5 tegn på, at hun snyder dig

26 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

De fleste af os har haft ulykke af at være i et forhold, hvor din betydelige andre eller du selv snydt.

Som jeg ser det, hvis du er i et forhold med en person, men ønsker at have sex med en anden, du har brug for at komme ud af forholdet. Det er en no-brainer. Ikke desto mindre er jeg har kendt masser af veninder, og lige så mange fyr venner, der har snydt. Jeg er nødt til at være fair og erkende, at kvinder er lige så skyldige i snyd, og mange af jer er blevet knust af en person, du elskede som var utro.

load...

Så jeg har tænkt mig at gøre min del på vegne af trofaste kvinder overalt og dele nogle hemmeligheder med dig. Denne måde vil du vide, hvis du tilfældigvis med et lavt ned, beskidte, snyd kvinde , så du kan gå videre til at finde gode piger. Jeg fortæller dig dette, fordi kvinder er utroligt lusket, og hvis du prøver at finde ud af dette alene, behøver du ikke en chance. Når du snyder, vi kender. Vi har kvinders intuition, og vi ved, du har snydt før du selv synes om snyd. Du, derimod, er tabt uden disse tips og tricks.

1. Du tror, ​​hun er snyd.

Normalt, hvis du tror, hun er snyd, hun sandsynligvis er. Gutter, der er en masse, der får forbi dig. Nogle gange er du kun halvt lytte , når vi taler, og du kan ikke altid holde styr på vores venners navne. Hvad dette betyder er, at ved den tid, du begynder at tænke noget har en smule off, det er allerede langt væk. Hun har fået sjusket på at dække hendes spor, fordi hun tror hun kommer til at slippe af sted med det for evigt. Lyt til dine instinkter.

load...

”Hvis du har grund til at tro, at hun er at være uærlig

om hendes færden, konfrontere hende.”

2.She har en ven ved navn så-og-så hvem du aldrig har mødt.

Her er et scenarie: Hun møder en ny ven på arbejde / skole / gymnastiksalen ved navn Christina. Lige pludselig, hun er altid ud med Christina går til frokost, hænge ud, osv Christina er virkelig Chris, ved den måde, denne varme fyr fra Zumba klasse. Han er programmeret ind i hendes telefon som ”Christina”, så hendes telefons opkaldsliste vil afspejle i overensstemmelse hermed.

Hvis du får mistanke om en ny person, skal du sørge for at besvare telefonen, næste gang de ringer, eller insistere på, at de tre af jer få sammen til margaritas samme. Hvis din gal fortæller dig et par dage senere, at hun aldrig ønsker at se Christina igen, noget er op.

3. Din rutine er blevet afbrudt.

Hun pludselig har ”andre ting at gøre.” Hun er ikke interesseret i at hænge ud i weekenden. Du vil begynde at høre ting som, ”Jeg er nødt til at overarbejde igen” eller ” Jeg har brug for noget plads.” Hvis hun pludselig er bremset hende rulle, der er en grund, og det er årsagen til pause. Hvis hun ikke er snyd, hun tænker på det eller tænke droppe dig helt. Få klog og hurtig.

load...

4.Det matematik ikke tilføje op.

Hvis hun fortæller dig at hun var et sted, og hun var ikke, at hun lyver for dig at dække noget op, almindelig og enkel. Hvis hun siger, at hun var ude med en ven og du tilfældigvis løbe ind i denne ven uden hende, hun er skyldig i noget. Kvinder har ikke lyve om den slags detaljer, medmindre de gør noget, de er skamme sig over.

5. Hun folder under afhøring.

Hvis du begynder at spørge hende for mere information, og hun kan ikke holde op, noget er galt. Kvinder er gode til at være hemmelighedsfuld og tavs, men vi sutter på lyve. Hvis du har grund til at tro, at hun er at være uærlig om hendes færden, konfrontere hende. Spørg oprigtigt med disse hvalp hund øjne hun faldt i kærlighed med, ”Baby, er du snyd på mig?” Normalt vil kvinder nedbryde ret derefter og være ærlige. Det går imod vores natur at lyve og snyde, og de fleste kvinder føler sig frygtelig skyldig, når de gør enten. Brug dette til din fordel og få for scoop.