5 tegn på, at du er en utilgængelig dater

10 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Tag en pause til at værdsætte alle de vidunderlige, troværdige, ærlige, intelligente, sjove og, vigtigst af alt, tilgængelige mænd derude. Soak i den virkelighed, som disse mænd findes, og man kan blive din.

Du har måske en række reaktioner på denne øvelse, såsom:

”No way!” ”Hvordan kan jeg være taknemmelig, hvis jeg ikke har mødt nogen?” ”Hvad er der at værdsætte, når jeg er stadig single?”

Eller:

”Ja, det er sandt.” ”Jeg er villig til at sætte pris på og erkende, at disse mænd eksisterer uanset min relationer status.”

load...

Dit svar til denne øvelse er vigtigere end du tror

Din opfattelse af mænd i høj grad påvirker, hvordan du forholder dig til dem, hvor villig du er til at invitere dem ind i dit liv, og hvordan rådighed du vil være for en stor potentiel partner. Hvis dit svar var en ”ingen måde,” denne artikel blev skrevet til dig!

Jeg hører ofte mine enlige kvindelige klienter fiksere på tanker som ” Der er ingen gode fyre tilbage ,” men theyforget at kigge indenfor. En fælles reaktion på dating vanskeligheder er at pege fingre og tildele skylden til andre, i stedet for at tage på den noget smertefuldt og ubehageligt rejse af selvbevidsthed og ejerskab af din rolle. Jeg forstår, at det føles nemmere at skyde skylden på mændene og mærke dem som utilgængelig. Men dette blot forstærker problemet.

load...

At tro, at der er ledige mænd er afgørende for din dating liv. Faktisk tænker det modsatte er ikke kun en fejlbehæftet tankeproces, men det er også en stor hindring for din egen tilgængelighed og parathed til kærlighed.

Relationer er spejle: den energi du lægger ud, er hvad du vil tiltrække tilbage. I dating, du tiltrække, hvem du er, og ikke nødvendigvis den type mand, du ønsker. Derfor tro, at der er ingen ledige mænd rent faktisk gør dig utilgængelig selv.

Faktisk kan du dato dag ud og dag ind, sige ja til enhver, som beder dig ud, lad dine venner sætte dig op, leje en dating coach og hele molevitten, men hvis du ikke er til rådighed for kærlighed, vil det ikke eksisterer i dit liv.

Troen på, at alle de gode er taget, alle mænd er bange for engagement eller noget af den slags er et eksempel på din egen utilgængelighed. Disse overbevisninger også hæmme din evne til at lede efter røde flag og bestemme en mands sande parathed til kærlighed, hvis du allerede er kynisk og forudindtaget. Hvordan kan en potentiel partner en chance, hvis du harbor had mod mænd eller ikke har tillid til deres hensigter?

load...

Her er fem andre almindelige signaler, der foreslår, at du er en utilgængelig dater:

5. Du er ikke interesseret i mænd, der behandler dig ret

Du modstå de mænd, der er til rådighed, er interesseret i dig og forfølge dig. Det er de mænd, der rent faktisk tage telefonen (dette er en stor tegn på tilgængelighed og også den gentleman ting at gøre), handler i overensstemmelse med deres værdier, holder ord, få tid til dig og fortsætte med at spørge dig ud.

Du vige tilbage fra denne type fyr og har tendens til at gå for dem, der kun tekst, du eller gå MIA. Du har også en tendens til hurtigt at tage dem tilbage, efter at de forsvinder. Til gengæld du giver op på forholdet eller fyr, når jagten er overstået, blokerer en tilgængelig mand fra at blive din kæreste.

4. Du er en seriel dater

Du har flere mænd i dit liv, og ingen er i stand til at tilfredsstille dig. Du er konstant venter på nogen bedre til at komme sammen og samtidig holde en streng af mænd i dit liv eller opholder involveret med giftige exes.

Du er konstant venter på nogen bedre til at komme sammen og samtidig holde en streng af mænd i dit liv eller opholder involveret med giftige exes.

Du elsker ideen om ”dating som et spil” og visning af dato som frie middage og drikkevarer (ouch!) I modsætning til muligheder for at opbygge forbindelsen og romantik.

3. Dine ord ikke matcher dine Handlinger

Du siger du er på udkig efter kærlighed, men du deltager i adfærd, der tyder på otherwise.Some kan omfatte konstante one-night-stander, Bollevenner arrangementer og sige nej til enhver, som beder dig ud.

Du er uvillige til at tage de nødvendige skridt til at tillade dating at resultere i et eksklusivt forhold ved at undgå dialoger om fremtiden for forholdet til en fyr, du er dating, nægter at invitere ham ind i dit liv og skjule ham fra dine venner og familie.

2. Du har for travlt med alt andet

Du er helt nedsænket i et eller flere aspekter af dit liv, efterlader lidt tid, energi og tålmodighed for et forhold og den indsats dating og relationer medfører.

Du er helt nedsænket i et eller flere aspekter af dit liv, efterlader lidt tid, energi og tålmodighed for et forhold og den indsats dating og relationer medfører.

Du kan være en arbejdsnarkoman og levner megen plads til nedetid og dating. Du kan være alt for involveret i en hobby, har en jam-pakket sociale liv eller være limet til dine venner, familie eller telefon.

1. Du Nægte at Mentalt Lad din vagt ned

Din frygt, usikkerhed og manglende tillid dikterer dit kærlighedsliv. Du føler ikke fortjener en stor fyr, få dig til at beskytte dig selv med vægge , afviser ham, før han afviser dig, og sabotere enhver chance for et sundt forhold.

Frygt er på forkant med dit sind, forstyrrer din evne til at være sårbar og forbinde med en mand. Mens du føler dig klar til kærlighed, er der en mangel på følelsesmæssig tilgængelighed, fordi dit hjerte ikke er helt åben.

Stay tuned for del to om, hvordan man bliver en mere tilgængelig dater og fem tips til at øge din tilgængelighed.

Foto kilder: EOnline.com, PreviewTheStyleBible.Tumblr.com, J-14.com, TheOdysseyOnline.com, CarolineDowdHiggins.com, PicsList.com.