7 tegn på, at du muligvis ikke kan umættes

24 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Det er ikke nemt at lave en fyr gå væk fra en smuk kvinde, men der er nogle dating deal-breakers, at selv den unuanceret hulemand ikke vil tolerere. De fleste respekt for sig selv fyre har en tendens til at distancere sig fra Psychos, Nags, følelsesmæssige messer og kvinder, der forsøger at ødelægge deres mandlige ego.

Her er et par af den adfærd, der kan koste dig en relation med en stor fyr og etiket, du undateable:

1. Flirte.

Mænd er også mennesker. De kan komme med en hård ydre, men der er en masse af sprækker i deres panser, der forlader deres ømme områder sårbare. Hvert minut du bruger på at tale med eller mærke andre mænd synes ligesom 20 minutter til din fyr.

load...

Når du er på en dato, ikke vandre for langt væk, med din krop eller dine øjne - i hvert fald ikke for meget længe.

Sikker på, du har kendt den fyr i årevis. Du ser ham nærme dig og din kæreste, men er du klar over den fantastiske smil, øjenkontakt og hilsen du giver ham?

Vidste du, at du lige tjekket ham ud fra top til tå, da han nærmede dig?

Til din kæreste, kan du lige så vel være at slikke ham med din tunge og indpakning dine ben omkring ham. Det kan være de meget subtile blikke og det glimt i dine øjne, der fortæller din kæreste, hvad han mener der virkelig foregår i dit hjerte og sind. Det er et stort turn off.

load...

Det kan være lige en opfattet obligation i hans sind, men det er sårende og truer ham. Det ser ud som nogen big deal til dig, men du skylder ham din fulde opmærksomhed og bør forvente det samme af ham.

2. Lyver.

Du sagde du var at gå til gymnastik, men du virkelig gik til linjen. Du blæste fra en aften i byen med sine venner, som var virkelig vigtigt for ham, så du kan besøge din familie-men du brugt dagen i storcenteret.

Sommetider hvide løgne er bare nemmere end at fortælle en fyr, du har brug for en aften i byen med pigerne, eller du er bare alt for nervøs over at møde sine venner indtil du taber 7 pounds. Eller du kan bare ikke føler en reel forbindelse til din kæreste.

Han vil fange dig i en af ​​dine løgne, og han vil antage det værste. Konstant og ærlig kommunikation er den eneste måde at opbygge et sundt og lykkeligt forhold, og tillid er grundlaget for det hele.

3. Micromanaging.

Du er en moderne kvinde med en tempofyldt og organiseret livsstil. Men et forhold er en holdindsats.

load...

Bare fordi han har brug for dig til at fortælle ham at hente hans sokker og bære en anstændig skjorte til at besøge dine forældre betyder ikke, at han vil tolerere din forsøger at øse-fodre ham hver eneste detalje i hans daglige rutine. Han har ikke brug for en anden mor.

Mænd trives på følelser af kompetence og uafhængighed. Deres maskulinitet afhænger af det. Du kan bygge et hegn for at holde din hingst inden for visse brede grænser, men du kan ikke fortælle ham, når at trave, når galop eller hvordan man gøre alt flytte så de passer til din smag.

Alt for mange stive regler er tilbøjelige til at forlade dig med ingen til chef rundt.

”Hvis det bliver dit omdømme,

du kan lige så godt deltage i en spedalsk koloni.”

4. Neediness.

Du kan ikke gå hele vejen til den anden yderlighed enten. Du kan stole på din mand til mange ting, men ikke for alt. Mænd har brug for en kvinde, der har sin handling sammen og forstår, at du stadig er to separate individer, også.

Hvis hans behov for at opfylde de fyre for øl og billard er så truende for dig, at du føler dig forladt, kan dette være et problem. Hvis han har til at efterlade dig med tårer af mascara løb ned dit ansigt hver gang, kan han i sidste ende vælger ikke at komme tilbage.

Hvis du altid nødt til at bede om validering af hans hengivenhed, kan du køre ham sindssyg, også.

Sig godnat, Gracie.

5. At kritisere, nagende og skælde.

Der er en tid og sted for alting. Ingen tvivl om, ofte fortjener han en god tale-til, men der er regler for anstand, der vil holde dig fra at skade forholdet til din ”konstruktiv kritik.”

Først og fremmest, altid forsøge at holde dit råd positiv, og levere det på en kærlig måde. Gør ikke alt hans skyld, og arbejde på løsninger som et team. Vigtigst er det, aldrig nedværdige ham eller læse ham riot act i offentligheden. (Ja, dette inkluderer Facebook og Twitter.)

Ingen mand vil forblive omkring længe, ​​hvis han er lavet til at ligne en kvindes skød hund eller syndebuk foran venner eller familie (hans eller dine). Hvis stående hans jorden og bevare sin manddom betyder gå væk fra dig, der er virkelig ingen valg for ham.

6. Ulige vaner.

Hvis du pynte dine kæledyr og sætte en plads ved bordet for dem, vil du sandsynligvis flipper ud en masse fyre. Ugentlige lavementer, åbningstider couponing hver dag, bede før sex eller endda opregner rædsler kød-ædende hver gang han bider i en burger er blot nogle få eksempler på mærkelige vaner , der vil få de fleste fyre, der kører for exit.

Enhver obsessiv-kompulsiv adfærd har sine risici i parforhold, så i det mindste forsøge at gøre det ligner du er født på planeten Jorden.

7. Det er overflødigt at sige...

Stofmisbrug med stoffer eller alkohol, fysisk eller følelsesmæssigt misbrug, en hår-trigger temperament eller konstante vilde mistanker og beskyldninger om hans adfærd, når du ikke er rundt vil hurtigt sætte dig i kategorien ”psycho”.

Hvis dette bliver dit omdømme, kan du lige så godt deltage i en spedalsk koloni, fordi intet menneske vil ønske til dato dig.

Folk indgå relationer at gøre deres liv bedre og for at føle sig mere opfyldt. Det bedste råd, damer, er at tænke før du taler, værdsætte og opbygge din mand og give ham nogle slæk til at være sig selv.

Respekt avler respekt, og du vil høste, hvad du sår.