Skub det i delvis, og derefter trække sig tilbage. Gentag men lidt dybere denne gang. Hold drille ham.

Som en bund, din krop har brug for lidt tid til at rumme en eller andens fallos, så rart og langsom og sørg for at bruge en rigelig forsyning af smøring at holde tingene våde og glatte.

Tops, når din bund har haft lidt tid til at tilpasse sig dig at være inde, du kan derefter afhente tempoet, men det er altid vigtigt at tjekke ind med hinanden og kommunikere, hvordan tingene føler. Bottoms, er det dit ansvar at sige op, hvis det gør ondt, hvis du ønsker en anden form for tryk eller hvis du ønsker at stoppe alle sammen.

3. Praksis før den store begivenhed

En måde at blive mere mesterlige til at tage en stor penis er at øve med brug af en dildo eller butt plug. Besøg din lokale sex shop, og de kan endda have nogle nybegynder kits til rådighed. Start med en mindre dildo, og derefter gradvist desensitize dig selv til større og større størrelser over tid.

Igen, masser af glidecreme og praksis masser af afslapning under dit træningssessioner. Hvad er godt ved dette er, at du er i kontrol med alt og du kan pace det ud så længe som nødvendigt.

4. Start gøre dine Kegel øvelser

Kegels er ikke kun for kvinder!

Kegels er ikke kun for kvinder!

Under analsex, at én måde have din top øjne rulle tilbage i hans hoved er ved at øve klemme dine anale muskler, så han oplever en fastere greb om hans lem, når han er inde i dig.

Ligesom med enhver muskel gruppe, vi har brug for at udvikle og tone dem, og det samme gælder for din anus.

Ved at praktisere Kegel øvelser, kan du få fastere erektioner, bedre blære og tarm kontrol, og en stærkere anus at rumme din partners penis.

Her er en video tutorial om hvordan man gør Kegel øvelser for mænd.

5. Eksperimenter med forskellige seksuelle positioner

Gør sex mere eventyrlystne ved at udforske en række forskellige positioner, hvor du føler mest komfortabel at modtage din partners pølse.

Især med meget store peniser, kan det være nyttigt for bunden at være på toppen rider sin partner anatomi, fordi du kan styre dybden og tempoet i, hvordan tingene går.

Eller du kan lægge på ryggen med benene rundt om din mands hals som du guide hans penis inde ved at manøvrere din talje til at tillade graden af ​​penetration, du har brug for at vænne sig til ham.

Disse er blot et par tips til at få dig i gang med at nyde analsex med en stor fyr. En god bog, der diskuterer anal sundhed og glæde, der kan give dig nogle yderligere indsigt ville være Jack Morin s ” Anal Pleasure og sundhed.”

Hvad er nogle andre forslag du har til vores læsere? Hvad har virket for dig i at kunne parre sig med en fyr med en stor chimichanga?

Foto kilder: timeslive.co.za, renmanmb.com, mensjournal.com