6 steder at møde lesbiske singler (online og offline)

27 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vores hjemmeside er en gratis online-ressource, der tilbyder værdifulde indhold og sammenligning tjenester til brugere. For at holde denne ressource 100% gratis, modtager vi kompensation fra mange af de tilbud, der er anført på webstedet. Sammen med centrale anmeldelse faktorer, kan en sådan erstatning påvirke, hvordan og hvor produkterne vises på tværs af webstedet (herunder for eksempel den rækkefølge, som de vises). Vores hjemmeside omfatter ikke hele universet af tilgængelige tilbud. Redaktionelle meningstilkendegivelser på sitet er strengt vores egne og er ikke givet, som blev godkendt, eller godkendt af annoncører.

Annoncør Disclosure

6 steder at mødes Lesbiske singler (online og offline)

Enhver af disse dating sites ville være gode muligheder, hvis du håber på at gøre en reel forbindelse online. Selv om disse sites ikke tage højde for lesbiske især, mangfoldigheden af ​​deres netværk sikrer, at du kan altid finde nogen til at chatte med dig.

load...

2. Du kan blande tingene op på en lesbisk bar eller Club

Generelt lesbiske barer er ikke så almindeligt eller populær som homoseksuelle barer (eller lige stænger, for den sags skyld), men de findes. Du kan foretage en hurtig søgning for at finde nogle afdæmpet lesbisk hangouts gemt væk mellem testosteron-fyldte gastropubs og regnbuefarvede homoseksuelle klubber.

Vagabroads sammensætte en temmelig omfattende liste over de bedste lesbiske barer rundt om i verden. Den amerikanske havde flere indgange fra kyst til kyst.

load...

Lesbisk stænger kan være svært at finde, men de er værd at vente på.

Du kan også holde øje med lesbisk nætter på lokale klubber eller barer. Selv et populært damer nat kan arbejde. Hvis alt andet fejler, kan du kaste terningerne på en homoseksuel klub. Et rimeligt antal lesbiske dukke op her på udkig efter en god tid.

En sidste ting: GoMag anbefaler at gå til baren solo og sagde: ”Pointen er, at du er meget mere tilbøjelige til at få ramt på, når du er ved dig selv.”

3. Pride parader, Pride Events & Lesbian Frit

Hvem elsker ikke en god Pride Parade? Sande historie, jeg var engang på en shopping tur med en ven, og vi helt opgivet vores vogne i butikken, så vi kunne fange op til regnbuen parade går forbi udenfor. Ingen fortrydelser. Det er bare sjovt at være en del af denne glædelige energi og don en regnbue kappe sammen et fællesskab af mennesker, der deler de samme værdier.

load...

Det er nemt at forelske sig i (eller i lignende) i løbet af en Pride Parade, fordi du er omgivet af farverige, griner, og passionerede individer. Hvis du søger at opfylde lesbiske, kan du ikke gøre det meget bedre end det.

De fleste større byer (og endda nogle mindre dem) vært årlige Pride parader i sommertiden.

Den New York LGBT Pride marts er den største af sin art, som tiltrækker titusinder af personer, der marcherer ned Fifth Avenue pyntet i deres regnbue bedst.

Du kan også se sig om efter LGBTQ + arrangementer og lesbiske Frit foregår omkring byen for at udvide din horisont og vokse dit sociale netværk. Uanset om du er tiltrukket af en larmende protest eller en tankevækkende bog klub, det vigtigste er at få involveret og gøre din stemme hørt.

4. Tag en Whack på Softball eller anden holdsport

Nu kan det lyde clichГ ©, men softball er virkelig et godt sted at møde lesbiske kvinder. Er alle softball spillere lesbiske? Selvfølgelig ikke! Har alle lesbiske spille softball? Heck, nej! Men der eksisterer denne stereotype for en grund. Som Pat Griffin, en LGBTQ + pædagog og forfatter, udtrykte det , ”Gennem historien softball har været et omdrejningspunkt for lesbiske kvinder. Der er en kerne af sandhed i det stereotype.”

Deltagelse i en lokal alle-kvinder fodboldhold er ikke en dårlig måde at introducere dig til lesbisk venner og dato prospects.You'll i det mindste være i ballpark af en dato. Pun absolut tilsigtet.

En all-kvinder softball liga er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at komme til første base.

Softball er ikke din eneste mulighed, enten. Ethvert hold sport eller aktivitet naturligt fører til den slags venskaber og relationer, som singler ønsker. Du kan deltage i en rundbold hold, en lacrosse, en rockclimbing meetup - hey, deltage i en samfund af unicyclers , hvis du ønsker - eller nogen form for sportshold, der bringer dig ud af din comfort zone og ind i selskab med venlige kvinder i dit areal.

5. Deltag en LGBTQ + Advocacy Group

Du behøver ikke at vente på en officiel stolthed begivenhed for at vise dine sande farver og lad din freak flag flyve. Du kan støtte LGBTQ + rettigheder ved at forbinde et LGBTQ + advocacy gruppe eller nonprofit. Det Nationale Center for lesbiske rettigheder er altid på udkig efter frivillige og / eller praktikanter til at hjælpe køre begivenheder og rejse penge til gode formål.

Det Nationale Center for lesbiske rettigheder gør forandring gennem retssager, lovgivning og uddannelse.

Den Mennesker Right Campaign har en Løsningscenter dedikeret til at fortælle ligestilling drevet personer, hvad de kan gøre for at gøre en forskel. Du kan deltage i Menneskerettighedsrådets ligestilling korps til at fungere som den første linje i forsvaret i kampen for frihed, retfærdighed og æbletærte.

Ifølge hjemmesiden, ”Vores vej til sejr er enkel: forene de stærkeste, mest engagerede LGBQ fortalere rundt om i landet for at hjælpe os med at reagere, når vores rettigheder er under angreb.” Lyder som en værdig mission involverer en masse mennesker.

6. Endelig - Spørg dine venner til at introducere dig

Nej, dette er ikke et sted, i sig selv, men det er vigtigt at nævne, at man som lesbisk, din venner netværk er nok din mest kraftfulde dating værktøj. Især hvis dine venner er lesbiske også. De er forpligtet til at kende nogen - eller kender nogen, der kender nogen - der kunne være et godt match for dig. Spørg dine venner til at finkæmme gennem deres kontakter og sæt dig op på en dato. Hey, det virkede for Meghan Markle.

”Vi er kvinder. Vi kan ikke lide ting, der er alt for let tilgængelige ”. - Zara Barrie af Elite Daily

Mange lesbiske ender dating inden for deres kreds af venner - som undertiden kan forårsage drama, men de fleste kvinder er temmelig chill om det. ”Cirklen er ikke så truende eller skræmmende som man skulle tro,” sagde Taz Dickerson i en Efter Ellen artikel. ”Det kan bare træne i din favør. Kom ud der. Dato hvem du vil, og husk: Nogle gange en andens misforhold kan være perfekt for dig ”.

Udvid dit sociale netværk & Du Udvid din date Netværk

Dating som en lesbisk er særlig vanskelig, fordi der ikke er en go-to kvinder, der kun sted at finde en dato. Lesbisk date pletter er så unik og undvigende som lesbiske selv. Min ven og jeg fandt, at ud af den hårde måde, da vi århundredgamle vores vej gennem en flok dudes i håb om at finde en eller to lesbiske kyllinger på gay bar downtown.

Søgning efter en lesbisk dato kan føles som at lede efter en nål i en høstak sometimes.I tænke Elite Daily ledende forfatter Zara Barrie udtrykte det bedst, når hun sagde i sin ikke-fail lesbisk dating guide , ”Vi er kvinder. Vi kan ikke lide ting, der er alt for let tilgængelige, og den dating scene er ikke anderledes. Vores kultur er som en hemmelig designer prøve salg kun annonceret til en eksklusiv gruppe af mennesker 'i know.'”

Forhåbentlig nu du er lidt mere i den besked, end du var, da du startede, og du kan navigere i vanskelige lesbisk dating scene og finde dig selv den kvinde af dine drømme.