5 romantiske destinationer til sommeren

7 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Sommeren er her endelig, og det betyder længere dage, mindre tøj og flere romantiske getaways med din mand. Disse fem destinationer er ikke bare fuld af romantiske muligheder. De tilbyder alle nok spænding og kultur at krydre enhver biltur.

1. Asheville, NC

Asheville er en blomstrende, lille storby, der har noget at tilbyde alle rejsende. På hver blok, er der enten en charmerende B & B, en unik butik eller en underholdende festival, herunder Bele Chere afholdt den sidste weekend i juli.

Kendt som den største gratis festival i den sydøstlige del, Bele Chere er en tre-dages arrangement, der byder på levende musik hele dagen og natten, der spænder fra land, folk og blues. Bele Chere, som betyder ”smuk levende,” har regionens fineste i kunst, køkken og musik, giver besøgende mulighed for at opleve Asheville gennem alle fem sanser.

load...

For dem, der søger lidt af en historietime, er der Biltmore House, som omfatter 75 acres af haver, en vingård og Inn on Biltmore Estate.

Hvis du ønsker at komme ud af byen og gøre nogle udendørs aktiviteter, rejse langs Blue Ridge Parkway for en række vandreture pletter og Sliding Rock, en af ​​områdets foretrukne naturlige bjerg vandfald i Pisgah National Forest. Du og din elskede kan køle ned med en tur ned ad 60-fods kampesten i en 8-fods dyb pool.

2. Jackson Hole, Wyo.

Det handler om landskabet i Jackson Hole, med sine tårnhøje bjerge, saftig varme kilder og vestlige atmosfære.

Jackson Hole har også et væld af aktiviteter, herunder afslappende kurbade, spændende rekreation og omkringliggende dyreliv. Vælg mellem favoritter som ridning, fluefiskeri eller whitewater rafting.

load...

Glem ikke at besøge byens torv og gå rundt de vestlige strandpromenader, butikker og restauranter. Den perfekte fotomulighed er under de berømte elg gevir buer.

På din vej ud, drage fordel af Jackson Hole nem adgang til Yellowstone og Grand Teton National Parks, hjem til den gamle trofaste gejser og Teton Range, hhv.

”Så hvad enten du leder efter en dampende weekend på

stranden eller en eventyrlig flugt i bjergene,

disse fem romantiske destinationer vil ikke lade dig ned.”

3. San Francisco, Californien.

Kultur er det bedste ord til at beskrive San Francisco. Fra den berømte Fishermans Warf, der byder på nogle af områdets bedste fisk og skaldyr, til den største Chinatown uden for Asien, San Francisco ikke mangler variation.

Efter prøveudtagning fra San Fran s 4000-plus restauranter, tage en afstikker til Golden Gate Bridge og Alcatraz Island, regn eller skinne.

load...

Ridning svævebaner er den bedste måde at få en fornemmelse for byen og se en masse i løbet af kort tid, men får der tidligt fordi linjerne får lang.

4. Savannah, Ga.

Du kan ikke gå galt med Savannah hofte og historiske føler blandet med Southern charme og gæstfrihed.

Savannah har nogle af landets bedste sydlige mad. Husk at foretage reservationer på Paula Deen restaurant, The Lady & Sons, og gør dig klar til at fylde op på Lowcountry fødevarer som hoecakes, stegte maller og Collard greens. Hvis det ikke tilfredsstille din gane, Savannah har en bred vifte af retter fra hele verden.

Derefter sætte på din bedste par travesko og tage til de brostensbelagte gader i Franklin Square, River Street eller byen marked for alle de lokale kunst, underholdning og shopping du nogensinde kunne vil. Om natten, tage en ghost tour gennem Savannah hjemsøgt Historic District.

For en ændring af natur, Tybee Island, med sine vidtstrakte strande og mere imponerende spisning, er kun 20 minutter væk.

5. Charleston SC

Charleston er en by rig på historie og sydlige skikke. Tag en hestevogn tur for at se byens historiske plantage hjem og kroer.

Undervejs udforske Charleston underholdningsmuligheder, som omfatter en lang række museer og South Carolina Aquarium, og restauranter, der serverer sydlige favoritter samt lækker Middelhavet og fransk mad.

Uden for centrum, er der flere havnefronten virksomheder at drage fordel af de sejlende muligheder og fiskeri chartre.

Så uanset om du leder efter et dampende weekend på stranden eller en eventyrlig flugt i bjergene, vil disse fem romantiske destinationer ikke lade dig ned.