7 (skadelige) typer, som enhver homoseksuel dater skal undgå

8 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Når jeg hører folk taler om visse ”typer” af fyre, de er tiltrukket af og vilje dato, jeg ofte befinder mig cringing.

”Jeg kunne ikke gå ud med ham, fordi han er bare ikke min type” eller ”Muscle fyre er helt min type, som jeg går til” er nogle referencer, du måske har hørt ude på singler scene.

Vi er alle tiltrukket af en bestemt type mand

Denne tiltrækning er baseret på mange faktorer, herunder tidlige livserfaringer, prægning og konditionering og sociokulturelle budskaber om, hvad der er anset for attraktiv.

load...

De ting om typer er de ofte indeholder masse overgeneralizations omkring særlige træk eller karakteristika, der kan grænse på urealistisk.

Hertil kommer, kan de være meget begrænsende og berøve os af muligheder for at date en segment af mænd, der rent faktisk kan gøre gode partnere for os.

Men der er nogle dating typer, der ville behoove enhver enkelt homoseksuel fyr derude, hvis vigtigste mål er at finde sin sande liv partner til at undgå ligesom pest.

Disse særlige undergrupperinger af mænd besidder adfærd, der er i modstrid med, hvad der er nødvendigt for at skabe et sundt forhold.

load...

Deres adfærd kan være forsætlige eller not.Perhaps frygt for intimitet eller selvoptaget adfærd er årsagerne bag, hvorfor de gør, hvad de gør.

Uanset hvad deres motiver måtte være, er det vigtigt at blive advaret imod at blive følelsesmæssigt investeret i et forhold til dem, fordi de kun vil bryde dit hjerte og føre dig ned en sti af elendighed og forvirring.

For at undgå selv-sabotage, holde dine øjne skrællet for disse særlige dating typer for din egen beskyttelse.

Du kan spare dig selv tid, energi og hjertesorg og vil holde dig åben for flere kompatible fyre, der er følelsesmæssigt tilgængelige og modtagelig for det ansvar, der ligger i at opbygge en moden, varigt partnerskab med en anden betydelig.

1. Lige mænd

Selv om det kan være en fantasi til at kræve en hottie af heteroseksuelle overtalelse , dette næsten altid ender i en katastrofe.

load...

Hvis han er virkelig lige, hans engagement med dig er typisk rent for seksuel frigørelse eller venskab (hvis du er heldig), eller han er konflikt om hans seksualitet og vil føre dig ned en følelsesmæssig rutsjebane med ”jeg elsker dig” /”Jeg kan' t være med dig”dramaer.

2. Gifte mænd

Hvad enten lige eller homoseksuel i et åbent forhold, vil disse mænd aldrig være helt tilgængelig for et forhold med dig, fordi du deler denne person med en anden.

Oftere end ikke, vil du ikke være den prioritet og vil sandsynligvis ender med at føle næstbedste størstedelen af ​​tiden.

3. Bad boys

Der er noget spændende, mystisk og maskulin om de gode udseende mænd, der har en luft af afvigelser omkring dem. Det kan være meget sexet.

Det element af fare giver næring til erotik, men deres frække opførsel kan tage dig ned en glidebane.

Selv hvis det, han gør, er ikke kriminel, vil du altid være undrende, om han kan stole på. Han vil være sikker på at holde dig på tæerne, men det vil ikke være på en god måde, fordi han også har en tendens til at være hensynsløs, impulsiv og selvoptaget.

Du får at lide under følgerne af sine handlinger, også!

4. Spillere

Det er de fyre, der siger én ting og gøre det andet. De opfører sig som de er i dig, og dele alle dine drømme og mål, men så de forsvinder eller er i modstrid med deres løfter.

De kan være meget skadeligt for dit selvværd og kan hurtigt få dig til at føle slidte og at der ikke er nogen gode gay fyre derude.

5. Daddy og søn parringer

Der er mange ældre / yngre koblinger, der bliver fantastiske relationer.

Dateringen udskillertype jeg henviser til her er, hvor alder er blevet en form for fetish for de involverede mænd. Deres eneste sort / hvid fokus er på den rolle, de spiller med deres respektive aldre med udelukkelse af andre flerdimensionelle dele af deres personlighed.

Når du er kun elsket for, hvad du kan gøre for din partner på grund af alder, kan dette begynde at erodere forholdet.

Hertil kommer, når den yngre partner begynder at vise tegn på ældning, niveauet for tiltrækning almindeligvis svinder før jagten begynder for en yngre protГ © gГ ©.

Her er en artikel, jeg skrev om, hvordan man have en sund maj-Dec partnerskab.

6. Adonis

Hvis det smukke, mejslet mand definerer sig selv alene ved sit arbejde-of-art krop, du er sårbar over for at blive i konkurrencen om hans opmærksomhed, både med spejlet og med andre fyre.

Usikkerhed, overfladiskhed og overdreven fokus på fysiske udseende og skønhed (både sig selv og muligvis for dig) kunne være det, du tilmelder dig, hvis denne mand ikke har mere velafrundet aspekter af hans personlighed.

7. Misbrugere og narkomaner

Enhver mand, der er aktivt misbruger eller afhængige af alkohol eller narkotika, eller andre processer afhængighed, herunder køn, gambling, shopping, internettet, pornografi, mad eller arbejde, vil sandsynligvis sætte dig gennem en verden af ​​smerte, indtil han er aktivt i bedring og stabil.

Disse urolige sjæle nødt til at sætte alle deres energier ind i sig selv og deres behandling for at opnå en sober livsstil, før de vil have kapacitet og evner til at udvikle et sundt forhold.

Det kan helt sikkert gøres, men typisk ikke under fuld gang med afhængighed cyklus.

Disse er blot nogle få typer at styre fri fra

Igen, taler vi i generaliseringer her og der kan faktisk være nogle fyre i disse kategorier, der har opnået succes i relationer.

Men hvis du bemærker med alle de typer, der er en vis form for distraktion, der handler ud adfærd eller barriere, der kan komme i vejen for at etablere og / eller opretholde et sundt forhold til det lange seje træk.

Hvad du kan gøre for at beskytte dig mod disse påvirkninger er at sikre, at du screene hver potentiel dating udsigten grundigt for at sikre, at han opfylder dine personlige krav til en partner og relation.

Og sørg for at tempoet forholdet langsomt, så du kan komme til at kende hinanden i mange forskellige sammenhænge over en længere periode, fordi mange ”røde flag” adfærd kan være skjult under bryllupsrejse periode af dating, når kemi og tiltrækning er på sit stærkest.

Hvad er dine tanker om disse typer? Hvad er nogle andre dating typer, du har fundet i dine oplevelser, og hvad med dem føler De var uforenelig med sunde dating relationer?

Foto kilde: blogspot.com, 360nobs.com, huffpost.com, timeinc.net, deviantart.net, cdnds.net,
Pinimg.com, afterparty.pl, addiction-resource.com