7 største fejl, som mænd begår, når de møder en online-date

8 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Online dating er en af ​​de bedste måder at møde kvinder. Du har altid en endeløs forsyning af kvinder, der er på udkig efter kærlighed. For at få succes på online dating, men du har brug for at undgå disse syv centrale fejltagelser mænd gør, når de møder nogen for første gang.

Så lad os tale i dag om de største fejltagelser folk gør i de første møder og hvordan du kan undgå dem, så du kan have det sjovt dating online og møde en fantastisk match for dig.

1. Opholder sig i Fantasy Land.

Når du kommer til at have din første in-person møde med en person, du mødte på nettet, den første ting du skal gøre, er at få den fantasi af denne person ud af dit hoved.

load...

Uanset hvad personen skrev i deres profil er lige, hvad de skrev. Den virkelige person kan være helt forskellig fra, hvordan de beskriver sig selv i deres profil.

En masse gange folk skriver fantasy version af sig selv i deres profil. De skriver, hvad de ønsker at være, eller hvem de tror, ​​de kan være, og ikke hvem de virkelig er.

Så den første ting at gøre, når du møder en online dato i person, er at glemme alt om deres profil, og virkelig bare lære dem at kende, når du møder.

2. At lade nerverne overtage.

Når du møder en online dato for første gang, så mange mennesker sabotere mødet, fordi de er alt for nervøs. Der er ingen grund til nogensinde at være nervøs på en af ​​disse datoer.

load...

Det er blot en mulighed for at møde nogen, og intet mere.

Endnu en gang, ikke opbygge en fantasi i dit hoved om denne person, og hvem du tror, ​​de er. Lære dem at kende og lave din egen beslutsomhed om du kan lide dem.

Også, indser du er en fantastisk fangst, der er værd at kende. Hvis det ikke virker ud med denne person, så øve en overflod tankegang og indse at der er så mange flere mennesker online du kan møde.

3. Gør det hele om dem.

En anden fejl så mange mennesker gør, når de mødes online datoer i person for første gang er totalt fokus på, hvad den anden person tænker på dem. Stop bekymre sig om, hvad de mener om dig!

Folk vil tilbringe en hel dag at bekymre sig om, hvordan den anden person opfatte dem. De vil sige noget, de ligner de burde have sagt, og så i stedet for at bo til stede vil tænke over, at én ting, de sagde for resten af ​​datoen.

Hvad sker der, når du gør det er i stedet for at tænke du havde en stor tid og mulighed for at møde nogen nye, du går hjem og analysere, at én ting, du sagde og kalde alle dine venner til at få deres mening om det.

load...

Sandheden er, du ved aldrig, hvad en anden tænker, medmindre du spørger dem. Dette fører lige ind i den næste fejl.

”Hvis personen ikke ligner deres

billede, skal du ikke holde det imod dem.”

4. Ikke at være i nuet.

Når du er på en hvilken som helst dato (ikke kun disse ”første møder”), du altid vil være til stede og blive i øjeblikket. Du ønsker altid at virkelig lytte til, hvad den anden person siger og tilbringe tid på at få at vide, at en anden person og reagere på, hvad de siger.

Du ønsker at have stor samtale, hvor du udfordrer dem på ting, de siger, og stille dem spørgsmål.

En masse mennesker aldrig ophold i øjeblikket, og de tilbringer hele dato spørger om denne anden person kan lide dem.

Hvad du ønsker at gøre, er, når du først møder nogen er tale til dem som du taler med en gammel ven. Virkelig komme til at kende dem bedre.

Hvis du er begejstret for den person, efter at du kommer til at kende hende, så spørg hende ud til en anden dato baseret på, hvad fascineret dig i samtalen.

5. Projektering et forhold.

Så du har en fantasi om, hvem denne person er du kommer til at mødes ikke alene baseret på deres profil, men også fra alle de chatbeskeder, SMS-beskeder og telefonnumre chats, du har haft med dem.

Det kan oversætte til nogle forventninger til, når man møder denne person i person, som første gang. Du vil tænke på dig selv, ”Det er den person, for mig. Jeg kan fortælle. Jeg kan føle det."

Når du har denne tankegang går ind i en første møde, er du indstilling dig op til skuffelse. Du kommer ikke til at være i stand til at lære dem at kende, og du vil ikke nyde møde dem.

Hele pointen med en dato er at nyde denne person og lære dem at kende. Ved at eliminere disse forventninger og tanker denne person er din potentielle soulmate, og ved blot at bare at gå på den dato, for at få at vide, at personen bedre, du giver mødet en chance for at lykkes.

6. Fokus på resultatet.

At gå ind i et første møde med fokus på resultatet er en stor fejl så mange online daters gøre. Dette lyder måske en smule gentagne, men det er virkelig ikke.

Når jeg taler om ”at fokusere på resultatet,” jeg taler om udgifterne hele dato bekymre sig om, hvad der vil ske i slutningen af ​​datoen.

Fyre i særdeleshed vil bekymre sig om, hvorvidt der vil være en anden dato, om der vil være et godnat kys og hvorvidt denne første date vil føre til mere.

Igen, med fokus på hvad der kan ske efter den dato, i stedet for, hvad der foregår i løbet af dagen er den hurtigste måde at ødelægge din chance for at forbinde med denne person.

7. Over-bekymre sig om kemi.

Worry, bekymring, bekymring. Så mange mennesker vil gå på en af ​​disse første mødedatoer helt bekymrede kemi.

Mænd vil bekymre sig om, hvis og når de vil komme til at kysse kvinden eller hvordan man røre hende på den dato. Kvinder vil tilbringe datoer spekulerer på, om den fyr vil kysse dem, eller hvis den fyr vil bede dem ud igen.

Alt dette ikke blot er spild af tid, men kan virkelig ødelægge, hvad der ellers kunne være en vellykket dato. Bare bliv til stede og nyde øjeblikket, og kemi og naturlig tiltrækning vil tage sig af sig selv.

Møde folk online er en blast. Der er en overflod derude for folk at mødes. Der er så mange vidunderlige mennesker at mødes på Yahoo! Kontaktannoncer.

Hvis en date med en person, du har mødt på nettet ikke virker, du ved, du kan gå hjem til denne vidunderlige cyber bar for at være i stand til at møde andre mennesker.

Praksis overflod! Hvis personen ikke ligner deres profil billede - uanset om de er tungere eller ældre eller hvad - ikke holde det imod dem.

Må ikke bekymre dig om det! Du vil møde en anden. Faktisk, hvis du øver overflod, du ved, du vil møde masser af ”en andens.”

Online dating tager tid. Stick med det, og det vil virke. Hvordan ved jeg? Jeg har haft nogle vidunderlige, succesfulde relationer med kvinder, jeg har mødt på nettet.

Foto kilde: geekandjock.com.