7 (gratis) måder at møde lokale singler på

8 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Med mange af os bruger i gennemsnit 47 timer om ugen på arbejdet , møde nye mennesker kan være svært. Nogle gange er du så træt det sidste, du ønsker at gøre, er at gå til en overfyldt bar og punger ud en masse penge for drikkevarer - alt sammen i håb om at møde nogen.

Hvad du virkelig ønsker at gøre, er at blive hjemme med Netflix, og mens det er afslappende og koster ikke nogen penge, er din næste dato ikke kommer til at banke på døren, afbryde din ”House of Cards” binge, og feje dig væk fra dine fødder. Du er nødt til at komme derud, så jeg har sammensat en liste over måder at hjælpe dig. Her er hvordan man møde lokale singler - gratis!

load...

1. Dating sites og Apps

Online dating er den nemmeste og bedste måde at møde lokale singler, hænderne ned. Der er millioner af mennesker, der bruger online dating, og der er snesevis af steder at vælge fra - hvoraf de fleste giver dig mulighed for at søge efter kampe efter postnummer og mile radius (fx 10, 50 eller 100 + miles). En masse af dating sites tilbyder også gratis prøver og / eller gratis medlemskaber, der omfatter disse nyttige søgeredskaber og mere, såsom instant messaging.

Match.com: The Best Samlet

Med sin store brugerbase (over 13,5 millioner besøg om måneden), uovertruffen ry (har ført til flere datoer, relationer og ægteskaber end nogen anden dating site), og all inclusive retssag , Match er min favorit gratis hjemmeside for at møde lokale singler. Ikke alene sitet har de specifikke søgefiltre, du leder efter, men det har også funktioner som at være i stand til at se, hvem der er online nu.

load...
Prøv Match.com Gratis »

Zoosk: A Go-To Dating App

Zoosk er den bedste app for at møde lokale singler i min mening, især fordi det er integreret med Facebook. Dette gør det nemt at tilmelde dig, uploade din info, og finde folk i nærheden af ​​dig - alt sammen uden at piske ud af din tegnebog.

Prøv Zoosk.com Gratis »

BeNaughty: Great for Tilslutninger

Hvis du ønsker at alliere sig med nogen i nærheden, BeNaughty er en af ​​mine top picks. Du kan gennemse profiler i enhver by gratis, og alle er på samme side - ingen grund til at føle sig dårligt for at være ligetil om dine ønsker.

Prøv BeNaughty.com Gratis »

2. Gennem familie, venner eller kolleger

Uanset om det er din mor, bedste ven, eller HR-chef, formentlig alle i dit liv ved mindst én enkelt person, de kunne præsentere dig for. Det koster ikke nogen penge, og bør ikke være pinligt at bede om deres hjælp. Plus, de kender dig, og hvad du leder efter i en dato, så de vil være i stand til at finde, at rette person, der tager det hårde arbejde fra dine skuldre.

load...

Når de gør sætte dig op med en person, bare fokusere på at have det sjovt - det behøver ikke at være noget mere end det. I stedet for at lægge pres på den dato, til at være perfekt, nyder at komme til at kende nogen nye. Hvis det fungerer, stor. Hvis den ikke gør det, har du lavet en ny ven, som måske kender nogen, der ville være et bedre match. Se, er det en kædereaktion.

3. Pick Up en Hobby

Fra maleri til sport til madlavning til at skrive, der er tonsvis af grupper derude, der tilbyder aktiviteter for gratis. Du kan enten finde en ny hobby eller blive bedre til én du allerede interesseret i.

Det bedste sted at finde disse lokale grupper er Meetup.com , hvis hele mål er at bringe naboer sammen ”for at lære noget, gøre noget, dele noget.” Ligesom de dating sites, Meetup lader dig vælge din foretrukne placering og aktivitet, så du kan indsnævre søgningen ned så meget som du ønsker. Folk kan også sende begivenheder, hvor kun singler er inviteret, så hold øje med dem.

Meetup.com er et godt sted at finde lokale grupper for løbere, malere, og endda singler.

Hvis Meetup ikke er dine ting, du kan også bare Google noget lignende ”gratis madlavningskurser New York”, og du vil se en masse resultater fra sites som Yelp og Groupon.

4. Parter

Når jeg siger ”partier,” Jeg ved ikke nødvendigvis, hele natten Ragers eller noget lignende. En part kan være det, eller det kunne være en baggård grill, hus-opvarmning, eller spil natten. Det er OK, hvis du ikke er en stor partier, fordi små forsamlinger som disse er stadig god til at møde mennesker. Du faktisk også komme til at tale med den person og høre, hvad de siger - noget du kan ikke rigtig gøre i et højt klub.

Kom i ”Yes Man” mode og gå til så mange partier som muligt, når inviteret. Tro mig, det virker. Jeg mødte min sidste kæreste til en fest, som jeg ikke ønsker at gå til, men jeg gjorde mig, havde en fantastisk tid, og endte dating ham for de næste mange år.

5. EU Begivenheder

Der er gratis arrangementer foregår i din by eller bydel hele tiden - du bare nødt til at vide, hvordan man finder dem. Igen, vores trofaste ven Google kommer i handy. Skrive ”gratis ting at gøre i [indtaste din by]” vil bringe op så mange muligheder (fx musik og kunst festivaler, galleri åbninger, og museumsgenstande), som du kan fylde din sociale kalender for resten af ​​dit liv og stadig ikke komme til dem alle.

Søg på Google med sætningen ”gratis ting at gøre i [indtaste din by]” og du vil se tonsvis af gratis arrangementer.

6. Frivilligt

Frivilligt arbejde giver den bedste mulighed for at møde lokale singler, der deler dine samme værdier. Du får også at gøre noget rart for dit samfund, og der ikke elsker det?

Lad os sige, du virkelig elsker dyr. Du kunne tilbringe en lørdag på dit lokale Humane Society hjælpe hunde og katte finde deres evigt hjem - mens også interagere med de mennesker, der ønsker at vedtage og dem, der arbejder der. Hvis du brænder for LGBT-aktivisme, organisationer som Human Rights Campaign holde fundraisers og stævner hele tiden. Det er nemmere at starte en samtale med en person, og til sidst spørge dem ud, hvis du er både i midten af at gøre noget, der afspejler din lignende syn på livet.

7. Kirke

For religiøse eller spirituelle mennesker, gå i kirke er en fantastisk mulighed for at møde ligesindede singler, og det behøver ikke bare være en søndag service enten. De fleste kirker og religiøse organisationer gør bibelstudier eller andre gruppe klasser mindst en gang om ugen og har aktiviteter foregår flere gange om måneden. Disse kan være en masse sjov, og folk er meget indbydende samt.

Hvis dating eller gifte nogen, der har de samme religiøse eller spirituelle overbevisninger er vigtigt for dig (eller endda en deal-breaker), finde et sted, der vil hjælpe dig med at finde denne person. En hurtig søgning som ”religiøse organisationer i nærheden af ​​mig” skulle hjælpe.

Vælg din favorit og få derude!

Nu, hvor jeg har givet dig 7 ideer til, hvor man kan møde lokale singler (gratis, også), alt du skal gøre er at vælge den, der fungerer bedst for dig og hovedet ud af døren. ”House of Cards” vil stadig være der, når du kommer hjem!

Foto kilder: meetup.com, nicolekent.com