5 tip til homoseksuelle seniordating (via en datingtræner)

15 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

I en homoseksuelle samfund, der glamorizes og idealiserer ungdom, kan dating landskab være en vanskelig for enlige homoseksuelle seniorer søger kærlighed. På trods af fordomme og aldersdiskrimination denne gruppe ofte støder, kan de senior år være en af ​​de mest meningsfulde og tilfredsstillende perioder af livscyklus, og finde kærligheden, mens måske mere udfordrende, kan absolut være en realitet.

Hvad der følger er en række tips til at finde en kærlig følgesvend, et forhold, der kan berige ens liv og andel i alt, hvad der er endnu ikke kommet under solnedgangen år.

1. Nurture Positiv selvværd og identitet som en ældre mand

Som jeg ofte prædiker, ”For at finde Mr. Right, du nødt til at være Mr. Right.” Det betyder, at det er vigtigt at have dit liv i orden, så der er minimale distraktioner eller følelsesmæssige bagage, der potentielt kan forstyrre din udøvelse af et kompatibelt partner. Det betyder også at elske dig selv og have en stærk selvopfattelse og påskønnelse for hvem du er og hvad du har at tilbyde.

load...

Da loven om tiltrækning hedder, ”lige tiltrækker lige.” Vores socialisering proces har lært os at minimere og frygter de ældre år. At en eller anden måde tror, ​​at for at være ældre midler til at have mistet betydning eller til at være mindre end. Et unikt aspekt af selvværd ekstraudstyr for ældre voksne er at gøre status over alle de negative scripts og overbevisninger, du har internaliseret om at være en ledende og modvirke dem med mere validering, der bekræfter værdier og visioner.

Hvis du ønsker at tiltrække en person, der er overbevist om, venlig, og morsom, så er du nødt til at være sikker, venlige og morsom.

load...

Med mindre gennemarbejdet, disse negative ”bånd” kan projiceres gennem dine handlinger, ord, kropssprog og nonverbal kommunikation. Og kan virke som en barriere for relationer. Hvis du opdager, at du holder dig selv tilbage på nogen måde på grund af din alder eller at du er optaget af ungdom eller beklager kan tale med en terapeut hjælpe tømme disse negative barrierer for din personlige vækst, så du kan åbne op for flere muligheder selv i dating verden. Du er en god fangst, men du er nødt til at tro på det, før en anden mand kan.

2. Master de udviklingsmæssige opgaver Ældre voksenalderen

Developmental teoretiker Erik Erikson nævner, at den centrale udviklingsmæssige krise i senior voksen er ego integritet versus fortvivlelse. I overensstemmelse med vores første tip om at få sit liv for at invitere kærlighed i denne kriseløsning består i at tage bestik af ens resultater og udvikling af en sammenhængende fortælling om at have levet et vellykket liv, at man er stolt af.

load...

Hvis noget er stadig uafsluttet eller om der er nogen langvarig beklager skuffelser eller incompletions, nu er det tid til at binde disse løse ender til at forbedre din livskvalitet, øge din følelse af helhed, og dyrke ny mening og formål. Ikke blot vil dette tjene til at skabe mere indre ro og lykke, men det vil også skabe en energi omkring dig, at kunne trække folk mod dig. Da loven om tiltrækning hedder, ”lige tiltrækker lige.”

3. Opret en vision for dit formål-Driven Life

En af de øverste måder at møde andre kompatible, ligesindede enlige homoseksuelle mænd er at fordybe dig i aktiviteter og forfølgelser, der rummer dine interesser, talenter og lidenskaber. Hvad betyder noget for dig? Hvad er dine værdier? Hvad mener du står for? Hvad gør du kryds?

Finde ud af dit formål i livet, og derefter indstille om at opnå det.

Tag opgørelse af disse spørgsmål, og derefter i gang med at skabe et liv formål omkring dette. Ikke blot vil dette give dit liv mening og nydelse, men du vil sandsynligvis også være at placere dig selv i nærheden af ​​andre enlige seniorer, der deler de samme liv filosofier, der betyder mest i et intimt forhold.

4. Gå Hvor Andre Sexy Single Gay Seniorer Go

Online dating er meget populær, men en sofistikeret ældre homoseksuelle herre vil sandsynligvis finde disse websteder og apps til at være et fristed for tilslutninger blandt yngre generationer. Det er muligt at møde nogen på disse websteder. Men ledende mænd er en stor minoritet. Måske en af de mere relevante dating sites for ældre bøsse single ville være OurTime.com, en dating platform for singler 50+. Du kan også besøge Meetup.com at slutte grupper catering til din aldersgruppe eller hobbyer / interesser. Hvis ingen findes i dit område, kan du være en pioner og oprette din egen specialitet gruppe.

Overveje går i gang med en homoseksuel krydstogt eller bosætter sig på en af de homoseksuelle pensionering samfund, der dukker op over hele nationen til at servicere de behov, den store årgange befolkning. Endelig, men ikke specifikt dating-orienterede, tjek SmartGayLife.com, som tilbyder forskellige ressourcer for homoseksuelle seniorer søger holistisk kvalitet-of-life support. Sitet indeholder fem ressourcer og organisationer, der appellerer til LGBT-miljøet og kan hjælpe dig med at opfylde andre for dating og / eller venskab.

5. Stifte bekendtskab med en ny aspekt af dit Seksualitet

Når vi bliver ældre, kan testen af ​​tid tage en vejafgift på vores kroppe, og vores seksuelle funktion er måske ikke helt, hvad det var engang. Dette er en normal del af ældning. Det kan være sværere end da du var ung sorteper at opnå og opretholde erektioner eller nå klimaks. Men, kan du stadig omfavne din seksualitet på en måde, der ikke er resultatafhængig eller genital-fokuserede - eksempler på seksuelle scripts mænd er socialiseret til at følge.

Bare fordi din krop kan ikke ligner det bruges til det betyder ikke, du kan ikke have intimitet.

Vores kroppe har erogene zoner over hele der er moden til plukning. Ved at lære om de forskellige fornøjelse centre i kroppen og ved at lære om fysisk berøring, massage, og tantrisk seksualitet, vil du få en helt ny udvidelse til dit sexliv, som du kan dele med din partner.

Alder med succes og Empowerment!

Så længe tid overlevende fra et homofobisk samfund, har du lært karakter-bygning og hvordan man kan være modstandsdygtige gennem modgang. Dette placerer dig ganske godt at tage udfordringerne på ældning med succes og empowerment. Ved at tage nogle konkrete handling skridt fra ovenstående tip, vil du blive vinde momentum i din søgen efter en kompatibel partner for dating og parring for, hvad der kunne være den mest givende tid i dit liv. God fornøjelse!