5 måder kvinder ved, at du er dårlig i sengen, før de sover med dig

17 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Som et talkshow vært og en af ​​ansigterne på The Art of Charm, jeg taler til tusindvis af fyrene hvert år, hvoraf mange betror mig med deres mørkeste hemmeligheder, dæmoner og usikkerhed.

En af de mest almindelige frygt, langt, er en kvinde vil ikke tror han er god i sengen eller han vil ikke være i stand til at behage sin kone eller kæreste.

Selvfølgelig, hvis du er en to-pumpe hoftestykke, ikke kan få det op eller tror skamlæber er et land i Afrika, vil kvinder naturligvis finde ud pretty damn hurtigt du kommer ikke til at være i stand til at tage sig af forretninger.

load...

Hvad der er endnu mere foruroligende er kvinder kan fortælle, hvis en fyr er dårlig i sengen, før tøjet selv komme ud (og helt ærligt, før vi er overalt nær punktet til at begynde med).

Dette kan korrigeres.

Heldigvis for os fyre, kan de afslørende tegn på, at vi er clueless i sækken korrigeres.

Det vil ikke nødvendigvis gøre dig bedre i sengen, men hey, i det mindste du vil komme til at tage en revne på tingene. En m jeg ret ?

Selvfølgelig, selvom du er en superstjerne i sækken, en masse af disse ”afslørende” tegn dræber dine chancer for at få en chance for at bevise det.

Så uanset om du har fået styr på tingene mellem arkene, vil du ønsker at undgå følgende adfærd ligesom du undgår at tante med den stikkende overlæbe på en familie fest.

load...

Ligesom ”Læsning Rainbow”, du behøver ikke at tage mit ord for det.

Jeg har adspurgt en flok søde piger på dette (og et par grimme dem bare for god foranstaltning), så du ved, det er legit.

1. Problem: Bevægelse.

Kim, en af ​​trænerne her på The Art of Charm, fortalte os, hun antager en fyr vil være dårligt i seng ved hvordan han bevæger sig.

Hurtige, rykvise eller nervøse bevægelser viser tydeligt, ”Han er ikke behageligt i sin egen krop, så han vil helt sikkert ikke være behageligt med mine.”

Løsningen: Motion.

De måde man bevæger sig kan være en hård en at afhjælpe, men den hurtigste løsning er motion, især en maskulin sport som boksning eller MMA.

Hvis du ikke nyder at blive slået i grillen flere gange dagligt, gå til Crossfit.

Det er en funktionel fitness-program, der er skalerbar, hvilket betyder, at du ikke bare pumpe jern. Du er faktisk gør bevægelser, der styrker hele din krop.

load...

Jeg ved første hånd Crossfit ikke kun gør dig stærkere, brænder fedt og opbygger muskler, men det helt ændrer, hvordan du flytter, øger kroppens koordination og udsletter stress.

Sig farvel til nervøse, rykvise bevægelser og sige goddag til en ny kropsbygning og kondition.

Som en ekstra bonus, de fleste Crossfit ”kasser” (fitnesscentre) er marmelade pakket med rygning varme, ekstrem fit kvinder.

2. Problem: Du er urolig over hendes krop.

Du er indtjente af den menneskelige krop og flipper ud, når en pige har ben hår, du får øje på menstruationsblod, etc.

Andrea fortæller os, noget grafisk (men vi er cool med det, jeg sværger), ”Værftet skal ikke være perfekt præparerede for dig at spille i det.”

Med andre ord, hvis du laver en kommentar eller endog synligt urolig over den kvindelige krop (eller endda din egen krop), så er du sandsynligvis kommer til at være en temmelig steril, fantasiløs lå, og kvinder kan mærke det.

Men Andrea er lidt af en dårlig pige, og selv hader udtrykket ”make love”, så måske styre fri af denne type hippie-følsom snak, når de forsøger at gøre det med en Suicide Girl.

Løsningen: Komme over det, bror.

Sex er til tider ned og beskidt.

Jo mere du lærer at grave det, jo mere tryg hun vil føle at lade hende bevogte ned omkring dig både på gaden og mellem arkene.

”Domme, ekskæreste historier og seksuel

braggadocio er alle måder at køle ting ud.”

3. Problem: Du er ubeslutsom.

"Jeg ved ikke. Hvad vil du gøre i aften? Hvor skal vi spise? Skal vi gå her eller der?”

Leila klagede til os konstant ubeslutsomhed har tendens til at advare hende.

”Når han forlader alt for mig på en dato, det får mig til at forvente, at han kommer til at være på samme måde i soveværelset, og vi ønsker ikke,” sagde hun.

Hun bemærker også, ”Selvtillid til det punkt af arrogance tjener som præcis den samme advarsel. Hvis han taler om hvor stor han er, og sikre, at jeg ved, hvor stor alle andre tror, ​​han er, der viser mig han overkompensation, og jeg ønsker ikke at holde sig til at regne ud hvorfor.”

Løsningen: Man op (og / eller banke det ud).

Planlæg en dato. Det behøver ikke at være perfekt, eller gå helt efter planen, men sætte frem indsatsen absolut går en lang vej.

Hvis du ikke ved, hvordan man kan planlægge en dato, The Art of Charm er du dækket. Vi har gjort en masse podcasts specifikt på dette emne her.

Hvis du er den braggy, arrogante type indser du kun narre to typer mennesker: dig selv og kvinder med lidt selvrespekt.

Hvem vil du være dating?

4. Problemet: Du kender ikke den rigtige måde at røre ved hende.

Før du børste denne ene fra, huske dette er en af de øverste klager kvinder har om mænd, når det kommer til forspil og sex.

Det er noget endnu mange erfarne fyre får helt, helt galt, så læs videre, hvis du ønsker at undgå at deltage i rækken af ​​de dudes, der bare ikke får det og vil aldrig vide hvorfor.

Emily, en sexolog og ven af ​​The Art of Charm, forklarer hun, ”har at lide den måde hans afslappede berøring føles på [hendes] hud. Hvis jeg ubevidst spændt op og trække sig væk fra hans berøring, jeg lytter til min krop.”

”Også, hvis han rører mig for meget (du behøver ikke at pointere hver sætning ved at klappe mit lår) eller ikke nok (som i, han holder korslagte arme som en udsmider), kan jeg fortælle at han ikke vil vide, hvordan at behage mig, når tingene bliver mere intimt,”sagde hun.

Løsningen: Denne ene, desværre, kræver øvelse.

På den lyse side, kan få at praksis være en pokkers af en masse sjov, da det indebærer at prøve tingene ud på så mange kvinder som du kan møde.

5. Problem: Du lyder kedeligt.

Du siger ting, der gør dig til at lyde kedeligt i sækken, selvom du bare laver samtale.

Desværre er der bare alt for længe af en liste til at gengive her, men en af ​​de største brølere fyre gør er at være fordømmende om andre folks seksuelle tilbøjeligheder.

Katie, en temmelig middle-of-the-road pigen selv, fandt hun blev slået fra, når en fyr hun var dating udtrykt lidt af afsky om en fortid seksuel udnytte (taler om tidligere seksuelle udnyttelser i udtømmende detaljer er en anden nej-nej i faktum).

”Han dybest set mærket sig en total død ko i sengen, da han fortalte mig det sidste pige, han dateret var 'sådan en freak', fordi hun ville have ham til at trække hendes hår,” sagde hun.

”Undskyld, men næsten hver pige jeg kender elsker at når de anvendes korrekt på det rigtige tidspunkt. Hvis han mener, at var underligt, jeg nødt til at lære ham alt, og selv da, vil det sandsynligvis falde for døve øren.”

'Nuff sagde Katie. Højt og tydeligt.

Løsningen: Hold et åbent sind.

Hvis du ikke kan, holde kæft om det.

Det sørgeligste del er den stakkel i ovenstående eksempel var sandsynligvis bare teste farvande med Katie at se, om hun ville være i den.

Desværre for ham, det var ikke tiden. (Hvis du er nysgerrig, er svaret du give det en chance, mens du er i den handling, og tage den derfra, ikke et minut før.)

Domme, ekskæreste historie time og seksuel braggadocio er alle surefire måder at køle ting ud og fremskynde dig selv til den ven zone.

Lær ovenstående godt, græshoppe, og giv dig selv en chance.

Hvilke tegn bruger du til at vise hende du er god i sengen?

Foto kilde: idiva.com.