7 undskyldninger mænd bruger for at forblive i et forhold

27 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er en masse ting, der holder et forhold sammen. Kærlighed og engagement er som regel i toppen af listen, men ikke altid. Mænd har en lang række undskyldninger for opholder sig i et forhold med dig - det meste løgne og rationaliseringer de fortæller sig selv, men ikke deler med dig. Som et resultat, er en masse blindgyde relationer aldrig erklæret død, indtil de har været på livet støtte til alt for lang tid.

Hvis dit forhold synes at mangle lidt ”noget”, måske en af ​​disse undskyldninger holder ham rundt, selvom hans hjerte ikke er i det.

1. ”Hun er bedre end ingenting.”

Mænd ønsker ikke at tilbringe deres nætter alene, hvis det overhovedet er muligt. Du kan have til at være sammen med den ene mand, der ejer dit hjerte for at sove med ham hver nat, lave mad til ham , gøre sit vasketøj til tider, og være hans eskorte til alle former for arrangementer, du ikke engang nyde. Men for en mand, nogle gange alt hvad du skal være er kvinde.

load...

Sikker på, du er nødt til at være i stand til at vække hans seksuelle interesse i det mindste lidt. Men ud over det, han ville gå glip af en masse bud kærlig pleje, og hans liv ville være meget sværere, hvis han ikke havde dig rundt for følelsesmæssig støtte og alle de rengøring af dig. Han ville være et fjols til at give det hele op for livet på egen hånd.

2. ”Jeg vil dumpe hende, når nogen bedre kommer.”

Dette bringer os direkte til punkt nummer to. Måske er han bare venter på at finde Miss Right, så han kan flytte til højre fra dine arme ind hendes. Mænd er logiske væsener, så hvis de kan gøre overgangen til en ny pige uden nogen ”ned tid”, der synes at give god mening. Ret?

load...

”Vær på udkig efter tegn på, at dit forhold

er blevet mere af en dårlig vane end en kærlighedsaffære.”

3. ”Hun lader mig slippe af sted med mord.”

Måske er du en meget tillidsfuld, lav vedligeholdelse pige. Han kommer og går som han vil. Han kan afblæse en date med en hurtig tekst og gå ud med gutterne, når han ønsker. Han kan holde sig ude hele natten, og du aldrig klage eller spørge, hvad han har været op til. Du kan fange ham i en løgn eller med en anden kvinde, men du vil have ham så dårligt, at du lader det gå.

Han fortæller selv, at han har fået dig uddannet. Han kan holde dig på hylden, indtil han er i humør til lidt romantik eller et hjemmelavet måltid, og han ved, du vil være der for at tilfredsstille sine behov, når han knipser fingrene. Det er den perfekte forhold scenario for en mand - en kæreste derhjemme og noget han ønsker, når han er ude.

load...

4. ”Jeg elsker at være en del af hendes familie.”

Han spiller golf eller rettelser biler med din far, og han spiller softball og drikker øl med dine brødre. Din mor skynder sig at kramme ham, fawn over ham, og kokke hans foretrukne måltider, når han kommer forbi. Det er en stor liv, og han er knyttet til den store følelse af familie, som kunne være langt mere kærlig og givende end hans egen familie. Han er ikke så vild med dig som en evig elsker, men han er villig til at ”nøjes”, fordi han kan lide den livsstil kun du kan tilbyde ham.

Desuden bekymrer han for dig nok, at han ikke ønsker at såre dine følelser og gøre dig til at græde, og han ønsker ikke at bryde hjerter af hele din familie og få dem til at tænke dårligt om ham heller.

5. ”Jeg vil lære at elske hende.”

Han synes du er den perfekte kvinde på mange måder, men han bare ikke føler, at gnisten længere. Han er villig til, for nu, at ofre kærligheden for den praktiske side af livet, som du opfylde så godt for ham. Før eller senere, er han sikker på at han vil falde i kærlighed med en stor pige som dig. Måske.

6. ”Vi ejer ting sammen.”

Måske du har købt en bil sammen. Måske har du fået Super Mutt sammen, når han var en hvalp, og han også knyttet til at forlade ham. Måske du gik hollandsk på et soveværelse eller stue sæt. Måske har du selv ejer et hus sammen, og en opløsning kan få ham til at miste et ton af penge. Eller måske du endda få et barn sammen.

Opholder sammen for nemheds skyld eller for børn har holdt en masse af par sammen i en kærlighedsløst, ofte kønsløs, ægteskab, og det kan gøre det samme for dig forhold, også selvom du ikke kender det (Nå, ville du sikkert mærke den kønsløs del.) Flytning ud er en besværet, dyrt og kræver at få nogle nye møbler også, så der er en stor økonomisk konsekvens at overveje. Du forstår.

7. ”Jeg ville have til at få et job.”

Hvis du støtter en mand, det er ligesom at støtte en kokain vane. Ingen god kommer af det, det er svært at slippe af med, og du vil ende med brød og i tårer. Hvis han er i sandhed Mr. Mor og spiller en vital rolle i forholdet, der er anderledes. Men du behøver ikke narre dig selv. Du kan være at skabe en doven, afhængig bum med alt for meget spildtid på hans hænder, der i sidste ende vil bide den hånd, der fodrer ham. Han har det gjort i skyggen med dig at bringe hjem bacon og vuggende hans verden, også. Hvis du også laver det huslige, vaskeri og fade, så send mig dit nummer.

Jeg ved, mine damer: Ingen kvinde har nogensinde indgået eller opholdt sig i et forhold med en mand på grund af livsstil og materielle frynsegoder han kan tilbyde. Kvinder tror aldrig den mand, de har vil ændre sig til at blive den mand, de vil have ham til at være. Og kvinder aldrig bare bliver dovne og komfortable i deres sweatpants og daglig kærlighedsaffære med ”The View” og ”Ellen”. Men mænd er ikke så perfekt som den mere retfærdig køn, så vær på udkig efter tegn på, at dit forhold er blevet mere af en dårlig vane end en kærlighedsaffære.