6 datingtips til homoseksuelle introverte

23 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den schweiziske psykiater og psykoanalytiker Carl Jung skrev i hans 1921 klassiske ”Psykologiske typer” om personlighedstræk af indadvendthed og udadvendthed , hvilket tyder på, at den vigtigste forskel mellem personligheder er kilden og retningen af en persons udtryk for energi. Amerikanske forfatter og foredragsholder Susan Cain siger vi alle falder et eller andet sted på dette spektrum, og hun hævder, at nutidens kultur misforstår og undervurderer de træk og muligheder indadvendte mennesker.

I sin bog ” Quiet: The Power of Introverte i en verden, Can not Stop Talking ,” Kain skriver: ”Vores sted på denne kontinuum påvirker vores valg af venner og hjælpere, hvordan vi gør samtale, løse forskel, og vise kærlighed. Det er afspejlet i vores hjerne veje, neurotransmittere, og fjerntliggende hjørner af vores nervesystem.”

load...

Kain forklarer, at naturen og næring spille en rolle i, hvordan vores personligheder dannes, og forskning har vist, at mellem en tredjedel og halvdelen af alle amerikanere siges at være indadvendte.

Forfatter Susan Cain siger alle falder et eller andet sted på indadvendthed og udadvendthed spektrum.

Generelt introverte tendens til at være følsomme, alvorlige, og genert, og de ofte foretrækker ensomme aktiviteter og dybe tanker. Men det betyder ikke, at de ikke har store sociale færdigheder eller nyde sammenblanding ved sociale arrangementer.

load...

Desværre samfund har en tendens til at værdsætte udadvendthed , og introverte kan undertiden føler sig undertrykt af andre. Men at være en introvert placerer dig som værende en stor fangst for en potentiel partner, fordi du har tendens til at elske hårdt, kan være meget omsorgsfuld og romantisk, og har indadvendte talenter, der gør dig en god kommunikator og i stand til at navigere et forhold med følsomhed og selvstændige -opmærksomhed.

Da dating landskab er en interpersonel kontekst moden med social stimulation, kan du finde dating at være temmelig anstrengende og undvigende. Denne artikel vil give dig nogle værdifulde tips til at hjælpe dig med at udnytte dine styrker som en introvert og tilgang dating med mere tillid, lethed, og succes.

1. Vis dine sande farver på hver dato

Gay daters med håb om at møde nogen speciel dåse tider skildre et bestemt image for at få folk til at kunne lide dem. Introverte kan være mere sårbare over for denne adfærd, og det kan medføre negative konsekvenser for selvværd og sundhed.

load...

Ifølge forskning, gemmer sig og forfalskning vores følelser tager en stor indsats og energi, og det kan nedbryder vores mentale ressourcer, forårsage deprimerede humør og stress, og føre til følelsesmæssige dissonans grundet uoverensstemmelser mellem vores selvopfattelse og adfærd. Dette, på lang sigt, kan nøjagtig en vejafgift på vores fysiske helbred, trivsel, og forholdet tilfredshed.

Udgive sig for at være en person, du ikke er, er udmattende, så bare være dig selv.

Du vil have din date at værdsætte og beundrer dig for, hvem du er, og du vil komme på tværs som en bedrager, når din sande natur i sidste ende viser sig. Du kan ikke holde op en identitet paradeforestilling for evigt. Være autentisk og ejer din indadvendthed.

Der er intet galt med at fortælle din date, at du er indadvendt, så han bedre kan forstå, hvorfor du bliver stille. Gennemsigtighed vil gøre for meget sjovere dating erfaringer og relationer potentiale, samt personlig tilfredsstillelse.

2. Giv dig selv lov til Balance Socialisering Med Solitude

Respekter dit behov for alene tid og bruge din frihed som du kan lide. At være single betyder ikke, du altid nødt til at være ude at møde mennesker eller deltage sociale arrangementer. Dating er handlingsorienteret.

Men du også ønsker ikke at brænde dig ud ved at ignorere din tolerancetærskel for social stimulation.

Det er OK at have flere dage om ugen, der er bare for ”mig tid”.

Strukturere din fritid med en god balance mellem social aktivitet og ned tid til dig selv. Kain anbefaler at deltage i en række sociale arrangementer en uge / måned / etc. I bytte for ikke at føle sig skyldig, når du vælger at gøre noget, der er uafhængig. Du vil fungere bedre, hvis du kan gøre dette, og du vil blive ære dit sande jeg.

3. Prøv at komme ud af din comfort zone

Omvendt da dating er et socialt dyr, der kræver, at du deltage interpersonelt i det mindste noget af tiden, skal du arbejde på at nedbryde eventuelle bekymringer , hæmninger eller psykologiske barrierer, du måtte have at gøre socialisering udfordrende for dig.

Tager en fungerende eller en offentlig taler klasse kan hjælpe dig med at bekæmpe generthed.

Hvis du kæmper med generthed, kommunikation eller viser gennemslagskraft og selvtillid, være sikker på at læse bøger og tage klasser til at arbejde på at bekæmpe disse hindringer. Tag en fungerende eller forbedringsprojekt klasse, deltage i en støttegruppe , deltage i en offentlig tale mødested ligesom Toastmasters, eller deltage i en meditation klub.

Alt, hvad du kan gøre for at hjælpe dig med at føle sig bedre tilpas i din egen hud vil øge din personlige velvære og dateability faktor.

4. Vælg Dating Spillesteder, der giver genlyd med din Introversion

De største steder at møde folk er dem, der passer med din personlige interesser, præferencer, talenter, passioner, og liv formål. Online dating kan være særlig betryggende for introverte.

Fremkomsten af social networking websites havde mange mennesker bekymrende, at disse platforme ville afbryde folk fra meningsfulde ansigt-til-ansigt relationer. Imidlertid har en undersøgelse viste, at forholdet mellem Facebook brug og ansigt-til-ansigt kommunikation var signifikant for introverte. Det var gavnligt, fordi det gav mulighed for en gradvis opbygning af tillid og rapport i en mindre truende social sammenhæng, at der i tiden, gør indadvendte mere komfortabel at engagere sig i ansigt-til-ansigt kommunikation.

Undersøgelser viser introverte gøre godt med dating, fordi det giver mulighed for en gradvis opbygning af rapport.

Også, dating miljøer, der giver en struktur, såsom hastighed dating begivenheder eller særlige begivenhed grupper, kan være nyttigt, fordi du vil føle en følelse af kontrol. Der er et fravær af præstationsangst til arrangementer takket være formålet drevet format, der reducerer behovet for at opføre sig spontant.

5. Udnyt din lytter evner til at vinde din date Over

Introverte traditionelt er meget gode lyttere på grund af deres øgede evner til refleksion og fordybelse. Det lover rigtig godt i dating verden, fordi de fleste mennesker føler sig valideret på en eller anden måde, når de er lyttet til.

At lytte er en færdighed, der ofte kommer naturligt til indadvendte.

Som en introvert, er du godt rustet til at gøre dette. Ved at være opmærksom på din date, spørger åbne spørgsmål for at komme til ham vide mere dybt, og demonstrere din følsomhed, medfølelse og dybde, du har en stor sandsynlighed for slående sin appel, fordi han føler, at du virkelig ønsker at ”se” Hej M. Det vil gøre ham føle sig godt.

6. Plan Datoer Du Begge vil værne

Plan datoer, der vil forstærke positive af din personlighed stil, så du har det godt og kan nyde øjeblikket. Især i de tidlige stadier af dating, planlægge datoer, der involverer aktivitet og fælles oplevelse at tage presset væk fra at skulle tale med det samme.

Tager et maleri lektion er blot ét eksempel på en god aktivitet dato.

Kain, at nogle af de største ideer, kunstværker, og opfindelser i vor tid er kommet fra rolige, cerebrale mennesker, så kapitalisere på dine gaver og talenter til at skabe nitning datoer. Tilmelding til et maleri klasse, går ridning, eller frivilligt arbejde for en sag, du holder af er blot nogle eksempler på datoer, du kan opleve med en person, du stadig at få at vide, og hvem der får at vide dig.

Du kan du lære at bruge din Generthed til din fordel

Kain skriver, at introverte har tendens til at gemme sig fra sig selv, fordi ” The Udadvendt Ideal ” er værdsat i samfundet. For at maksimere din dating muligheder, er det vigtigt at omfavne din introversion og udnytte det for alle sit værd.

Du bringe en masse til en potentiel forhold, så ære, hvem du er, udnytte dine styrker og aktiver, og arbejde på at skubbe dig selv til større grænser for at udvide dine personlige ressourcer og forholdet muligheder.

Ved at agte disse forslag, vil du blive øge dine odds for at finde den følgesvend du søger samtidig være tro mod hvem du er, og alle, der gør dig smuk som en ” Indadvendt Ideal.”