6 bedste steder at finde homoseksuelle parrådgivning (plus ekspertens bedste tip)

14 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvis du er en homoseksuelle par, der oplever forholdet angst eller søger berigelse for jeres partnerskab, så par rådgivning kan være en fantastisk sted at udforske for at styrke din obligation, løse relationelle problemer, og fremme en større kærlighed og engagement.

Når tabu, stigmatisering forbundet med rådgivning har heldigvis begyndt at falde i de seneste årtier, og det kan endda blive betragtet trendy at have en terapeut samarbejder med dig for at styre livets op- og nedture.

Men når du er homoseksuel, kan det være en smule udfordrende finding ressourcer til at sikre terapeuten du vælger at hjælpe dig med dine problemer er faktisk bøsse med børn, bekræftende, og veluddannede i LGBT spørgsmål. Mens nogle forhold kampe er universelle blandt alle mennesker, homoseksuelle relationer har også nogle unikke dynamik, der er bedst tjent arbejder med en professionel, der har den uddannelse, træning og færdighed i at kunne hjælpe med vores særlige behov.

load...

Her er de seks bedste steder at finde homoseksuelle rådgivning samt nogle af mine bedste tips til at sørge for du har en succesfuld oplevelse.

Steder at finde Rådgivning | Tips til Rådgivning

Bedste steder at finde Rådgivning til homoseksuelle par

Nedenfor er en række steder at hjælpe dig med at indsnævre din søgning og gøre dit valg af en terapeut mindre besværlig og mere målrettet til dine situationsbestemte behov.

1. GLBT National Hjælp

Den GLBT Nationale Hjælp er en meget værdifuld ressource at have ved hånden! Hvis du er i krise, og du har brug for at tale med nogen, denne organisation er til rådighed til at tilbyde omsorgsfuld støtte fra mennesker, der forstår de unikke behov og spørgsmål i vor LGBT. Det rummer også en kraftfuld database over henvisninger og ressourcer til homoseksuelle-venlige organisationer og tjenester, herunder par rådgivere, i dit område.

load...

2. American Association for Ægteskab & Familie Terapeuter

AAMFT er den faglige sammenslutning for ægteskab og familie terapeuter, der er specielt uddannet i forholdet spørgsmål. Til huse her er en terapeut locator ved stat, by og postnummer.

3. Den amerikanske sammenslutning af seksualitet Educators, Rådgivere & Terapeuter

Ofte, kan seksuelle problemer ledsage forholdet problemer for mange par. AASECT er den faglige forening for seksualitet fagfolk specifikt uddannet og certificeret i seksualitet spørgsmål. Her er en terapeut locator ved staten.

AASECT giver en terapeut locator, så du nemt kan finde nogen i nærheden af ​​dig.

4. Psykologi Dagens Terapeut Database

I øjeblikket et af de største fund-et-terapeut online henvisning søgemaskiner til rådighed, Psychology Today kan hjælpe dig med at finde en rådgiver ved at vælge din by og stat og vælge blandt en række aktuelle emner og specialiseringer rådgiverne har.

load...

5. Gay Lesbian International terapeut Søgemaskine

GLITSE er en mangeårig henvisning søgemaskine til at hjælpe dig med at finde en LGBT terapeut egnet til dine behov.

6. Kontakt din sygesikring Provider for en henvisning til en Par terapeut

Nå ud til din sygesikring udbyder og anmode nogle henvisninger til terapeuter i dit område, der specialiserer sig i arbejdet med LGBT-personer. Husk ikke alle forsikringsselskaber dækker par rådgivning, så du kan blive nødt til at betale ud af lommen.

En anden mulighed er at bede din arbejdsgiver, hvis du har en medarbejder bistandsprogram. Hvis det er tilfældet, kan du have rådgivning til rådighed som en gratis fordel for dig, og på samme måde til en sygeforsikring udbyder, kan du anmode henvisninger fra EAP til en LGBT rådgiver.

Top Tips til Gay Relationship Rådgivning

Nu hvor du ved hvor man kan finde en homoseksuel par rådgiver, her er hvad du behøver at vide om faktisk vælge og forske den rigtige.

1. Sørg for henvisninger Angiv en rådgiver specialprodukter i homoseksuelle relationer

Når du søger efter en terapeut på en online søgemaskine eller via din sygeforsikring plan, skal du sørge for at kontrollere, at den særlige rådgiver har specialiseret sig i bøsse og lesbisk rådgivning. Nogle af disse databaser kan kun sige ”par rådgivning”, og du vil ønsker at sikre, klinikeren arbejder med og har uddannelse i homoseksuelle ægteskaber rådgivning.

2. Interview din fremtidige terapeut før den første udnævnelse

Som forbruger har du ret til at vide, hvad de skal forvente, når du logger på med en rådgiver og at vide mere om den professionelle baggrund og erfaring. Vær sikker på at kalde terapeuten og stille dem spørgsmål om deres kliniske erfaring med at arbejde med LGBT individer, par og familier. Spørg dem, hvad deres tilgang til at arbejde med par indebærer, og hvad teorier og teknikker, de omfavne.

Tal med din potentielle rådgiver på telefonen, og tjek hans eller hendes hjemmeside før begå.

Den Gottman Metode og følelsesmæssigt-Fokuseret Par Terapi er to sådanne relationsmodeller der har vist sig at være yderst effektive i at arbejde med par. Du ønsker at vurdere den professionelle holdning om at arbejde med homoseksuelle kunder, hvis de bekræfter og ikke-partisk, og hvis du føler dig tryg ved deres opførsel. Hvis nogen nævner homoseksuel konvertering terapi , køre i bakkerne, da denne form for terapi kan være farligt og homofobisk.

3. Kontroller, om den rådgiver er tilknyttet en beslægtet organisation

Sørg for, at terapeuten er tilknyttet en professionel organisation relateret til koblede relationer og de udøver efteruddannelse relateret til parterapi og LGBT spørgsmål.

At være på linje med en organisation som AAMFT eller AASECT demonstrerer en rådgiver netværk og holder sig ajour med aktuelle tendenser og forskning i branchen. Disse organisationer kræver også et vist antal videreuddannelse timer for at bevare deres licenser eller certificeringer, og det er med til at sikre en løbende uddannelse i par-relaterede emner for yderligere at skærpe deres håndværk.

Gøre din forskning & Du vil finde den rigtige Gay-venligt Rådgiver

Intet er mere kær for os end vores forhold til vores liv partner, så gør det rigtige valg af terapeut kræver tilstrækkelig forskning og due diligence for at sikre, at du tilpasse dig selv med den rigtige professionel til at hjælpe dig med at styrke dine vigtigste obligation. Det kan være en af ​​de bedste beslutninger, du nogensinde gøre. Så glade jagt og alt det bedste på dit forhold rejse!

Foto kilder: aasect.org, multilinecc.com