8 måder at være mere tilgængelige for mænd

14 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Det er fredag ​​aften, og du er ude med dine venner. Du ser denne fyr giver dig den ”Jeg er så ind i dig ser,” men han ikke nærme dig en eller anden grund.

Natten går, og du fange øjne et par gange mere. Han har stadig ikke gjort en flytning.

Det er sund fornuft fyr bør tilgang pigen, så hvorfor ikke denne fyr nærmer dig? Nå, mænd har en masse usikkerhed, og det tager en masse mod til rent faktisk at nærme sig en kvinde.

Mens jeg kan indrømme, at han ikke nærme dig, fordi han ikke har modet til at gøre det, oftere end ikke kan du hjælpe ham med at gøre det første skridt blot ved at sende de rigtige signaler.

load...

Hvordan kan du få ham til at nærme dig ? Hvad laver du forkert, der stopper hannerne i at komme ud til en samtale?

Når det kommer til at være mere imødekommende, ting som din holdning, holdning, venner, udtryk, energi og kropssprog spiller en afgørende rolle i den måde, du præsenterer dig selv til mænd. Det er de centrale nævnere bag en fyr tilgang beslutning.

Når dette er sagt, hvis du ønsker at blive mere imødekommende, være meget opmærksomme på resten af ​​denne artikel.

1. Indstilling.

Attitude er utrolig vigtigt, fordi det afgør, hvilke typer af mænd, du tiltrække. Dybest set, hvad du forventer vil ske, vil rent faktisk ender med at ske.

load...

For eksempel, hvis du går ud med dine venner og alle jer overbevist alle mænd er bastarder, du projicere et ”alle mænd er bastards” holdning.

Fyre, der ikke er sataner vil ikke nærme dig, fordi de kan lugte det en sømil væk. De ser du ikke er tilfreds, så de undgår ubehagelige møder med dig.

På den anden side, de mænd, der vil nærme dig vil være dem, der ikke bekymrer sig om din holdning eller hvordan du føler, hvilket betyder, at de vil være de skiderikker.

Du tror måske, det spydig pige får alle de fyre, men i virkeligheden hun kun får de skiderikker.

Sandheden er, der er ikke noget mere tiltrækkende end en kvinde med en opløftende holdning. Det er det samme med mænd. Ville du date en fyr, der tror alle kvinder er tæver? Nemlig.

Gå ud med en glad og sund holdning til mænd og du vil have en langt større chance for at tiltrække en høj kvalitet fyr i dit liv.

2. Ego.

Hvis du er derude for at møde fyre, hvorfor skulle du opfører dig som du er derude for at gøre noget andet? Ønsker at møde nogen ikke gøre dig en tøs. Det bare gør dig til en person.

load...

Hvis du forsøger at opretholde en vis billedet uanset årsagen, så tænk på hvordan det er faktisk at holde dig fra at få, hvad du ønsker. Vær glad for at ville møde nogen og slippe dit ego. Det er kun kommer til at arbejde imod dig.

3. Kropssprog.

Dette er forholdsvis ligetil. Hvis du vil have en fyr at nærme dig, opfører sig som det. Må ikke krydse dine arme. Må ikke være rastløs. Må ikke se den anden vej.

Husk, du ønsker at se glad, så vær ikke bange for at smile. Må ikke gå rundt med en trist smil på dit ansigt, handler som du ikke nyder dig selv.

Vær ikke bange for at få øjenkontakt med mænd, du finder attraktive. Giv dem en varm og indbydende blik. Lad dem vide, at du er interesseret , og de vil nærme dig.

Undgå at se ned i gulvet eller over folks hoveder. Kig lige så du kan få øjenkontakt.

”Selv om det er almindeligt, at den fyr til

tilgang, der er ikke noget galt, hvis du gør det.”

4. Være indbydende.

Dette kan spores tilbage til den holdning problem, men det er altid dejligt, hvis en kvinde kan virke indbydende. Dybest set, er du invitere en fyr til at komme over og tale med dig, og når han gør, handle du invitere mod samtalen.

Når jeg nærmer kvinder, jeg har altid en meget bedre og lettere tid med en kvinde, der hjælper mig interagere med hende. Hvis hun er negativt om vores interaktion, det gør det så meget sværere at fortsætte samtalen.

Hvis en fyr du finde attraktive mønstring op mod til at komme og tale med dig, handle indbydende og han vil være meget mere tilbøjelige til at blive.

5. Drop din vagt.

På denne dag og alder, alle i en social situation (bar / klub) har en slags social vagt. Guys forsvare sig ved at handle kæphøj eller vigtig, mens kvinderne forsvare sig ved at handle spydig eller super modbydelige.

Desværre, i slutningen af ​​natten, alle disse godt bevogtet individer ender med at gå hjem beruset, liderlig, skuffet og alene.

Nogen, der ikke er så godt bevogtet altid respekteret eller endda misundte af andre mennesker, fordi alle ønsker de kunne handle sådan. Alle ønsker de kunne være ægte, men en eller anden grund, de bare sætte denne vagt, der ødelægger deres sociale samspil.

Du behøver ikke at droppe denne vagt hele tiden for alle, men drop det omkring de mennesker, du rent faktisk kan lide - fyrene du føler sig tiltrukket af.

For møde nogen, der er ægte, skal du være ægte selv. Vær ikke bange for at være den første person, der deler en personlig historie. Hvis du vil have folk til at være sjovt og åben, være sjovt og åbne med dem.

6. Har de rigtige venner.

Ofte kvinder har en vane med at fordømme hinanden. Det gør din frygt for at blive kaldt skamløse helt rimeligt, men denne frygt er også at holde dig fra at møde den rigtige fyr.

Hvis du går ud med piger, der kommer til at dømme dig, når du ønsker at møde fyre, så hvordan kan du forvente at møde nogen? Den eneste løsning er at slippe af med disse venner. Dette er ikke altid tilfældet, men gør det i hvert fald, når du er ude på at prøve at møde nogen nye.

Ingen ønsker at have nogen at tale bag ryggen, bare fordi de ønskede at møde en anstændig fyr.

Undgå ven menneskeskabte hater er også en god idé. Hun kan give mænd at forfærdelig udseende, der vil holde dem på en stor afstand for hele natten.

7. God fornøjelse.

Gør ikke gå ud af alt om møde nye mennesker. Hvis det er det eneste, du er derude for, er du nødt til at have en langt hårdere tid, når det ikke sker.

At gå ud alene med denne tankegang kan gøre dig kommer ud som trængende og desperate - ting, du ikke ønsker en fyr at tænke på dig. Gør nat sjovt, uanset hvad der kommer til at ske.

8. Vær ikke bange for at nærme sig.

Selvom det kan være sund fornuft for den fyr til at nærme dig, der er ikke noget galt, hvis du gør det.

Nogle mænd kan være store fyre, men har virkelig svært ved at nærme kvinder. Hvis du laver det første skridt, vil han ikke synes, du er let. Han vil bare være glad for du nærmede sig ham. Han vil se dig som en selvsikker, sjov og social kvinde, der alle ønsker at tale med.

Forhåbentlig vil han have modet til at i det mindste fortsætte samtalen, når du har startet det.

Det er den slags ting, jeg diskuterer på min blog og i gratis e-bog, jeg giver ud. Hvis du ønsker at forbedre dit kærlighedsliv, besøg http://TheSingleWomanGuide.com - et sted, hvor ”konventionelle dating” tankegang er smidt ud af vinduet til fordel for mere direkte og frugtbare metoder til mødet, at tiltrække og fastholde en kvalitet mand i dit liv.

Foto kilde: practicalhappiness.com.